Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Amin cnm insallah.rabbim bizlere de nasip eder insallah.tedavim basladi.5.ignemi vurucam aksam.kizinla bize dua et olurmu?
Ooo 5. Igneye gelmissin bile canim maşallah bol ve kaliteli yumurtalarin olur inşallah ederiz canim kızımla etmez miyim yol arkadasi olduk iyice hep sizlerle dualarım

SLM KIZLAR...BAYAGIDIR GIRMEMISTIM...Ben hulusı bey baskentte basladım...daha yenı henuz tedavım baslamadı..sımde yuzde 45 dna hasarı cıktı...1.5 ay sıgara ıçme tekrar hasara bakalım dedı..urolog cıft taraflı varıkosel amelıyat demıstı ama hulısı bey 1.5 ay sonra bakalım ondan sonra dusunelım dedı...onumuzdekı ay dondurulmuş 2 tane vardı bırı hastaymış tek yumurtayı koyalım dedı olmassa tup bebege gecerız dedı ama ben tup bebek ıstıyorum..dondurulmusları 2.deneme tutmassa koyalım dıyorum??*EŞİM sıgarayı bırakmyıor..azaltıyrum dıyerek benı de kendısınıde kandrırıyor...ne yapacagımı sasırdım...bırakanlar nasıl bırakıyor..artık bunaldım ya

cnm naptın...benım esım sıgarayı bırakmıyor..ne yapacagımı sasırdım

canım biz de genartta müfit hoccaya gittik eşime hemen bugün sigarayı bırakcan dedi morfoloji sıfır bizde. mecbur bıraktı kendini suçlu hissetti çünkü. inşallah eşin de bırakır çok çok önemli çünkü canım

Mer

Merhaba yunu sen beni memoriolden hatirlarsin ilki negatifti dondurulmuslarim vardi onu yaptik o da tutmadi.ve 1 hafta gecti aygul hoca aramadi bile.toplamda 2 tup 2 donduruulmus negatifim var.hep benim ustume yogunlasip spermde sikinti olsa 5.gune kadar gelmez dediler ama bundan 2,5 sene once kaan aydos hasar var bu gitmeden baslamayin tupe demisti.ama bize tutar dedikleri icin baslamistik simdi bu yaz esime yuklenelim sonra tedaviye baslayim diyorum.yine kaan aydosa mi gitmeliyiz baska birinemi bilemiyorum.maddi manevi cok yoruldk bi arada esimde sigara iciyor,cok umutsuzum

Canım biz de aynı hataya düştük hep bana yüklenmiştik ama müfit hocayı tavsiye ederim kesinlikle eşimle o kadar açık ve net konuştu ki hemen o gün bıraktı sigarayı. İice tedavi olmadan asla denemem

Anladim canim kaan aydostu bizim eski urologumuz yine gitmeyi dusunuyoruz.mufit hoca sanirim genartta benim genartta bir denemem var.ama baska hoca disardan gelip yapmisti kimyasal gebelikti.insallah esimizdeki sorunlar gidince olur ama ben baya bir zaman kaybetmis olacagim o kesin..

Canım biz tam 2. 5 yıldır herşeyi benim üzerimde denedik keşke daha erken öğrenseydik de tedaviye başlasaymışız diyoruz ama her işte bir hayır vardır diyorum artık.müfit hoca sadece genartta değil canım 3 merkezde birden çalışıyo. Ben ilk denememi nemorial de yaptırdım ama şimdi tedaviden sonra normal yolla olmazsa genartta yaptırmayı düşünüyorum canım

Anladim bende kaan aydosa gidecegim.bu yaz esimin degerlerini iyilestirecegiz hemde ben biraz dinlenmis olurum.insallah degerleri duzelir ve normal yolla olur.oyle olmasa bile diger tup denemesine esimin spermleri hazir baslamis oluruz.allahim yuzumuze baksin benimde 3 senedir benim uzerimde deniyoruz esinin spermleri dollemeye yeter dediler birazda esimin ustunde ugrasacaz.insallah kendiliginden de olur...

durumumuz tamamen aynı canım bize de memorial de değerler tüp için yeterli dediler ama müfit hoca diyoki bırak normal yolla tüple bile bu şekilde asla tutmaz dedi. şuan tedaviye başladık 2 ayda yenileniyomuş değerler inşallah düzelir de normal olur ama çok beklemiycem ben değerler düzelse denemek istiyorum tekrar

Arkadaşlar yaklaşık aynı problemleri yaşamışız ama bizde bende de problem vardı.biz morfloji ve sayı yüzünden tüpe başladık. Bizde yaklaşık 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. İlk denememde boş folikül sondromu olduğum anlaşıldı. İlaçlarda miktarlarda değişiklik yapıldı. 2 ve 3. denemede 3er yumurta elde edildi Ama olmadı. ne benim hücreler nede eşiminkiler sağlamdı. biz ümidi kestik. Birgün nette kaan hocayı okudum. Hemen arayıp randevu aldım. Gittik ve dna hasarı da eklendi sorunlara. Dediklerine tamamen uyduk 7-8 ay sonra hasar tamamen düzeldi tam tüp bebeğe başlayacaktık ki benim kistim varmış patladı Hastanede yattım.kaan hoca ile irtibatı kesmedik eşim yeni ilaçlarla hasar oranını minimumda tutmaya çalıştı.ve 4 ay sonra tüp yaptırdık. Bu sefer Korkumuz yumurta bulunamasıydı Ama şükür bulundu. 2 embriyo transferi yapıldı ve şu an hamileyim ve değer artışlarıda normal.şu an çok erken ama umutla keseyi bekliyoruz.gerçi hala inanma güçlüğü yaşıyoruz.doktorların imkansız demelerinden sonra inanamıyor insan. İnş devamıda güzel olur.darısı tüm isteyen herkese inş.

çok güzel canım inşallah keseyi de görürsün Allah ın izniyle. sürecimiz hemen hemen benziyo haklısın. ne güzel ki sen hamileliği tattın ve yaşadın çok şükür darısı bizlere artık :)

cnm çok sevındım..eşimdede dna hasarı var ve sıgara kullanıyor..10 kılo fazlası var...acaba hasarı duzeltmek ıcın neler yaptınız..nelere dıkkat ettnız...sıgara ıcermıydı esın ... hangı ılacları kullandınız..ayrıntılı ogrenebılırmıyız...

yunu cum teşekkürler.inşallah. Bizde 2 yada 3 yumurta elde edilmesi bile mucizeydi.doktor son kozları oynuyoruz demişti. Umarım sağlıkla devam eder ve sağlıkla güzel yıllarını görürüz.çok zor günler geçirdik. Strese bağlı ne hastalıklar atlattım. şuan bir hafta geçti ama hala yalan gibi.
inşallah en kısa sürede darısı sana ve tüm isteyenlere olsun. :)

Sigara içmiyordu ama hasar büyüktü. Çocuklukta ameliyat yüzünden olabilir dedi dr. kırmızı et yasaktı. Kimyasal içeren tüm gıdalar yasaktı. Yeşillik ye ama dolu dolu demişti. Haftada3-4gün nohut ye dedi.sabah aç karna 1 tat. kaşığı keçi boynuz tozu tüketti. Birde ısırgan çayı içti.yemekler hep sebze nohut balık tavuk ama genel sebze. Her gün büyük kase yeşil salata. Zaten bunları yapınca bi 5 kilo kadar vermişti. İlaçlarıda tahlile göre değiştirmişti

Canım ilaçlarıda sormuşsun ama ilk neofertil verdi daha kötü oldu. Sonra endol sudafet kulkandı 1 ay. Sonra iğne başladı. 5 ay kadar iğne kullandı. Değer düzelince ben iyileşene kadar tekrar neofertil kullandı. Değerler düzeldiği için neofertil sabit tutar dedi. Tüpe başladığımızdada 2 haftalık yeni ilaçlar yazdı. Biz Kaan hocaya 1 kere gittik ama internet üzerinden tahlilleri gönderdik. Sağolsun hep cevapladı,iilgilendi. Yoksa mümkün değil gidemezdik.

hasar yuzde 47 ....sızde kactı acaba???kaan beye gıttık bızde..klomen verdı..eşim bıraz kullandı..sonra memorıal tup bebege gıttık..spermıyografı morfolojı vss bı kac sorun vardı ama onemlı degıl dedı bunlar bıze..ve sonuç negatıf tabıı..herseyden olabılır tabı tutmaması ama işte...

Evet önemli değil diyorlar. Biz zaten sağlıklısını seçmeye çalışıyoruz diyorlarda dış görünüş değil dna önemli.biz hasar geçmeden başlamamaya karar vermiştik. zaten benim 2 veya 3 yumurtam var ki Onlarada hasarsız sperm denk gelmeli. Yumurtalardan toplanan tamamıda sağlıklı değil. Bide transferden sonra tutunabilme ihtimali var. Biz 4 denemeye acele etmedik düzeltmeden bir sonrakine geçmedik.ama 1.5 Yıl geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…