Çankırı dayım canim bende bu cumartesi gidiyorum inşallah. Adet olmadan 1 hafta öncecanım tabi kabul ediyo ben öyle her ay yapılmış tahlillerimi götürdüm bi daha yapmadı mesela. kesinlikle adetten önce bir gün gelin diyo muayene için. tedavi adetli başlıyo çünkü.bence adet olmadan git bi görün.sen nerdesin ki canım
hadi bakalim hayirlisi canim insallah tez zamanda guzel haberi aliriz.beraber basliyoruz sanirim :))Çankırı dayım canim bende bu cumartesi gidiyorum inşallah. Adet olmadan 1 hafta önce
Benim rahim filminden dolayi Kasım adeti ile başlarım herhaldehadi bakalim hayirlisi canim insallah tez zamanda guzel haberi aliriz.beraber basliyoruz sanirim :))
Benim rahim filminden dolayi Kasım adeti ile başlarım herhalde
hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi oldu burda yaa inşallah olumlu sonuç alırız. canım tedaviye başladıktan sonra kaçgüne bir randevuya çağırıyomuş bilgin var mı?canım ben de ay sonu olmam lazım ama kasıma da sarkabilir maalesef gecikmeli oluyorum hep. bian önce olsun istiyorum çok sevdim ya
canım sanırım 2 günde bir çağırır çünkü sıkı takip ediyorum dedi.zaten diyorum ya çok ilgili.bana dün diyo her zaman 24 saat cebimden arayabilirsin.bunlar beni mutlu ediyo açıkcasıhakkımızda hayırlısı olsun canım iyi oldu burda yaa inşallah olumlu sonuç alırız. canım tedaviye başladıktan sonra kaçgüne bir randevuya çağırıyomuş bilgin var mı?
tabi canım mutlu etmez mi tüp bebek de en korktugum merkezin bizi para olarak görmesi. inşallah bende çok memnun kalırım çok yoğun bir merkez değil herhalde. yeni açıldıgı için. sende şehir dışından geleceksin herhalde orada mı kalacaksın?canım sanırım 2 günde bir çağırır çünkü sıkı takip ediyorum dedi.zaten diyorum ya çok ilgili.bana dün diyo her zaman 24 saat cebimden arayabilirsin.bunlar beni mutlu ediyo açıkcası
tabi canım mutlu etmez mi tüp bebek de en korktugum merkezin bizi para olarak görmesi. inşallah bende çok memnun kalırım çok yoğun bir merkez değil herhalde. yeni açıldıgı için. sende şehir dışından geleceksin herhalde orada mı kalacaksın?
bizde eğer sevkli gidersek orada kalırız herhalde 2 güne bir çağırıyorsa. bizde cumartesi 14.30 aldık randevu.evet canım bekleme salonunda bekleyenler oluyo hep ama dolup taşmıyo yani bu durum çok hoşuma gitti. biz otelde kalcaz canım hem de kısa bi tatil kafa dinleme olur dedik bizim için bakalım
hayırlı uğurlu olsun canım. bana sevke gerek yok burda rapor düzenliyoruz dediler . almam mı lazım acaba ya kafam karıştı şimdibizde eğer sevkli gidersek orada kalırız herhalde 2 güne bir çağırıyorsa. bizde cumartesi 14.30 aldık randevu.
canım rapor gecen ay 10 gün kullandık sevk daha iyi olur diye düşündükhayırlı uğurlu olsun canım. bana sevke gerek yok burda rapor düzenliyoruz dediler . almam mı lazım acaba ya kafam karıştı şimdi
canım rapor gecen ay 10 gün kullandık sevk daha iyi olur diye düşündük
Canım benim de eşimde sıkıntı ama esim çok uzatmak istemiyor direk tüp bebek istiyor dna hasar tesbiti de yaptıracağız bakalım ne çıkacak. Paylaşırız canim sizin sayı kaçlarda? Neden ne imiş eşin de sıkıntı olmasının?herkese hayırlı olsun şimdiden. inşallah yakın zamanda güzel haberlerimizi veririz. Benim eşimde sıkıntı olduğu için biz şimdilik Kaan hoca ile devam ediyoruz. Bakalım kısmet ne olacak. Aygül hoca da anlatılanlar gibi gerçekten çok cana yakın bir hoca. Aygül hoca ile yapılan tüp bebek aşamalarınızı da paylaşırsanız çok sevinirim.
Inşallah benim eşime de bırak der :) çok zorluyorum ama bırakmıyorcanım bizde de bu zamana kadar eşimde problem yok dendi ta ki Ayül Hoca'nın yaptığı teste kadar. morfoloji düşük dedi ama tüpte problem değil dedi.tabi biz beklemiyoduk bunu. eşim mecbur sigarayı bırakacakmış buna sevindim :)
Inşallah benim eşime de bırak der :) çok zorluyorum ama bırakmıyor
merhaba canım,günyadın canım biz dün görüşmeye gittik :)
merak edilmek ne güzel :) güzeldi canım hastaneden ilgiden memnun kaldım çok az enfeksiyon var dedi antibiyotik iğne ve b12 vitamini için iğne yaptırdı.daha önceki testleri götürmüştüm onlara baktı eşim sperm testi verdi hiç sperm çıkmadı bu cumartesi tekrar gidip test verecek benden de prolaktin ve tsh sonucu istedi yaptır dedi 4 ay önceki testlerde az yüksek çıkmıştı yüksekse ilaç kullandırayım dedi.merhaba canım,
ben de seni merak ediyordum.buradaki kızların hepsini takipteyim.nasıldı görüşmeniz?hastaneden ve doktordan memnun kaldın mı?karar verebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?