Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Canim yumurtalar toplandi bugun cok sukur ii gecti. 5 tane cok kaliteli yumos varmis.zaten yasa geregi bir tane embriyo koyacaklarmis
Inşallah hepsi dollenir sağlıkla canim yarın ararlar herhalde zor oldu mu toplama falan ne kdar bekledin orada sıkışık zor oldu mu?

Inşallah hepsi dollenir sağlıkla canim yarın ararlar herhalde zor oldu mu toplama falan ne kdar bekledin orada sıkışık zor oldu mu?
Canim hic bisey hissetmiyosun zaten ameliyat elbisesini giydirip aliyolar seni.sıkısık olmuyosun cnm lavaboya cikartiyolar.transferde sanirim oyle olmasi lazimmis. Zatrn damar yoluna ilaci verdiler ben zaten kopmusum :)) uyandigimda odadaydim esim yemek veriyodu bana. Cok keyifli gecti canim hiiiiiic ama hic korkulacak bisey yok.doktor 5 tane ama cok yuksek kalite dedi.tek embriyo koyacaz dedi ama ben iki istiyorum konusacm doktorla narkozun etkisiyle konusamadim hic :)

Canim yumurtalar toplandi bugun cok sukur ii gecti. 5 tane cok kaliteli yumos varmis.zaten yasa geregi bir tane embriyo koyacaklarmis
Canım geçmiş olsun.bir aşamayı daha atlattın. Mutlu sona doğru yaklaşıyorsun inşallah.bende yarın doktor hanımla ilk görüşmemi yapacağım.tahmin ettiğimden daha fazla heyecanlıyım.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.bu arada yumurta toplama zor bir işlem mi?biraz anlatırmısın?

Cok sagol canim darisi basina insallah ii haberler de vermek nasip olur.surec yukarda yaZdigim gibi cok kolaydi sonrasinda agri oluyo tabi suan adet agrisi gibi agrim var ve asiri gazim var o yoruyo biraz o kadar canim

Çok sevindim canım senin adına ben iğneyi kullanırken sen sonuç alacaksın güzel haberler vereceksin inşallah hastanede ne kadar kaldın sonrasında. Bizde dedik iki tane olur mu diye o zaman konuşuruz dedi. Eşinin sperm hız sayı morfoloji nasıl çıktı canim son transfer ettiklerinde. Bizim sorun sperm ya korkuyorum

Cok sagol canim darisi basina insallah ii haberler de vermek nasip olur.surec yukarda yaZdigim gibi cok kolaydi sonrasinda agri oluyo tabi suan adet agrisi gibi agrim var ve asiri gazim var o yoruyo biraz o kadar canim
Canım bende bugün gittim sonunda.eşim test verdi sonuçlar pazartesi çıkacakmış bende adet olunca hormon testleri yaptırcam.ona göre ne zaman başlayacağımız belli olacak.birde canım yumurta toplanırken ekipte erkek varmıydı yoksa hepsi bayanmıydı?birde işleme giderken gelirken falan dikkat ediyorlar değilmi?hani üstünü örtüyorlar falan.insan kendinde olmayınca çok kötü ya.çok korkuyorum yumurta toplama dan. Hiç anestezi almadım daha önce. Seni aradılarmı bugün embriyolar hakkında.nasılmış gelişimleri. Inşallah herşey yolundadır. ..çok soru sordum kusuruma bakma ne olur.

Canım morfoloji yüzde kırktı bizde ama çok ileri teknik kullanıyolar. Benden beş yumurta almşşlardı bugün doktor aradı hepsi döllenip bölünmüş cnm çok mutlu oldum

Canım hiç korkma ekip hep bayan sadece narkozu veren erkek ama heryerin kapalı oluyo.ben de ilk defa aldım cnm inan korkulacak hiçbişey yokmuş.bugün doktor aradı beni canım alınan beş yumurta çok kaliteşiymiş hepsi tutmuş paZartesi transfer dedi inş bende iki tane istiyorum dedim tmm gelince konuşcaz dedi

Çok sevindim canım.hepsi bölünmüş demek maşallah maşallah.pazartesiden sonra sen annesin artık allahın izniyle.bebişin seninle olacak ne güzel.inşallah bu güzellikleri yaşamak bize de nasip olur pazartesi gelişmeleri yazarsın canım.şimdiden hayırlı olsun...

Sagol canim benim pazartesi koyulcak ama bakalim tutacak mi insallah tabi.darisi en kisa zamanda sana insallah canim

Sagol canim benim pazartesi koyulcak ama bakalim tutacak mi insallah tabi.darisi en kisa zamanda sana insallah canim
Canım sen iğneleri hangi doz da kaç gün kullandın? Kaç kutu bitirdin başka ilaç kullandın mi? Sen ilk tecrübeli olansin ya hepsini sana soruyorum kusuruma bakma

Canım sen iğneleri hangi doz da kaç gün kullandın? Kaç kutu bitirdin başka ilaç kullandın mi? Sen ilk tecrübeli olansin ya hepsini sana soruyorum kusuruma bakma
Cnm ben 5 kutu menogon iki kutu gonal f kullandim.toplam 14 gun kullandim.gonal f hep 75 ml menogon ise 150 idi ama sonrasinda menogon 225 ml oldu.sor tabi canim baska folik asit ve coraspin kullandim.doktor aradi yarin 11detransfer olacakmis

Cnm ben 5 kutu menogon iki kutu gonal f kullandim.toplam 14 gun kullandim.gonal f hep 75 ml menogon ise 150 idi ama sonrasinda menogon 225 ml oldu.sor tabi canim baska folik asit ve coraspin kullandim.doktor aradi yarin 11detransfer olacakmis
Canım inşallah yarın kolaycacık atlatırsın transferi.sonra artık mutlu haberi duymak için bekleme süreci başlayacak.
canım sen iğnelerini hastanede yaptırıyordun değil mi?acilde mi yaptılar yoksa tüp bebek bölümünde mi? Birde nekadara yaptılar hastanede iğneleri?

Yasemin Merhaba,
Sen şu an hangi aşamadasın?henüz tedaviye başlamadın değil mi?bende hormon sonuçlarına göre bu ay ya da önümüzdeki ay başlayacağım inşallah.belki aynı döneme denk gelir tedavimiz.

Canim bazen acilde bazen tup bebek bolumunde yaptirdim.ignelere para almiyolar kesinlikle.o hastanenin hastasisin zaten. Insallah cnm iyi dileklerin icin cok sagol

Canim bazen acilde bazen tup bebek bolumunde yaptirdim.ignelere para almiyolar kesinlikle.o hastanenin hastasisin zaten. Insallah cnm iyi dileklerin icin cok sagol
Teşekkür ederim.çok soru sordum hakkını helal et.ilk olunca insan herşeyi merak ediyor.inşallah ilk müjdeli haberi de sen vereceksin.heyecanla bekliyoruz

Teşekkür ederim.çok soru sordum hakkını helal et.ilk olunca insan herşeyi merak ediyor.inşallah ilk müjdeli haberi de sen vereceksin.heyecanla bekliyoruz
Ask olsun cnm helal olsun tabi benim de ilk anliyorum sen. Aklina takilan ne varsa sorabilirsin canim. Insallah guzel haberi vermek nasip olur canim :))

Yasemin Merhaba,
Sen şu an hangi aşamadasın?henüz tedaviye başlamadın değil mi?bende hormon sonuçlarına göre bu ay ya da önümüzdeki ay başlayacağım inşallah.belki aynı döneme denk gelir tedavimiz.
Canim merhaba benim uzun protokol ben adetin 18. Günü karnimdan yaptığım lucrin e başladım bugün 9. Gündü. Adet olmayı bekliyorum bir hafta içinde olunca menogon iğneyi başlayacağım. Belki de karşılaşırız canim​

Kızlarrr transfer işlemi tamamlandı şimdi kaldığımız otele gidiyoruz inşallah üç gün sonra da memlekete dönecegiz. Doktor çok çok umutluyum dedi embriyoda çok ii yere koyuldu dedi bakalım inşallah kızlar. Kalanları dondurmak için yarın arayacaklarmış şimdilik böyle kızlar :)))

Kızlarrr transfer işlemi tamamlandı şimdi kaldığımız otele gidiyoruz inşallah üç gün sonra da memlekete dönecegiz. Doktor çok çok umutluyum dedi embriyoda çok ii yere koyuldu dedi bakalım inşallah kızlar. Kalanları dondurmak için yarın arayacaklarmış şimdilik böyle kızlar :)))
Ne güzel canim alsın geldin darısı da bize zor oldu mu? Kaç tane yerleştirdi inşallah sımsıkı tutunur ve mutlu haber verirsin. Test günün ayin kaçı canim?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…