ankara üniv prof.dr.zeki can

OiRPATA

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.516
18
318
Ankara
merhaba bayanLar 63 kilo verdiğim için bir dizi operasyon geçirmem gerekiyor Prof.dr.zeki can beye karın germe meme toparlama ve uyluk toparlama operasyonu olanlar bana bilgi verebilirmi..?

yada ankara fakultelerinde önere bileceğiniz doktorlar var ise isimlerini verirseniz çok sevinirim

imza UÇAN SİNCAP :'( :18:

hocaların ameliyata girdiğini hiç duymamıştım

kendileri ile ön görüşme yaptım bir arkadaşımın göz altı ve gıdı ameliyatını yaptı zeki bey lakin ben karın meme ve uyluk operasyonu geçirmiş hastalarını merak ediyorum...

zeki hoca ısınde cok ıyı bır prof hangı hastaya ne sekılde ne takıldıgı ne geldıgı gıttını cok ıyı benımsemıs bı doktor
yıllarca nerede amelyat olayım dıye hep dusundum
karın germe op yaptırdı bı arkadasım
onun aracıylıyla bende burun amelyatı oldum
baska bır arkadasım gouslerını buyutturdu cok sukur cok memnun kaldık
tıp fakultesı hastanesınde tek kısılık odamda rahattım herkez cok ılgı alakalı ydı
zekı bey amelyatta olarak dıyer gorustugum doktorlar arasında bana guven veren ısınde ıyı bır doktor oldugu kanatındeyım
dıyer arkadaslarıma halem tavsıye ederım etmekteyım
zaten gorusme sırasında ne dedıgımı anlarsınız

prodf dr zeki can baasarılı bır secım ankarada

teşekkürLer helin .. benimde doktorum sanırım zeki bey olacak bu hafta içi işlemlerimi yaptıracağım bakalım HAKKIMDA HAYIRLISI ARTIK

canım bende zeki hocaya burnumu yaptırdım ve memnunum. kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin hakkında hayırlısı olur inşallah

bakalım canım bende yarın başlatıcağım işlemleri aşırı korkularım var

canım ank tıpın servisleri nasıl hasta yatak hanesi falan o hastaneyi hiç bilmiyorum

bakalım canım bende yarın başlatıcağım işlemleri aşırı korkularım var

canım ank tıpın servisleri nasıl hasta yatak hanesi falan o hastaneyi hiç bilmiyorum

canım çok güzel ben çok beğendim şahsen. odalarda 2 tane yatak var zaten ama istersen ek ücret ödeyip özel odada da kalabiliyorsun.

canım çok güzel ben çok beğendim şahsen. odalarda 2 tane yatak var zaten ama istersen ek ücret ödeyip özel odada da kalabiliyorsun.

İKİ kişilik oda ise özele ihtiyacım olmaz sanırım :) refakatcı problemi yasatmıyorlarsa tabi :/

ibnisina da 7 gün kalmıştım mahvolmuştum berbattı odaları özel odaya yatış yaptırmıştım ama özel odası dahi berbattı

yok canim yasatmiyolar yaninda refakatci kalabiliyo.

merhaba kızlar astım hastası oldugumdan dolayı anestezi gögüshastalıklarınında görmesi gerek diye beni yolladı akabinde kan değerleim cidden berbat sanırım 1 ay operasyon için tedavi alacam

ah birde gögüs hastalıklarından sıra alıp muayne olabilsem ünivde çok zor sıra almak

ne zaman amelyat oluyorsun oirpata

evet canım. görüşme nasıl geçti ? nasıl bir burun istiyorsun detaylıca anlatsaydın hatta fotoğraf gösterseydin

guzeldi ıcım ısındı hocaya fakat asıl detayı tahlıl vermeye gıttığımde gorusucem ins. tamamen dogal istiyorum dedim hocada oda o yönlü düşündüğünü söyledi .tahlile gittiğimde benimle aynı buruna sahip hastalarına yaptığı burunları göstericek fikir edinmem adına. bende bi resim buldum onuda göstericem tabi. senin burnun nasıl oldu canim resim filan götürmüş müydün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…