Merhaba cnm ben daha önce osman denizhan özgün ile negatif bir tüp bebek denemesi geçirdim.bende bir tavsiye üzerine kendisini tercih etmistim.İletisim olarak kendisinden hiç memnun kalmadim.bir konu hakkinda fikrini söylesen sürekli kendini hakli gören hasta psikolojisinden pek anlamayan bir doktor olarak bir izlenim birakti bende. laboratuvarlarininda iyi oldugunu düsünmüyorum. Genel olarak isi maddi olarak gören çözüm yolu bulamayan sadece adı olan bir doktor.benim icin ilk tüp bebek deneyimimde kötü bir tecrübeydi.sorduğun soruyu görünce dayanamadim yazdim hemen ben hic kimseye tavsiye etmiyorum...
İnsallah iyi doktorlarla karsilasiriz ..insallah emeklerimizin karşılığını rabbim herkeze nasip eder
İlk izlenimde zaten öyle oluyor.maddi örnek diyorsan eger bizede kendisi ilac alirken size indirim yapacak tanidigim eczaci var diyerekten ta merkeze yakin yerden bi eczaciya yönlendirmisti hep oradan aliyorduk.sonra bi gün ilacı kendim almam gerekti bende pek bilemediğimden hastanenin yanindaki eczaneden almistim ve fiyatlarin nerdeyse ayni oldugunu o zaman farketmistim.bu musteri olarak bakmak degilde nedir ? ben bizzat tecrübe edindiğim için düşüncemi paylastim sizinle daha detayli yazabilirim doktorun bana karsi hatalarini en iyi ben biliyorum.gerek transfer zamani gerek sonrasi..zaten özel olupta iyi doktora denk gelmekte ayri bir şans olsa gerek.. Bu sürecte hastalara güven veren gercekten önemseyen doktorlar lazim artik pek inancim kalmadi özel hastanelere...mutlaka iyileride vardir ama bilemiyoruz iste..Aslinda ben iyi bi bi doktor oldugunu dusunuyordum.olaya maddi baktigini da pek dusunmuyorum.Cünkü bana tavsiye eden arkadasima doktor hep yapilacak testeler icin burda yaptirip cok para verme disarda yaptir sonucunu bana gonder diyormus.doktorun boyle soylemesi maddi bakmadigini dusundurmustu bana.ama sperm test sonucu cok farkli cikinca şüpheye dustuk emin olamadik.2 farkli yerde test yaptirmaya karar verdik zaten.bakalim sonuclar ne olacak.Yazdigin icin cok tesekkur ederim.
Peki suan sen hangi doktora gidiyorsun?memnun musun?ben kime gidecegimide bilmiyorum.hangisine guvenecegimi.baskent hastanesi var bu sitedeki cogu arkadas ordaki Göğşen önalana gidiyor galiba.aklimda tek o var simdilik.insallah iyi doktorlarla karsilasiriz canim
Albini ne yaptin cnm gittin mi baskent hastanesine memnun musun?
Anladim cnm insallah bu zamanlarda atlatilir. Allah hayirlisiyla isteyen herkese güzel bebisler nasip etsin
Evet cnm bizimki sebepsiz yıl geçip olmayincada tedavi gerekiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?