- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
Canım hayırla sonuçlanır inş ben de samsun dan gidicem adetime bir hafta var nezaman gitmem gerek ilk görüşmeye birde nerede kaldınız konaklama imkanı var mıCanim bence deger ekip gercekten iyi cunku. Ben trabzondan gittim tedaviye dun aksam dondum evime cok sukur
Canım adetten önce herhangi bir gün gidersen ii olur ben öyle yaptım yani ön görüşme için. Konaklama yok canım hastaneye yakın bir otel var hastaneden yönlenddirdikleri için uygun baya.Canım hayırla sonuçlanır inş ben de samsun dan gidicem adetime bir hafta var nezaman gitmem gerek ilk görüşmeye birde nerede kaldınız konaklama imkanı var mı
Canım Otel fiyatını ve ismini özelden yazar misin imkanlar yemek falan var mı?Canım adetten önce herhangi bir gün gidersen ii olur ben öyle yaptım yani ön görüşme için. Konaklama yok canım hastaneye yakın bir otel var hastaneden yönlenddirdikleri için uygun baya.
Canım sana zahmet banada özelden otelin ismini fiyatını yazar misin sana zahmet yemek falan orda mi yedinizCanım adetten önce herhangi bir gün gidersen ii olur ben öyle yaptım yani ön görüşme için. Konaklama yok canım hastaneye yakın bir otel var hastaneden yönlenddirdikleri için uygun baya.
Canım yerleşme lekesi falandir takma kafana bak 4 günün kalmış ne güzel hep aklimdasin inşallah güzel haberler vereceksin bize. Hamilelikte hep ilk zamanlar adet sancısı olur diyorlar zaten. Kafanı rahat tut :) bende yarın iğneye başlıyorum sen şu an iğne ilaç falan kullanıyor musun?kızlar dün transferimin 8. günüydü aşırı adet sancısı çekiyodum ve kahverengi leke geldi ama sonra daha gelen giden olmadı. adet sancım ara ara devam ediyo heran olacakmışım gibisizce nedir bu durum?
ayy canım inşallah öyledir :)) şuan folikasit,coraspin,progestan,estrofem ve crinone jel kullanıyorum canım :)) senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canımCanım yerleşme lekesi falandir takma kafana bak 4 günün kalmış ne güzel hep aklimdasin inşallah güzel haberler vereceksin bize. Hamilelikte hep ilk zamanlar adet sancısı olur diyorlar zaten. Kafanı rahat tut :) bende yarın iğneye başlıyorum sen şu an iğne ilaç falan kullanıyor musun?
kızlar dün transferimin 8. günüydü aşırı adet sancısı çekiyodum ve kahverengi leke geldi ama sonra daha gelen giden olmadı. adet sancım ara ara devam ediyo heran olacakmışım gibisizce nedir bu durum?
Canım merhaba, ne güzel bak az kaldı.cumartesi öğreneceksin.inşallah hayırlısı olur.aslında sabah idrar testinde de çıkmış bazı kişilerin 9 ya da 10.günlerde.ama sen istersen sabret tam gününde yap testi.belki idrarda çıkmaz falan boş yere üzülürsün.ama inan senin kadar heyecanlıyım bende.o lekeleri istersen doktoru arayıp sor.için rahat etsin.bir arkadaşta daha olmuştu onun doktoru kanama şeklinde değilse korkma demişti.ama sen kendi doktorundan öğrenen daha güvenilir olur tabiki.ayy canım inşallah öyledir :)) şuan folikasit,coraspin,progestan,estrofem ve crinone jel kullanıyorum canım :)) senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canım
Hayırlı olsun yarın başlıyorsun demek.inşallah senden de güzel haberler duyacağız yakında.gelişmeleri yaz bize olur mu?Canım yerleşme lekesi falandir takma kafana bak 4 günün kalmış ne güzel hep aklimdasin inşallah güzel haberler vereceksin bize. Hamilelikte hep ilk zamanlar adet sancısı olur diyorlar zaten. Kafanı rahat tut :) bende yarın iğneye başlıyorum sen şu an iğne ilaç falan kullanıyor musun?
çok sağol canım benim korkulcak bişey değil dedi aksine iyiye işaret dedi ama bakalım az kaldı. bu arada progestan hap kullanıyorum canımCanım merhaba, ne güzel bak az kaldı.cumartesi öğreneceksin.inşallah hayırlısı olur.aslında sabah idrar testinde de çıkmış bazı kişilerin 9 ya da 10.günlerde.ama sen istersen sabret tam gününde yap testi.belki idrarda çıkmaz falan boş yere üzülürsün.ama inan senin kadar heyecanlıyım bende.o lekeleri istersen doktoru arayıp sor.için rahat etsin.bir arkadaşta daha olmuştu onun doktoru kanama şeklinde değilse korkma demişti.ama sen kendi doktorundan öğrenen daha güvenilir olur tabiki.
Peki canım transferden sonra kullandığın progestan iğne şeklindemi?
Sevindim canım.iyiye işaret dediğine göre demek ki yerleşme kanaması gibi birşey.yani yumurtalar toplandıktan sonra iğne bitiyor.oh ne güzel.peki canım şimdi kullandığın estrofem (doğru mu yazdım bilmiyorum)ne için?onu ilk defa duydum.çok sağol canım benim korkulcak bişey değil dedi aksine iyiye işaret dedi ama bakalım az kaldı. bu arada progestan hap kullanıyorum canım
evet canım iğne olayı bitiyo opudan sonra :) estrofem bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuş canımSevindim canım.iyiye işaret dediğine göre demek ki yerleşme kanaması gibi birşey.yani yumurtalar toplandıktan sonra iğne bitiyor.oh ne güzel.peki canım şimdi kullandığın estrofem (doğru mu yazdım bilmiyorum)ne için?onu ilk defa duydum.
Sen ne güzel ignelerden stresten kurtuldun canim ben yeni başlıyorum ve korkuyorum narkoz hiç almadım sonrasında ya çok agrım olursa diye korkuyorum eşimin o zamana kadar kaliteli çıkmaz ise tese olacak aileler bilmiyor tek başıma zor olur mu bilmiyorum ne yaparım onu da bilmiyorumevet canım iğne olayı bitiyo opudan sonra :) estrofem bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuş canım
canımmm hiç stres yapma bak ben pat diye dedim Ankaraya gitcem yanımda sadece eşim vardı.sağolsun birbirimize hep destek olduk.tatil gibi geçti keyifliydik ve ben de ilk defa narkoz aldım ama hepsini eşimle beraber atlattım:)) insan annesine ihtiyaç duyuyo belki ama yalnız da oluyormuş öğrendim. Gerçekten bu iş biraz da cesaret işi :) herşeyi oluruna bırak canım benim olmazsa 2 ay sonra işi bırakıp gitcem yine iznim kalmadı çünkü artık :)Sen ne güzel ignelerden stresten kurtuldun canim ben yeni başlıyorum ve korkuyorum narkoz hiç almadım sonrasında ya çok agrım olursa diye korkuyorum eşimin o zamana kadar kaliteli çıkmaz ise tese olacak aileler bilmiyor tek başıma zor olur mu bilmiyorum ne yaparım onu da bilmiyorum
Canım şimdi beslenme de dikkat ettiğin birsey var mı? Neler yiyorsun? Annen falan mı bakıyor,canımmm hiç stres yapma bak ben pat diye dedim Ankaraya gitcem yanımda sadece eşim vardı.sağolsun birbirimize hep destek olduk.tatil gibi geçti keyifliydik ve ben de ilk defa narkoz aldım ama hepsini eşimle beraber atlattım:)) insan annesine ihtiyaç duyuyo belki ama yalnız da oluyormuş öğrendim. Gerçekten bu iş biraz da cesaret işi :) herşeyi oluruna bırak canım benim olmazsa 2 ay sonra işi bırakıp gitcem yine iznim kalmadı çünkü artık :)
canım ilk zamanlar kabız olmamak için bol bol kayısı yedim ama çok şükür o sorunum kalmadı.bir de ben bayağı unutmuş gibi davranıyorum zaten bu hafta işe başladım sadece evde iş yapmıyorum.insanları çok umutlandırmamak için kimseyi istemedim yanımda.eşim ilgileniyo sağolsun. özellikle yediğim hiçbişey yok inanki yanlış mı yapıyorum bilmiyorumCanım şimdi beslenme de dikkat ettiğin birsey var mı? Neler yiyorsun? Annen falan mı bakıyor,
Canım nasılsın Ağrın sizin var mı? Yarın test sonucunu merakla heyecanla bekliyorum dualarım seninle. Inşallah çok çok mutlu olursun ve annelik haberini alırsın. Bizlere de umut olursun :)canım ilk zamanlar kabız olmamak için bol bol kayısı yedim ama çok şükür o sorunum kalmadı.bir de ben bayağı unutmuş gibi davranıyorum zaten bu hafta işe başladım sadece evde iş yapmıyorum.insanları çok umutlandırmamak için kimseyi istemedim yanımda.eşim ilgileniyo sağolsun. özellikle yediğim hiçbişey yok inanki yanlış mı yapıyorum bilmiyorumolacağı varsa olur diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?