- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Turgut Özal a muayeneye devam edip doğum yapanlar oldu mu? Memnun musunuz? Fiyat kabartıldı mı yoksa dedikleri gibi 1200 1600 arası mı? Acil bilgi verirseniz sevinirim
Bana da aynı şeyi söylediler ama 1 gece sancım tuttu orada yattım toplamda 400 TL aldılar muayene + yatış. 1 gece yatışa bu kadar ücret alınınca doğum bu kadar uygun olamaz diye düşündüm bende. Ücret hadi neyse ama memnun kalır mıyım muamele nasıl onları merak ediyorum açıkçası.ben sordum doğum fiyatı hala 1200 - 1600 arası. sezaryan yada normal doğum farketmiyormuş.
Bana da aynı şeyi söylediler ama 1 gece sancım tuttu orada yattım toplamda 400 TL aldılar muayene + yatış. 1 gece yatışa bu kadar ücret alınınca doğum bu kadar uygun olamaz diye düşündüm bende. Ücret hadi neyse ama memnun kalır mıyım muamele nasıl onları merak ediyorum açıkçası.
Ebru yüce ye gidiyorum ben uzman doktor. Muayene için 120 tl veriyorum. Ondan mı acaba öyle oldu. Evet takipli hastasıyım oranın. Hayırlısı inşallah. Şu son okuduklarımdan sonra zekai tahir ihtimali bitti benim için. Inşallah memnun kalırız.arkadaşım senin normal muayeneni uzman doktor mu asistan mı yapıyor? birde oranın takipli hastası mısın? muayene asistan girişiyle yapılırsa tahlillerin fiyatları bile düşüyor. bende bir gece kaldım 190 tl ödedim. bu arada asistan takipli bile olsan doğumda mutlaka uzman doktor bulunuyor. benimde hastaneye her gidişimde doğum oluyor görüyorum. baya memnunlar. bende memnunum.
Ebru yüce ye gidiyorum ben uzman doktor. Muayene için 120 tl veriyorum. Ondan mı acaba öyle oldu. Evet takipli hastasıyım oranın. Hayırlısı inşallah. Şu son okuduklarımdan sonra zekai tahir ihtimali bitti benim için. Inşallah memnun kalırız.
canım ben hala Turgut Özal ülkü Ulusoy polikliniğine gidiyorum Emine Aylin Totan a çok ilgili çok iyi bi doktor doğuma da geçen bi arkadaşımın doğumuna girdi bana da aynısı izinli olmazsa hastanede olursa girerim diyor arkadaşım çok memnun kaldı doğumunda elini tutmuş falan çok ilgili davranmış kesinlikle tavsiye ederim20 haftayı aşkın hamileyim doktor ve hastane arıyorum doktorumun doğumuma girmesini istiyorum ben ama okuduklarım öyle demiyor maalesef ne yapacağımı şaşırdım
bunu duyduğuma çok sevindim canım inşallah iyi bir hastane ve doktor bulurum teşekkür ediyorum bilgi için hemen ilgileneceğimcanım ben hala Turgut Özal ülkü Ulusoy polikliniğine gidiyorum Emine Aylin Totan a çok ilgili çok iyi bi doktor doğuma da geçen bi arkadaşımın doğumuna girdi bana da aynısı izinli olmazsa hastanede olursa girerim diyor arkadaşım çok memnun kaldı doğumunda elini tutmuş falan çok ilgili davranmış kesinlikle tavsiye ederim
rica ederim canımbunu duyduğuma çok sevindim canım inşallah iyi bir hastane ve doktor bulurum teşekkür ediyorum bilgi için hemen ilgileneceğim
bende 10 ay önce turgut özal da Ebru Hanım gerçekleştirdi doğumumu çok çok memnun kaldım çok zorlu bi süreçti ve hep yanımdaydı Ebru Yüce tavsiye ederim arkadaşlar..
arkadaşlar turgut özal için şöyle bilgi vereyim. zaten arayınca da söylüyorlar.
asistan muayene 40
uzman 80
doçent 120
ben asistan girişli ve takipli olduğum için tahlillerim falan baya bi uygun çıkıyor. mesela ayrıntılı usg 140 civarı tutmuştu ki normal fiyatı 250 falan. kan tahlillerimin çoğuna ücret almadılar. birde asistanlar değişiyor devamlı. asistanlar arasında sevdiğim ve gerçekten ilgilenen bir doktor var o da Emine Kişniş. ona denk gelmeye çalışın. diğerleri biraz atarlı nedense. onun dışında hastaneden gerçekten memnunum. bakalım doğumumu orda yapacağım. deneyimlerimi yazarım.
Merhaba Turgut Özal Hastanesinin nerdeki yerine gidiyorsunuz. (Beştepe, Hoşdere, Ülkü Ulusoy?) Hala memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?