Ankara Tıpta Doç. Dr. Esra Çetinkaya'ya giden var mı?

Merhaba kızlar ben geçtiğimiz ocak ayında Cebeci tıpta doğum yaptım. Muayenelerim de gebe polikliniğinde oldu. Muayeneler pek tatmin edici değil açıkçası çünkü doktor ultrasona kendi kendine bakıyor hiç bilgi vermiyor ve her seferinde aynı doktor takip etmiyor kime denk gelirse o doktora gitmek zorunda kalınıyor. Bu sebeple muayenelerim için Etlik Lokman Hekim Hastanesine de gittim en azından bebeğim hakkında bilgi sahibi olabildim Allah nasip ederse ikinci bebeğim gelecek nisanda Ben yine aynı yolu izlemeyi planlıyorum bakalım hayırlısı

I imlaaaa merhaba, esra hanimin hastahane icerisinde muayenehanesi vaR oraya gidiyosun kontrollere hastahane disinda yok. Evet dogumlarada giriyor. Cok bilgili bir doktor ama biraz sogukkanli oda cook yogun olmasindan dolayi cok fazla hastasi var bi herkezle mesafesi olmak zorunda.

esmerm91 esmerm91 cebecinin normal polikinlikleri cok fazla ic acici degil onu soyleyim ozelde yarim saat icerisinde tum tahlillerini veriyosun isin bitiyor ama polikinliklere gelenler sabahtan aksama kadar bekliyor ve tiklim tiklim oluyor.

esmerm91 esmerm91 cebecinin normal polikinlikleri cok fazla ic acici degil onu soyleyim ozelde yarim saat icerisinde tum tahlillerini veriyosun isin bitiyor ama polikinliklere gelenler sabahtan aksama kadar bekliyor ve tiklim tiklim oluyor.
Hocalardan mi bahsediyorsun canm özelde derken ? Hocalarin hic biri gebelik takibi yapmiyor dediler dün aradim da :(

Merhabalar ben gebeliğimin 12. haftasından itibaren Esra Hocanın hastasıydım ve yaklaşık 20 gün önce Ankara Tıp Fakültesinde normal doğum yaptım. Esra Hocadan önce 4 doktor ve hastane gezdik eşimle- diğerleri özeldi- Evime en uzak yer burası (yaklaşık 40 km) olduğu halde iyiki burada karar kılmışız diyorum. Esra Hoca son derece işinin ehli, dikkatli ve özenli bir hekim.Doğum süresince de tüm ekip son derece profesyonel ve insancıldı. Esra Hoca doğumun sonuna kadar yanımdaydı ve dikişlerimi de kendisi yaptı.İkinci gebelik düşündüğümde tercihim yine Esra Hoca, ekibi ve Ankara Tıp olacak.

Merhabalar ben gebeliğimin 12. haftasından itibaren Esra Hocanın hastasıydım ve yaklaşık 20 gün önce Ankara Tıp Fakültesinde normal doğum yaptım. Esra Hocadan önce 4 doktor ve hastane gezdik eşimle- diğerleri özeldi- Evime en uzak yer burası (yaklaşık 40 km) olduğu halde iyiki burada karar kılmışız diyorum. Esra Hoca son derece işinin ehli, dikkatli ve özenli bir hekim.Doğum süresince de tüm ekip son derece profesyonel ve insancıldı. Esra Hoca doğumun sonuna kadar yanımdaydı ve dikişlerimi de kendisi yaptı.İkinci gebelik düşündüğümde tercihim yine Esra Hoca, ekibi ve Ankara Tıp olacak.

Doğum gece olunca da oluyor mu?

benim sancım sabah 10 gibi başladı 18:10 da bebeğim dünyaya geldi ama daha önce Esra Hoca dedi ki,haftasonu ya da gece de olsa bana hastane haber verir ben gelirim,y yeterki hoca Ankara'da olsun

benim sancım sabah 10 gibi başladı 18:10 da bebeğim dünyaya geldi ama daha önce Esra Hoca dedi ki,haftasonu ya da gece de olsa bana hastane haber verir ben gelirim,y yeterki hoca Ankara'da olsun

Ben Esra hocadan randevu alamadım cok uğraştım olmadı.. Normal hastalara davranış şekli nasıl peki asistanların..?

Güncel...
Merhabalar esra hocaya halihazırda giden var mi?ultrason görüntüsünü izletiyor mu ?kalp atışını dinletiyor mu?ilgi alakasından memnun musunuz?eşinizle muayeneye girebiliyor musunuz?

Back
X