Ooo 5. Igneye gelmissin bile canim maşallah bol ve kaliteli yumurtalarin olur inşallah ederiz canim kızımla etmez miyim yol arkadasi olduk iyice hep sizlerle dualarımAmin cnm insallah.rabbim bizlere de nasip eder insallah.tedavim basladi.5.ignemi vurucam aksam.kizinla bize dua et olurmu?
cnm naptın...benım esım sıgarayı bırakmıyor..ne yapacagımı sasırdımCnm çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimize pozitif sonuç ve kucağımıza almayı nasip etsin.
Bizde olumsuz konuşmlar dolayısıyla memorialden vazgeçip eşimin dna hasarının iyileşmesini beklemeye karar verdik. 1 yılın ardından menagon iğneye başladı eşim. Biraz kilo vermeye çalışıyor bol yeşillik yemeye çalışıyor incir ve ısırgan çayına devam ediyor. Bakalım bu ay sonunda genartta tahlil verecek. Bakalım dna hasarında düzelme varmı? Malesef %50 hasarlı spermlerimiz. İnşallah % 30 lara gerilese bizde tekrar başlayacaz kımetse. Ben ilk 2 denememi başkentte yaptım. Bunuda yine başkent yada genartta yapmayı düşünüyorum. Başkente gidersen hulusi hocada çok iyi gögşen hocada çok iyi. Ama hulusi hoca çok yoğun. Gidersen bence çok beklemem adına gögşeni seçebilirsin
canım biz de genartta müfit hoccaya gittik eşime hemen bugün sigarayı bırakcan dedi morfoloji sıfır bizde. mecbur bıraktı kendini suçlu hissetti çünkü. inşallah eşin de bırakır çok çok önemli çünkü canımSLM KIZLAR...BAYAGIDIR GIRMEMISTIM...Ben hulusı bey baskentte basladım...daha yenı henuz tedavım baslamadı..sımde yuzde 45 dna hasarı cıktı...1.5 ay sıgara ıçme tekrar hasara bakalım dedı..urolog cıft taraflı varıkosel amelıyat demıstı ama hulısı bey 1.5 ay sonra bakalım ondan sonra dusunelım dedı...onumuzdekı ay dondurulmuş 2 tane vardı bırı hastaymış tek yumurtayı koyalım dedı olmassa tup bebege gecerız dedı ama ben tup bebek ıstıyorum..dondurulmusları 2.deneme tutmassa koyalım dıyorum??*EŞİM sıgarayı bırakmyıor..azaltıyrum dıyerek benı de kendısınıde kandrırıyor...ne yapacagımı sasırdım...bırakanlar nasıl bırakıyor..artık bunaldım ya
canım biz de genartta müfit hoccaya gittik eşime hemen bugün sigarayı bırakcan dedi morfoloji sıfır bizde. mecbur bıraktı kendini suçlu hissetti çünkü. inşallah eşin de bırakır çok çok önemli çünkü canım[/QUOTEmerhaba kizlar.yunu sen beni hatirlarsin memorioldeydim ilki tutmamisti dondurulmuslarida denedim sonuc negatif haberleri var hemsirelerin ama 1 hafta oldu daha aygul hoca aramadi.2 dondurulmusum daha var orda ama gitmeyecegim toplamda 2 tup 2 dondurulmus negatif sonucum var.hep dollaniyor embriyolar 5.gune geliyor diye esime bir tedavi uygulanmadi halbukii kaan aydosa 2,5 yil once gittigimizde hasar var bunu duzeltelim oyle tup deneyin demisti,bu yaz esime yogunlasalim sonra tupe baslayalim diyorum benim esimde sigara iciyor.yine kaan aydosami baska bir yeremi gitsem bilemiyorum.maddi manevi cok yorulduk,caresizimmm
Merhaba yunu sen beni memoriolden hatirlarsin ilki negatifti dondurulmuslarim vardi onu yaptik o da tutmadi.ve 1 hafta gecti aygul hoca aramadi bile.toplamda 2 tup 2 donduruulmus negatifim var.hep benim ustume yogunlasip spermde sikinti olsa 5.gune kadar gelmez dediler ama bundan 2,5 sene once kaan aydos hasar var bu gitmeden baslamayin tupe demisti.ama bize tutar dedikleri icin baslamistik simdi bu yaz esime yuklenelim sonra tedaviye baslayim diyorum.yine kaan aydosa mi gitmeliyiz baska birinemi bilemiyorum.maddi manevi cok yoruldk bi arada esimde sigara iciyor,cok umutsuzumcanım biz de genartta müfit hoccaya gittik eşime hemen bugün sigarayı bırakcan dedi morfoloji sıfır bizde. mecbur bıraktı kendini suçlu hissetti çünkü. inşallah eşin de bırakır çok çok önemli çünkü canım
Canım biz de aynı hataya düştük hep bana yüklenmiştik ama müfit hocayı tavsiye ederim kesinlikle eşimle o kadar açık ve net konuştu ki hemen o gün bıraktı sigarayı. İice tedavi olmadan asla denememMerhaba yunu sen beni memoriolden hatirlarsin ilki negatifti dondurulmuslarim vardi onu yaptik o da tutmadi.ve 1 hafta gecti aygul hoca aramadi bile.toplamda 2 tup 2 donduruulmus negatifim var.hep benim ustume yogunlasip spermde sikinti olsa 5.gune kadar gelmez dediler ama bundan 2,5 sene once kaan aydos hasar var bu gitmeden baslamayin tupe demisti.ama bize tutar dedikleri icin baslamistik simdi bu yaz esime yuklenelim sonra tedaviye baslayim diyorum.yine kaan aydosa mi gitmeliyiz baska birinemi bilemiyorum.maddi manevi cok yoruldk bi arada esimde sigara iciyor,cok umutsuzum
Anladim canim kaan aydostu bizim eski urologumuz yine gitmeyi dusunuyoruz.mufit hoca sanirim genartta benim genartta bir denemem var.ama baska hoca disardan gelip yapmisti kimyasal gebelikti.insallah esimizdeki sorunlar gidince olur ama ben baya bir zaman kaybetmis olacagim o kesin..Canım biz de aynı hataya düştük hep bana yüklenmiştik ama müfit hocayı tavsiye ederim kesinlikle eşimle o kadar açık ve net konuştu ki hemen o gün bıraktı sigarayı. İice tedavi olmadan asla denemem
Canım biz tam 2. 5 yıldır herşeyi benim üzerimde denedik keşke daha erken öğrenseydik de tedaviye başlasaymışız diyoruz ama her işte bir hayır vardır diyorum artık.müfit hoca sadece genartta değil canım 3 merkezde birden çalışıyo. Ben ilk denememi nemorial de yaptırdım ama şimdi tedaviden sonra normal yolla olmazsa genartta yaptırmayı düşünüyorum canımAnladim canim kaan aydostu bizim eski urologumuz yine gitmeyi dusunuyoruz.mufit hoca sanirim genartta benim genartta bir denemem var.ama baska hoca disardan gelip yapmisti kimyasal gebelikti.insallah esimizdeki sorunlar gidince olur ama ben baya bir zaman kaybetmis olacagim o kesin..
Anladim bende kaan aydosa gidecegim.bu yaz esimin degerlerini iyilestirecegiz hemde ben biraz dinlenmis olurum.insallah degerleri duzelir ve normal yolla olur.oyle olmasa bile diger tup denemesine esimin spermleri hazir baslamis oluruz.allahim yuzumuze baksin benimde 3 senedir benim uzerimde deniyoruz esinin spermleri dollemeye yeter dediler birazda esimin ustunde ugrasacaz.insallah kendiliginden de olur...Canım biz tam 2. 5 yıldır herşeyi benim üzerimde denedik keşke daha erken öğrenseydik de tedaviye başlasaymışız diyoruz ama her işte bir hayır vardır diyorum artık.müfit hoca sadece genartta değil canım 3 merkezde birden çalışıyo. Ben ilk denememi nemorial de yaptırdım ama şimdi tedaviden sonra normal yolla olmazsa genartta yaptırmayı düşünüyorum canım
durumumuz tamamen aynı canım bize de memorial de değerler tüp için yeterli dediler ama müfit hoca diyoki bırak normal yolla tüple bile bu şekilde asla tutmaz dedi. şuan tedaviye başladık 2 ayda yenileniyomuş değerler inşallah düzelir de normal olur ama çok beklemiycem ben değerler düzelse denemek istiyorum tekrarAnladim bende kaan aydosa gidecegim.bu yaz esimin degerlerini iyilestirecegiz hemde ben biraz dinlenmis olurum.insallah degerleri duzelir ve normal yolla olur.oyle olmasa bile diger tup denemesine esimin spermleri hazir baslamis oluruz.allahim yuzumuze baksin benimde 3 senedir benim uzerimde deniyoruz esinin spermleri dollemeye yeter dediler birazda esimin ustunde ugrasacaz.insallah kendiliginden de olur...
Canım biz de aynı hataya düştük hep bana yüklenmiştik ama müfit hocayı tavsiye ederim kesinlikle eşimle o kadar açık ve net konuştu ki hemen o gün bıraktı sigarayı. İice tedavi olmadan asla denemem[/benımde memorıal 2 yumurta var bırı hastaymış...dıgarı saglam..onu koyalım dedı dr ama ben yenı tup deneyım ıstıyorum..eşim sıgaraya devam edıyor..tupde yapamıyorum..şaka gıbı...ılkınde tup bebekte esım gunde 2 paket sıgara ıctı...mıkroenjeksıyon yapıyoruz sıgarayı kesın bırak ıcmek yok hıç demedıler..kızgınım kendıme herkese yaaa
çok güzel canım inşallah keseyi de görürsün Allah ın izniyle. sürecimiz hemen hemen benziyo haklısın. ne güzel ki sen hamileliği tattın ve yaşadın çok şükür darısı bizlere artık :)Arkadaşlar yaklaşık aynı problemleri yaşamışız ama bizde bende de problem vardı.biz morfloji ve sayı yüzünden tüpe başladık. Bizde yaklaşık 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. İlk denememde boş folikül sondromu olduğum anlaşıldı. İlaçlarda miktarlarda değişiklik yapıldı. 2 ve 3. denemede 3er yumurta elde edildi Ama olmadı. ne benim hücreler nede eşiminkiler sağlamdı. biz ümidi kestik. Birgün nette kaan hocayı okudum. Hemen arayıp randevu aldım. Gittik ve dna hasarı da eklendi sorunlara. Dediklerine tamamen uyduk 7-8 ay sonra hasar tamamen düzeldi tam tüp bebeğe başlayacaktık ki benim kistim varmış patladı Hastanede yattım.kaan hoca ile irtibatı kesmedik eşim yeni ilaçlarla hasar oranını minimumda tutmaya çalıştı.ve 4 ay sonra tüp yaptırdık. Bu sefer Korkumuz yumurta bulunamasıydı Ama şükür bulundu. 2 embriyo transferi yapıldı ve şu an hamileyim ve değer artışlarıda normal.şu an çok erken ama umutla keseyi bekliyoruz.gerçi hala inanma güçlüğü yaşıyoruz.doktorların imkansız demelerinden sonra inanamıyor insan. İnş devamıda güzel olur.darısı tüm isteyen herkese inş.
Arkadaşlar yaklaşık aynı problemleri yaşamışız ama bizde bende de problem vardı.biz morfloji ve sayı yüzünden tüpe başladık. Bizde yaklaşık 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. İlk denememde boş folikül sondromu olduğum anlaşıldı. İlaçlarda miktarlarda değişiklik yapıldı. 2 ve 3. denemede 3er yumurta elde edildi Ama olmadı. ne benim hücreler nede eşiminkiler sağlamdı. biz ümidi kestik. Birgün nette kaan hocayı okudum. Hemen arayıp randevu aldım. Gittik ve dna hasarı da eklendi sorunlara. Dediklerine tamamen uyduk 7-8 ay sonra hasar tamamen düzeldi tam tüp bebeğe başlayacaktık ki benim kistim varmış patladı Hastanede yattım.kaan hoca ile irtibatı kesmedik eşim yeni ilaçlarla hasar oranını minimumda tutmaya çalıştı.ve 4 ay sonra tüp yaptırdık. Bu sefer Korkumuz yumurta bulunamasıydı Ama şükür bulundu. 2 embriyo transferi yapıldı ve şu an hamileyim ve değer artışlarıda normal.şu an çok erken ama umutla keseyi bekliyoruz.gerçi hala inanma güçlüğü yaşıyoruz.doktorların imkansız demelerinden sonra inanamıyor insan. İnş devamıda güzel olur.darısı tüm isteyen herkese inş.
Sigara içmiyordu ama hasar büyüktü. Çocuklukta ameliyat yüzünden olabilir dedi dr. kırmızı et yasaktı. Kimyasal içeren tüm gıdalar yasaktı. Yeşillik ye ama dolu dolu demişti. Haftada3-4gün nohut ye dedi.sabah aç karna 1 tat. kaşığı keçi boynuz tozu tüketti. Birde ısırgan çayı içti.yemekler hep sebze nohut balık tavuk ama genel sebze. Her gün büyük kase yeşil salata. Zaten bunları yapınca bi 5 kilo kadar vermişti. İlaçlarıda tahlile göre değiştirmişticnm çok sevındım..eşimdede dna hasarı var ve sıgara kullanıyor..10 kılo fazlası var...acaba hasarı duzeltmek ıcın neler yaptınız..nelere dıkkat ettnız...sıgara ıcermıydı esın ... hangı ılacları kullandınız..ayrıntılı ogrenebılırmıyız...
Canım ilaçlarıda sormuşsun ama ilk neofertil verdi daha kötü oldu. Sonra endol sudafet kulkandı 1 ay. Sonra iğne başladı. 5 ay kadar iğne kullandı. Değer düzelince ben iyileşene kadar tekrar neofertil kullandı. Değerler düzeldiği için neofertil sabit tutar dedi. Tüpe başladığımızdada 2 haftalık yeni ilaçlar yazdı. Biz Kaan hocaya 1 kere gittik ama internet üzerinden tahlilleri gönderdik. Sağolsun hep cevapladı,iilgilendi. Yoksa mümkün değil gidemezdik.cnm çok sevındım..eşimdede dna hasarı var ve sıgara kullanıyor..10 kılo fazlası var...acaba hasarı duzeltmek ıcın neler yaptınız..nelere dıkkat ettnız...sıgara ıcermıydı esın ... hangı ılacları kullandınız..ayrıntılı ogrenebılırmıyız...
hasar yuzde 47 ....sızde kactı acaba???kaan beye gıttık bızde..klomen verdı..eşim bıraz kullandı..sonra memorıal tup bebege gıttık..spermıyografı morfolojı vss bı kac sorun vardı ama onemlı degıl dedı bunlar bıze..ve sonuç negatıf tabıı..herseyden olabılır tabı tutmaması ama işte...Sigara içmiyordu ama hasar büyüktü. Çocuklukta ameliyat yüzünden olabilir dedi dr. kırmızı et yasaktı. Kimyasal içeren tüm gıdalar yasaktı. Yeşillik ye ama dolu dolu demişti. Haftada3-4gün nohut ye dedi.sabah aç karna 1 tat. kaşığı keçi boynuz tozu tüketti. Birde ısırgan çayı içti.yemekler hep sebze nohut balık tavuk ama genel sebze. Her gün büyük kase yeşil salata. Zaten bunları yapınca bi 5 kilo kadar vermişti. İlaçlarıda tahlile göre değiştirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?