- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
belli bir haftadan sonra kabul etmiyor bazı doktorlar sizin baya yakın doğum. kabul etti demek hastane.bazı hastanelerden 16 haftaya kadar filan diye duydum.Ben de Ebru hanimdan saliya randevu aldim. Gidince yazarim arkadaslar...
Arkadaşlar burda yakın zamanda doğum yapan veya kontrolleri devam eden varmı ? sorularım var benim yha yardımcı olursanız sevinirim 23. haftamda yeni doğan ünitesi olması ve maddi açıdan daha uygun olması sebebiyle buraya geçmeyi düşünüyorum da
Uzm.Dr. Ebru Yüceden aldım randevu doğuma kendi giriyormu?
Yenidoğan ünitesi yeterli mi sıkın
orda birisi sorduğunda duydum sadece doğum fiyatlarını normal doğum 1200 tl flan diyordu ve bir gun tutuluyordu hastenede. epıdural normal dogumu bende sorcam mayısın 7 sinde gittiğimde. eğer o zamana kadar bilgi alamazsan sanada söylerim canım. genelde etrafımda doğum yapanlarda cok memnunlar.erken doğum için kabul etmeyeceklerını sanmıyorum canım edilir bence telefonla bı arayıp bilgi al istersen.doğuma doktor girmiyor galiba.peki epidural normal yapılıyor mu? yenidoğan ünitesi yeterli mi?bazı hastaneler erken doğum olursa kabul etmiyorlar bende öyle bir durum olursa o an hastane aramak istemiyorum.bi de arkadaşlar yeni doğan yogun bakımda kalırsa bebek ücretli mi devlet ödüyormuş fakat bi kılıfına uydurup alıyorlar mı para
teşekkür ederim canım.doğum fiyatları baya iyi o zaman diğer hastanelere göre.hastaneyi arayıp bilgi almayı düşünüyorum bende.ama direk giden biriyle bir de olmuyor hastanenin verdiği bilgi çok teşekkürler tekrardan :)orda birisi sorduğunda duydum sadece doğum fiyatlarını normal doğum 1200 tl flan diyordu ve bir gun tutuluyordu hastenede. epıdural normal dogumu bende sorcam mayısın 7 sinde gittiğimde. eğer o zamana kadar bilgi alamazsan sanada söylerim canım. genelde etrafımda doğum yapanlarda cok memnunlar.erken doğum için kabul etmeyeceklerını sanmıyorum canım edilir bence telefonla bı arayıp bilgi al istersen.
peki nöbetçi doktor girdiğinde istediğim şekilde yaptırırlar mı acaba doğumu.mesela ben epidural normal doğum istiyorum.yok normal doğurursun falan deyip epidural yapmamazlık yapmazlar değil miYenidoğan ünitesi oldukça iyi diye biliyorum, oturmuş bir hastane. Doğum haftaiçi gündüz olursa Ebru Hanım giriyor, ancak haftasonu ve gece olursa nöbetçi olan doktor doğum yaptıroyor, hastanedeki çalışma sistemi böyle, sadece Ebru Hanım için değil, diğer kadın doğum doktorları için de böyle ....
Canim özel hastane sanmiyorum öyle bi durumla karsilasacagimizi benim randevum 18inde bunu da sorarim gittigimdepeki nöbetçi doktor girdiğinde istediğim şekilde yaptırırlar mı acaba doğumu.mesela ben epidural normal doğum istiyorum.yok normal doğurursun falan deyip epidural yapmamazlık yapmazlar değil mi
sağol canımbenim bende bir kaç hafta geçince gitmeyi düşünüyorum artık kalp atışlarını bekliyorum.Canim özel hastane sanmiyorum öyle bi durumla karsilasacagimizi benim randevum 18inde bunu da sorarim gittigimde
Merhaba arkadaslar... Dun gittim Ebru hanima... Benim bebekte risk çıktığı icin zübeyde hanima riskli gebelik bölümüne gidiyordum ama dogumu orada yapmayı goze alamadim. 35. Haftada olmama ragmen kabul etti sağolsun. .. sadece ilk kez mi geliyorsun, daha once nereye gittin diye sordu ben de butun macerami anlattim...belli bir haftadan sonra kabul etmiyor bazı doktorlar sizin baya yakın doğum. kabul etti demek hastane.bazı hastanelerden 16 haftaya kadar filan diye duydum.
Evet gece nobetci doktor giriyormus ama cok sık nöbet tutuyorum bana rastlama ihtimaliniz cok yuksek, gunduz olursa girerim zaten dedi... 30 nisana randevu verdi. cok tatli bir bayan, icime sindi, bunca doktor macerasindan sonra aksam rahat uyudum diyebilirin....Yenidoğan ünitesi oldukça iyi diye biliyorum, oturmuş bir hastane. Doğum haftaiçi gündüz olursa Ebru Hanım giriyor, ancak haftasonu ve gece olursa nöbetçi olan doktor doğum yaptıroyor, hastanedeki çalışma sistemi böyle, sadece Ebru Hanım için değil, diğer kadın doğum doktorları için de böyle ....
Merhaba arkadaslar... Dun gittim Ebru hanima... Benim bebekte risk çıktığı icin zübeyde hanima riskli gebelik bölümüne gidiyordum ama dogumu orada yapmayı goze alamadim. 35. Haftada olmama ragmen kabul etti sağolsun. .. sadece ilk kez mi geliyorsun, daha once nereye gittin diye sordu ben de butun macerami anlattim...
Evet gece nobetci doktor giriyormus ama cok sık nöbet tutuyorum bana rastlama ihtimaliniz cok yuksek, gunduz olursa girerim zaten dedi... 30 nisana randevu verdi. cok tatli bir bayan, icime sindi, bunca doktor macerasindan sonra aksam rahat uyudum diyebilirin....
rica ederim yardımcı olabildiysemmteşekkür ederim canım.doğum fiyatları baya iyi o zaman diğer hastanelere göre.hastaneyi arayıp bilgi almayı düşünüyorum bende.ama direk giden biriyle bir de olmuyor hastanenin verdiği bilgi çok teşekkürler tekrardan :)
peki nöbetçi doktor girdiğinde istediğim şekilde yaptırırlar mı acaba doğumu.mesela ben epidural normal doğum istiyorum.yok normal doğurursun falan deyip epidural yapmamazlık yapmazlar değil mi
onu bilmiyorum cnm, doktorla bir konuş istersen...
Merhaba genel olarak yazdiklarinizi okudum bende gerek arkadaslarimdan gerek netten arastirmalarimda turgut ozal hastanesine yoneldim ama gece ve haftasonu dogumlarda kendi doktorumun doguma girmiyo olmasi endiselendirdi acaba asistan doktorlar mi nobetci oluyor yoksa uzman doktorlar mi bilginiz var miCanim özel hastane sanmiyorum öyle bi durumla karsilasacagimizi benim randevum 18inde bunu da sorarim gittigimde
canım onu sordum özellikle ben kesinlikle nöbetçi bir uzman doğumun başından sonuna kadar yanınızda oluyor dedi doktorum mesela bi çok hastanede kendi doktorun giriyo diyolar ama tam o anda geliyo girmiş oluyo anestezicilerle ebelerle falan başbaşa kalıyorsun o yüzden ben güveniyorum bi uzman gözetiminde olmak hem çocuk hem bizim için önemliMerhaba genel olarak yazdiklarinizi okudum bende gerek arkadaslarimdan gerek netten arastirmalarimda turgut ozal hastanesine yoneldim ama gece ve haftasonu dogumlarda kendi doktorumun doguma girmiyo olmasi endiselendirdi acaba asistan doktorlar mi nobetci oluyor yoksa uzman doktorlar mi bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?