Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Cok sevindim ayni memnuniyetle donerim bende INSALLAH hayirlisi olsun tedaviniz

Bende bu cumartesi kısmet olursa gideceğim ilk görüşmeye. Inşallah güzel sonuçlar alırız sizin sorun ne canim?

Bende bu cumartesi kısmet olursa gideceğim ilk görüşmeye. Inşallah güzel sonuçlar alırız sizin sorun ne canim?

canım bizdeki tek sorun polikistik over maalesef. muhakkak karşılaşırız canım orda :) hadi hayırlısı. sizdeki sorun neydi?

:) bizde eşimin sperm sayısı az canım ilk denemen mi?
evet canım ilk olacak. ben trabzonda yaşıyorum burda 2 aydır aşılama denemeye çalışıyorum iki aydır da az doz verdiği için yumurta büyümedi ve iptal oldu. ben de çok bunaldım ve direkt tüp istedim.araştırmalarım sonucu Aygül Hanım'a karar verdim ve iyi ki de öyle olmuş. çünkü çoooook iyi bir doktor. sanki tek hastası gibi ilgileniyo seninle. rahatlatıyo ve anlıyo.siz hasta değilsiniz danışansınız diyo o yüzden yakından ilgi önemli diyo.bence de öyle aradığımız öncelikle doktorun bize karşı olan tutumu hep zaten. yani ilk denemem olacak canım.senin ?

benim de ilk deneme canım rahim filmi çektirdin mi sen? acaba benden ister mi şu zamana kadar çok test yaptırdım sadece rahim filmi kaldı.

benim de ilk deneme canım rahim filmi çektirdin mi sen? acaba benden ister mi şu zamana kadar çok test yaptırdım sadece rahim filmi kaldı.
canım ben hepsini yaptırmıştım daha önce.bütün tahlillerimi ve hsg yi götürdüm iyi oldu çünkü hiçbişey istemedi benden yaklaşık 10 tahlil vardı.ama hsg şart canım.sakın korkma çok basit bir işlem o. bence tüpten önce olmazsa olmaz canım

bende düşünüyorum canım yaptıracağım adete 10 gün kaldı bir olayım da hem adetin 3 gün testleri hem de rahim filmi çektireceğim inşallah. ne kadardır düşünüyorsunuz bebek canım?

canım 2 yıl oldu evleneli ilk günden beri istiyoruz. ama süreç ve çevre baskısı yordu beni. bir de bankada çalıştığım için izin zor oluyo strres yapıyorum. o yüzden direkt tüp mantıklı geldi bana. siz ne kadar zamandır canım bekliyosunuz? yaş kaç

25 yaşındayım canım eşim de 29 ben 13 ay oldu evleneli bizde hiç korunmadık çevre baskısı yok da eşim çok uzatmak istemıyor kısmet bebeklerimiz gelir inşallah

inşallah canım ben beklediğime pişman oldum.problem yok olur dediler oyaladılar.ben de yaş 29 daha beklemek istemiyorum canım.madem tüp olacak erkenden yaptıralım yani

inşallah canım ben beklediğime pişman oldum.problem yok olur dediler oyaladılar.ben de yaş 29 daha beklemek istemiyorum canım.madem tüp olacak erkenden yaptıralım yani
bence de komşularım falan da olur bekle diyorlar da 13 ay oldu düzenli hayatımız var olsa olurdu zaten. hayırlısı hakkımızda

bence de komşularım falan da olur bekle diyorlar da 13 ay oldu düzenli hayatımız var olsa olurdu zaten. hayırlısı hakkımızda

benm de öyle işte canım.imkanın varsa erkenden yaptırmak en matıklısı. sen gidince yaz muhakkak merak ediyorum canım

benm de öyle işte canım.imkanın varsa erkenden yaptırmak en matıklısı. sen gidince yaz muhakkak merak ediyorum canım
Tmm canim haber ederim adetin 2. Günü mu gitsem ki ilk. Başka hastanede yapılmış hormon testlerini kabul ediyor mu doktor

Tmm canim haber ederim adetin 2. Günü mu gitsem ki ilk. Başka hastanede yapılmış hormon testlerini kabul ediyor mu doktor
canım tabi kabul ediyo ben öyle her ay yapılmış tahlillerimi götürdüm bi daha yapmadı mesela. kesinlikle adetten önce bir gün gelin diyo muayene için. tedavi adetli başlıyo çünkü.bence adet olmadan git bi görün.sen nerdesin ki canım

merhabalar,
yunu canım sana ne kadar teşekkür etsem az. çok çok saol.ben de Aygül hanımla genart arasında kalmıştım.aygül hanıma gitmeyi istiyordum ama hiç yorum olmadığı için emin olamıyordum.senin yorumun ilaç gibi geldi.tekrar teşekkür ederim.ben de kasım ayı içinde ön görüşmeye gidip aralık ayı başında da tedaviye başlamayı düşünüyorum kısmetse.sizlerin yorumarı benim için çok önemli.o yüzden takipteyim sizleri. inşallah ikinizde ilk tedavinizde hamile kalıp bana umut olursunuz...hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almanzı diliyorum...

ayy canım benim seni çok iyi anlıyorum.ben de çok araştırmıştım ama eminim sen de memnun kalacaksın.mesela doktor aradı bugün beni tekrar bişeyler görüştük.inanılmaz samimi tatlı ve ilgili.bu benim için çok önemliydi.inşallah canım benim de zaten kasım ayında olacak tüp tedavisi büyük ihtimal.haberleşiriz canım benim

canım peki rahim filmin ne zaman çekilmişti.benim rahim filmim 2013 ağustosta çekildi?inşallah tekrar istemez.
bir de bugün seni tekrar mı aradı doktor?tahlil sonuçları falan mı vardı?yani doktorun araması çok hoş.epey yakından ilgileniyor o zaman.sen anlattıkça ben mutlu oluyorum...

canım benim hsg 02.0.2014 tekrar istemedi.zaten temizse istemez bence. eşimin tahlili vardı canım.zaten sekreter diyo biz yorum yapamıyoruz direkt doktorla görüştüm ama çok ilgili gerçekten. Bir de gerçekten inançlı bir doktor. ben ortamından da memnun kaldım. bence git bi görüş canım bak bana ben trabzondan gittim görüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…