Ankara TDV 29 mayıs hastanesi hakkında

yesillim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
38
0
26
Ankara
herkese sağlıklı bir hamilelik ve çocuk diliyorum. 29 mayıs hastanesinde doğum yapan veya gebelik takibi yapan var mı? burada üç kadın doğum uzmanı var hangisini yavsiye edersiniz?

Merhabalar,

Ben de 29 Mayıs Hastanesi'ne gidiyorum.
Aynı hastaneye giden iki tanıdığım daha var, üstelik bir tanesi ilk doğumu için orayı tercih etmiş, şimdi ikinci gebeliğinde ve yine orada.
Ben 36 haftalık gebeyim. Doktorum Yeşim Gürel.
Yeşim Hanım çok pozitif çok cana yakın bir doktor. Ben çok memnunum.
Sorsanız cevaplıyor, bebeğinizi rahatça görebilesiniz diye ultrasonda uzun uzun uğraşıyor, hatta bazen uyansın da bir yüzünü görelim diye dürtüyor :) Tamam bu kadar deyip göndermiyor hiç.
Daha önce burada ve Yeşim Hanım uzmanlığında doğum yapan arkadaşım,
özellikle epizyotomisinin şahane gittiğini söylemişti, bir ya da iki dikiş atılmış ve yedi güne tamamen iyileşmiş, üstelik çok daha sıkı ve düzgün bir biçimde. Hemşirelerin hepsinin kardeş gibi yakın ilgilendiğini söylemişti. Ben de personelin güleryüzlü, sabırlı ve yardımsever olduğunu söyleyebilirim. Benim için burayı tercih etmemdeki en önemli neden, mahremiyete önem vermeleri.
Her şeyden önce kadın doğum ekiplerinde erkek hasta bakıcı bile yok.
Bunu geri kafalılık olarak algılamazsınız umarım, zira benim için çok önemli.
Özel hastane tercih etmemin nedeni de kesinlikle bu zaten, ben sancı çekip bağırır çağırırken, bi yerlerim açık, eline dosyayı alanın odaya girip bakıp çıkmasını asla istemediğim için...
Koyun gibi bir kaç hastayı yan yana dizmiyorlar... Herkesin ayrı odası var ve doğumhaneler tek kişilik...
Bir gece NST için acilden giriş yaptım ve o zaman doğum yapacağım yeri gördüm.
Gayet steril sessiz sakin bir yerdi.
Doğum fiyatları ise özel hastaneler piyasasına göre bence gayet makul.
Güven'de doktora vereceğiniz para hariç sadece hastaneye 5000 lira bayılıyorsunuz...
Burada eğer epidural sezaryen olacaksanız 2650, tam anestezili sezaryen olacaksanız 2150,
epidural normal doğum yapacaksanız (ki ben inşallah bunu seçtim) 2150, ve sadece normal doğum yapacaksanız
yeni doğan masraflarınız dahil 1650 TL ödüyorsunuz.
Her muayene ben emekli sandığında sigortalı olduğum için 42 lira, iki hafta içinde tekrar giderseniz 12 lira,
10 gün içinde tekrar giderseniz ücretsiz. Acil girişlerde de ücret alınmıyor.
Ulaşımı da rahat, tam cadde üzerinde...
Şimdilik bu kadar benden :)
İnşallah doğumdan sonra tecrübelerimi de yazarım, ve umarım şu ana kadar edindiğim olumlu düşüncelerim değişmez...
Rahat ve güzel bir doğum dilerim,
Sevgilerimle...

aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler. ben de dün gittim yeşim hanıma ilk kontrolüm memnun kaldım yalnız ben de emekli sandığı personeliyim ilk tahliller için 300 tl istedi şok oldum... bundan sonrasında da tahliller olacak hepsi için bu ücretler mi alınacak bir servet nerdeyse kurumunuz %10 unu karşılıyor sadece dediler, ne yapcam bilemedim sizde de böyle oldu mu tahlillere ne kadar ödüyorsunuz?

aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler. ben de dün gittim yeşim hanıma ilk kontrolüm memnun kaldım yalnız ben de emekli sandığı personeliyim ilk tahliller için 300 tl istedi şok oldum... bundan sonrasında da tahliller olacak hepsi için bu ücretler mi alınacak bir servet nerdeyse kurumunuz %10 unu karşılıyor sadece dediler, ne yapcam bilemedim sizde de böyle oldu mu tahlillere ne kadar ödüyorsunuz?

ben de yeşim hanıma gidiyorum ama tahlillerimi dışarda devlet hastanesinde yaptırıyorum yoksa gerçekten çok para..
doktoruma bunu söyledim ve dışarda yaptırcam testlerimi deyince gayet olumlu karşılayıp tahlil listesini verdi..
hepimize sağlıklı güzel hamilelik ve doğumlar :)

ben de yeşim hanıma gidiyorum ama tahlillerimi dışarda devlet hastanesinde yaptırıyorum yoksa gerçekten çok para..
doktoruma bunu söyledim ve dışarda yaptırcam testlerimi deyince gayet olumlu karşılayıp tahlil listesini verdi..
hepimize sağlıklı güzel hamilelik ve doğumlar :)

bilgileriniz için teşekkür ederim. ben de devlet hastanesini düşünmüştüm bunun için yalnız orda da kadın doğum uzmanına görünüp aynı tahlilleri yazdırıp mı yaptırılıyor yoksa kadın doğum uzmanına görünmeden direk tahlil yaptırabiliyor muyuz??? sağlıklı hamilelik ve çocuk diliyorum size...

Merhabalar,

Aynı hastaneye giden iki tanıdığım daha var, üstelik bir tanesi ilk doğumu için orayı tercih etmiş, şimdi ikinci gebeliğinde ve yine orada.
Sorsanız cevaplıyor, bebeğinizi rahatça görebilesiniz diye ultrasonda uzun uzun uğraşıyor, hatta bazen uyansın da bir yüzünü görelim diye dürtüyor :) Tamam bu kadar deyip göndermiyor hiç.
özellikle epizyotomisinin şahane gittiğini söylemişti, bir ya da iki dikiş atılmış ve yedi güne tamamen iyileşmiş, üstelik çok daha sıkı ve düzgün bir biçimde. Hemşirelerin hepsinin kardeş gibi yakın ilgilendiğini söylemişti. Ben de personelin güleryüzlü, sabırlı ve yardımsever olduğunu söyleyebilirim. Benim için burayı tercih etmemdeki en önemli neden, mahremiyete önem vermeleri.
Özel hastane tercih etmemin nedeni de kesinlikle bu zaten, ben sancı çekip bağırır çağırırken, bi yerlerim açık, eline dosyayı alanın odaya girip bakıp çıkmasını asla istemediğim için...
Koyun gibi bir kaç hastayı yan yana dizmiyorlar... Herkesin ayrı odası var ve doğumhaneler tek kişilik...
Güven'de doktora vereceğiniz para hariç sadece hastaneye 5000 lira bayılıyorsunuz...
Burada eğer epidural sezaryen olacaksanız 2650, tam anestezili sezaryen olacaksanız 2150,
epidural normal doğum yapacaksanız (ki ben inşallah bunu seçtim) 2150, ve sadece normal doğum yapacaksanız
Her muayene ben emekli sandığında sigortalı olduğum için 42 lira, iki hafta içinde tekrar giderseniz 12 lira,
İnşallah doğumdan sonra tecrübelerimi de yazarım, ve umarım şu ana kadar edindiğim olumlu düşüncelerim değişmez...
Sevgilerimle...
merhaba canim sanirim dogumunu yaptin omurlu olsun gule gule buyut bebegini. doktorundan hastaneden memnun kaldnmi? Bende yesim gurele gidiyorum ve cok kararsizim degistirsemmi doktorumu diye. goruslerini bekliyorum

Merhabalar,

Sevgilerimle...

Canım merhaba doğum yapmışsısndır heralde bebeğini güle güle büyüt inşlhh :) bende 27 haftalık hamileyim ve doktorumdan memnun kalmağım için değiştiriyorum araştırdığıma göre 29 mayıs hastanesini ve doktorlarından herkes çok memnun.Hülya kula yı duymuştum ona gidecektim ama ayrılıyormuş kendisi,sende Yeşim Gürelle doğum yapmışsın ve nette Nesrin Fenerden çok bahsetmişler,peki sen şimdi hangisine yönlendirirsin Yeşim hanımdan memnun kaldınmı ve toplam ne kadar ödedin
şimdiden teşekkürler,Bebişinle sağlıklı günler diliyorum

Son düzenleme:
merhaba canim sanirim dogumunu yaptin omurlu olsun gule gule buyut bebegini. doktorundan hastaneden memnun kaldnmi? Bende yesim gurele gidiyorum ve cok kararsizim degistirsemmi doktorumu diye. goruslerini bekliyorum

Buray merhaba canım,gebeliğin kaçıncı haftasındasın,bende bu haftadan itibaren 29 mayıs hastanesine gidicem ancak doktor kararı veremedim Nesrin hanım mı ? Yeşim hanım mı ? sen neden Yeşim hanımdan kararsız kaldın

ya aslında hep gitmeyi düşünüp de gidemediğim hastanelerden biri tam gitmeye karar veriyorum olumsuz yorum okuyorum vazgeçiyorum. gidenler lütfen tecrübelerini paylaşsınlar

herkese sağlıklı bir hamilelik ve çocuk diliyorum. 29 mayıs hastanesinde doğum yapan veya gebelik takibi yapan var mı? burada üç kadın doğum uzmanı var hangisini yavsiye edersiniz?

ben 29 mayısa gidiyorum..diyanet calışanı oldugum için normal doguma 500 tl sezaryan olursa 750tl vercem...Yesim hanımdan memnunum şimdilik...

Merhabalar,

Sevgilerimle...

doğumunuz nasıl geçti acaba bende yeşim hanıma gitmek istiyorum biraz detaylı bilgi verebilirmisiniz memnun kaldınız mı doktorunuzdan hastaneden

Slm kızlar bende 30+4 günlük hamileyim bendr yeşim hanım a gidiyorum.bende memnun sayılırım ama hastaneyi sevmiyorum.bir de randevulu olsan da beklıyorsun.ama yeşim hanım sıcak ve güler yüzlü.bakalım doğum nasıl olacak.ayrıca ilk zamanlar testler için biraz çok para alıyorlar ama normale dönüyor sonra

Slm kızlar bende 30+4 günlük hamileyim bendr yeşim hanım a gidiyorum.bende memnun sayılırım ama hastaneyi sevmiyorum.bir de randevulu olsan da beklıyorsun.ama yeşim hanım sıcak ve güler yüzlü.bakalım doğum nasıl olacak.ayrıca ilk zamanlar testler için biraz çok para alıyorlar ama normale dönüyor sonra[/QUOTE

kızlar mrb bende 19haftalık gebeyim 17. haftamda hastanemi değiştirip tdv 29 mayıs hastanesine başladım kontrollerimi yeşim hanım yapıyor daha 1 kez gitmeme rağmen memnun ayrıldım tam randevu saatimde girdim gerçi beklemeyi göze almıştım çünki her hastanede randevuluda olsan içerideki hastanın çıkışına göre saatin 5-10 dk sarkabiliyor bunu sorun etmiyorum ama daha uzun sürerse tabiki isyan ederim:47::47: bakalım zaman ne göstercek inşll bi sorun yaşamam da burda devam ederim sık sık hastane değiştirmek istemiyorum

Hanımlar yarın randevu alıcam ama daha hangi doktora gideceğime karar veremedim. Daha önce Tandoğandaki Magnet Tıp Merkezine gidiyordum kontroller muayene falan çok uygun doktorlarda fena değil ilgileniyorlar ama doğum yapmak için güvenebileceğim bir hastane mi bilmiyorum 29 Mayıs TDV evime çok yakın acil bişey olursa rahatlıkla yetişebilirim diye düşünüyorum fakat şikayetvar.com sitesinden baktım çok şikayet var bilhassa kadın doğum bölümünden. Daha önce bende Dahiliye doktoruna gitmiştim hiç memnun kalmamıştım hem pahallı hem ilgi sıfır. Burdaki yorumlarıda okuyunca çok kararsız kaldım. Yeşim hanıma gidip ilgisizliğinden şikayet edenler de var oradaki hemşirelerin çok kaba davrandığını sekreterlerin ağızlarından kerpetenle laf çıktığını anlatanlar var. Hem pahallı hemde gereksiz tahlil yapıyorlarmış. İnanın çok kararsızım. Medicana nasıldır acaba offf :(

Son düzenleme:
Hanımlar yarın randevu alıcam ama daha hangi doktora gideceğime karar veremedim. Daha önce Tandoğandaki Magnet Tıp Merkezine gidiyordum kontroller muayene falan çok uygun doktorlarda fena değil ilgileniyorlar ama doğum yapmak için güvenebileceğim bir hastane mi bilmiyorum 29 Mayıs TDV evime çok yakın acil bişey olursa rahatlıkla yetişebilirim diye düşünüyorum fakat şikayetvar.com sitesinden baktım çok şikayet var bilhassa kadın doğum bölümünden. Daha önce bende Dahiliye doktoruna gitmiştim hiç memnun kalmamıştım hem pahallı hem ilgi sıfır. Burdaki yorumlarıda okuyunca çok kararsız kaldım. Yeşim hanıma gidip ilgisizliğinden şikayet edenler de var oradaki hemşirelerin çok kaba davrandığını sekreterlerin ağızlarından kerpetenle laf çıktığını anlatanlar var. Hem pahallı hemde gereksiz tahlil yapıyorlarmış. İnanın çok kararsızım. Medicana nasıldır acaba offf :(

medicana çok pahalı geldi bana bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktor arayışına girdim ama çok zor iyi brini bulmak....

medicana çok pahalı geldi bana bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktor arayışına girdim ama çok zor iyi brini bulmak....

Merhabalar ben de 12. hafta ve 18. haftamda Yeşim hanıma muayene oldum. Evet aşırı ilgili değildi ama yine de pozitif karşıladı. Ben cep numarasını almamıştım, veriyor mu onu da bilmiyorum. Geçen muayenemde balık yağı yazacağını söylemişti ama reçetemde çıkmamıştı, kendisine hastaneden ulaşmak zorunda kalmıştım o da çok uzamıştı sinir olmuştum.

Geçen hafta medicanayı araştırdım maphfre sigortası çok hesaplıya geliyor, fakat 20. haftamı doldurduğum için türkan örnek beni kabul etmedi. Sanırım yeşim hanıma devam edeceğim. turgut özal de ikbal hanımı da düşünüyorum. İki hastanenin doğum koşullarını karşılaştırıp ona göre karar vereceğim.

Merhabalar ben de 12. hafta ve 18. haftamda Yeşim hanıma muayene oldum. Evet aşırı ilgili değildi ama yine de pozitif karşıladı. Ben cep numarasını almamıştım, veriyor mu onu da bilmiyorum. Geçen muayenemde balık yağı yazacağını söylemişti ama reçetemde çıkmamıştı, kendisine hastaneden ulaşmak zorunda kalmıştım o da çok uzamıştı sinir olmuştum.

Geçen hafta medicanayı araştırdım maphfre sigortası çok hesaplıya geliyor, fakat 20. haftamı doldurduğum için türkan örnek beni kabul etmedi. Sanırım yeşim hanıma devam edeceğim. turgut özal de ikbal hanımı da düşünüyorum. İki hastanenin doğum koşullarını karşılaştırıp ona göre karar vereceğim.

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun umarım sağlıklı ve kolay bir doğum geçiririz:)Yeşim hanıma çok kolay soru sorulamıyormuş bir arkadaşım orada çalışıp ayrıldı ve bana başka bir bayan ismi verdi o da ayrılmış o hastaneden.Peki maphfre sigortasından belli bir zaman geçmeden hemen faydalanabiliyormuyuz,koşulları neler yada siz daha önce mi yaptırdınız bu sigortayı bilgi verirseniz sevinirim...

Kızlar artık bu hastane devlet hastanesi olmuş nasıldır son durumu acaba bilgisi olan varmı?

Back
X