Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Çankırı dayım canim bende bu cumartesi gidiyorum inşallah. Adet olmadan 1 hafta önce

canım ben de ay sonu olmam lazım ama kasıma da sarkabilir maalesef gecikmeli oluyorum hep. bian önce olsun istiyorum çok sevdim ya
hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi oldu burda yaa inşallah olumlu sonuç alırız. canım tedaviye başladıktan sonra kaçgüne bir randevuya çağırıyomuş bilgin var mı?

hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi oldu burda yaa inşallah olumlu sonuç alırız. canım tedaviye başladıktan sonra kaçgüne bir randevuya çağırıyomuş bilgin var mı?
canım sanırım 2 günde bir çağırır çünkü sıkı takip ediyorum dedi.zaten diyorum ya çok ilgili.bana dün diyo her zaman 24 saat cebimden arayabilirsin.bunlar beni mutlu ediyo açıkcası

canım sanırım 2 günde bir çağırır çünkü sıkı takip ediyorum dedi.zaten diyorum ya çok ilgili.bana dün diyo her zaman 24 saat cebimden arayabilirsin.bunlar beni mutlu ediyo açıkcası
tabi canım mutlu etmez mi tüp bebek de en korktugum merkezin bizi para olarak görmesi. inşallah bende çok memnun kalırım çok yoğun bir merkez değil herhalde. yeni açıldıgı için. sende şehir dışından geleceksin herhalde orada mı kalacaksın?

evet canım bekleme salonunda bekleyenler oluyo hep ama dolup taşmıyo yani bu durum çok hoşuma gitti. biz otelde kalcaz canım hem de kısa bi tatil kafa dinleme olur dedik bizim için bakalım

evet canım bekleme salonunda bekleyenler oluyo hep ama dolup taşmıyo yani bu durum çok hoşuma gitti. biz otelde kalcaz canım hem de kısa bi tatil kafa dinleme olur dedik bizim için bakalım
bizde eğer sevkli gidersek orada kalırız herhalde 2 güne bir çağırıyorsa. bizde cumartesi 14.30 aldık randevu.

bizde eğer sevkli gidersek orada kalırız herhalde 2 güne bir çağırıyorsa. bizde cumartesi 14.30 aldık randevu.
hayırlı uğurlu olsun canım. bana sevke gerek yok burda rapor düzenliyoruz dediler . almam mı lazım acaba ya kafam karıştı şimdi

hayırlı uğurlu olsun canım. bana sevke gerek yok burda rapor düzenliyoruz dediler . almam mı lazım acaba ya kafam karıştı şimdi
canım rapor gecen ay 10 gün kullandık sevk daha iyi olur diye düşündük

herkese hayırlı olsun şimdiden. inşallah yakın zamanda güzel haberlerimizi veririz. Benim eşimde sıkıntı olduğu için biz şimdilik Kaan hoca ile devam ediyoruz. Bakalım kısmet ne olacak. Aygül hoca da anlatılanlar gibi gerçekten çok cana yakın bir hoca. Aygül hoca ile yapılan tüp bebek aşamalarınızı da paylaşırsanız çok sevinirim.

Canım benim de eşimde sıkıntı ama esim çok uzatmak istemiyor direk tüp bebek istiyor dna hasar tesbiti de yaptıracağız bakalım ne çıkacak. Paylaşırız canim sizin sayı kaçlarda? Neden ne imiş eşin de sıkıntı olmasının?

canım bizde de bu zamana kadar eşimde problem yok dendi ta ki Ayül Hoca'nın yaptığı teste kadar. morfoloji düşük dedi ama tüpte problem değil dedi.tabi biz beklemiyoduk bunu. eşim mecbur sigarayı bırakacakmış buna sevindim :)

Inşallah benim eşime de bırak der :) çok zorluyorum ama bırakmıyor

merhaba canım,
ben de seni merak ediyordum.buradaki kızların hepsini takipteyim.nasıldı görüşmeniz?hastaneden ve doktordan memnun kaldın mı?karar verebildin mi?
merak edilmek ne güzel :) güzeldi canım hastaneden ilgiden memnun kaldım çok az enfeksiyon var dedi antibiyotik iğne ve b12 vitamini için iğne yaptırdı.daha önceki testleri götürmüştüm onlara baktı eşim sperm testi verdi hiç sperm çıkmadı bu cumartesi tekrar gidip test verecek benden de prolaktin ve tsh sonucu istedi yaptır dedi 4 ay önceki testlerde az yüksek çıkmıştı yüksekse ilaç kullandırayım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…