- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
Normal polikliniklerden memnun musunuz peki ?Hayır gitmedim cebeci normal polikinlige gidiyorm Prof tam randevu alamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal polikliniklerden memnun musunuz peki ?Hayır gitmedim cebeci normal polikinlige gidiyorm Prof tam randevu alamadım
Hocalardan mi bahsediyorsun canm özelde derken ? Hocalarin hic biri gebelik takibi yapmiyor dediler dün aradim daesmerm91 cebecinin normal polikinlikleri cok fazla ic acici degil onu soyleyim ozelde yarim saat icerisinde tum tahlillerini veriyosun isin bitiyor ama polikinliklere gelenler sabahtan aksama kadar bekliyor ve tiklim tiklim oluyor.
Merhaba Cem Bey'in muayene ücretini öğrendiniz mi acaba?@Kriziantemcicegi Teşekkür ederim canım.
Merhabalar ben gebeliğimin 12. haftasından itibaren Esra Hocanın hastasıydım ve yaklaşık 20 gün önce Ankara Tıp Fakültesinde normal doğum yaptım. Esra Hocadan önce 4 doktor ve hastane gezdik eşimle- diğerleri özeldi- Evime en uzak yer burası (yaklaşık 40 km) olduğu halde iyiki burada karar kılmışız diyorum. Esra Hoca son derece işinin ehli, dikkatli ve özenli bir hekim.Doğum süresince de tüm ekip son derece profesyonel ve insancıldı. Esra Hoca doğumun sonuna kadar yanımdaydı ve dikişlerimi de kendisi yaptı.İkinci gebelik düşündüğümde tercihim yine Esra Hoca, ekibi ve Ankara Tıp olacak.
benim sancım sabah 10 gibi başladı 18:10 da bebeğim dünyaya geldi ama daha önce Esra Hoca dedi ki,haftasonu ya da gece de olsa bana hastane haber verir ben gelirim,y yeterki hoca Ankara'da olsun
Poliklinik kısmında uzman doktorlar bakıyor ama muayenedeki yaklaşımlarını bilmiyorum, doğum sürecinde asistanlar gayet ilgili ve profesyonellerdien Esra hocadan randevu alamadım cok uğraştım olmadı.. Normal hastalara davranış şekli nasıl peki asistanların..?