- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
guzeldi ıcım ısındı hocaya fakat asıl detayı tahlıl vermeye gıttığımde gorusucem ins. tamamen dogal istiyorum dedim hocada oda o yönlü düşündüğünü söyledi .tahlile gittiğimde benimle aynı buruna sahip hastalarına yaptığı burunları göstericek fikir edinmem adına. bende bi resim buldum onuda göstericem tabi. senin burnun nasıl oldu canim resim filan götürmüş müydün.
evet canım gösterdim. kavisli ve kalkık bi burundu. fakat daha doğal bi burun yapmışo yüzden hiç istediğim gibi olmadı. doğal b burun istiyosan zeki hoca doğru tercih. ama hafif kavisli hafif kalkık olsun de bence yoksa ameliyattan sonra pişman olabilirsin
yok canım ben doğal bi burun istiyorum ins güzel olur çok korkuyorum gerçekten sonuçtan dolayı
doğal bi burun istiyosan korkmana gerek yok canım. kendisi ilgili ve güler yüzlü bi insan ameliyattan sonrada ilgisi değişmiyor ayrıca :)[/Q
burun ucu sarkık ve burun kemiğim egri onlar duzelsin istiyorum.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24990544/ bu sekıl birseyler işte
doğal bi burun istiyosan korkmana gerek yok canım. kendisi ilgili ve güler yüzlü bi insan ameliyattan sonrada ilgisi değişmiyor ayrıca :)[/Q
burun ucu sarkık ve burun kemiğim egri onlar duzelsin istiyorum.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24990544/ bu sekıl birseyler işte
merak etme canım zor bi ameliyat gibi gözükmüyor
Zeki Can'a ameliyat olalı 1 ay oluyor...
Ameliyata girerken doktoru göremedim...
asistani elçin hanım vardı "zeki hoca gelecek değil mi" diye sordum... gelecek dedi...
ameliyattan çıktım.... doktor yine ortalıkta yok....
hep elçin hanım...
2 gün hastanedeydim ama Zeki Can gelipte benim ameliyat ettiğim hasta ne durumda diye gelip bakmadı....
ameliyat öncesi ve sonrası zeki hocayı hiç görmedim... yanıma gelmedi...
ücreti almak için sekreterini gönderdi...
ameliyatın ikinci günü asistanı elçin hanıma "beni kim ameliyat etti" dedim...
Zeki Hoca dedi... bu kadar şeyden sonra hiç inandırıcı gelmiyor(((
burnum deseniz eski halinin bir tık küçültülmüşü durumunda... gıcık olduğum ne varsa aynen duruyor gibi
şu 6 ayda düzelir diye dua ediyorum... olmazsa revizyon için doktor aramaya başlayacağım bende...
çok iyi düşünün, iyi araştırın...
siz benden daha şanslıymışsınız...
ben çok üzgünüm(( ve depresyona girmek üzereyim...
burda 15-20 günlük burunlar görüyorum, evet şiş oldukları belli ama belli bir toparlanma bir fark olduğuda belli...
benim kayınvaldem bile fark etmedi...
hele eski bir arkadaşla karşılaştık "tıp gelişti canım, artık git bir burun estetiği olda patates burnunu düzelt dedi"
bunca şeye siz olsanız ne yaparsınız....
demek ki şişle alakalı değil... başarısız bir ameliyat olmuş...
parama acıyorum, çektiğim sıkıntılara acıyorum....
çok üzgünüm, çooooook...
canim bak kendini bu kadarda skntiya sokma cunku burnun cok sis halen benimde oyle dusun.. 15 gunluk haliyle suan ki hali arasinda cok fark var.. bu konuyu mutlaka zeki hocayla konus begenmedigni acikca soyle
düzelsin diye dua ediyorum, inanabiliyor musun
beğenmediğimi söyleyeceğim Zeki Hocaya ama onca sıkıntıma derman olmayacakbir kez ameliya olup, işte tam istediğim gibi oldu demek varken, bir kez daha maddi manevi sıkıntı çekeceğim... 10 gün, o iğrenç tamponlarla yatıp, sabah kösele gibi bir ağızla uyanacağım (( tam hissedilmeyen bir burunla aylar geçireceğim...
yaz yaz bitmez yani...
bu doktoru seçtiğime çok pişmanım çok(((((((((
ilgisiz bi hocada degil ki neden boyle yapti anlamadim. mesela 3. ayimda kontrole gitmem gerekiyodu ama gitmedim bugunde asistani mesaj atmiş cennet hanim zeki beyin sizi gormesi lazm lutfen en kisa zamanda gelin diye. haftaya gitcem begenmedigim yerlerini tekrar soyliycem ki şiş diycek eminim öylede zaten bunu burnumun üstüne bastirinca anliyorum. ha 2. ameliyati dusunursem bende zeki hocaya olmazdim
ben,ameliyat için ilk görüşmeye gittiğim günden bu yana kendisini hiç görmedim...
dikişleri aldırmaya gittim, asistanı yaptı...
tamponları çıkarmaya gittim, asistanı çıkardı...
hastasına işte bu kadar değer veriyor((
bir daha Zeki Hoca mı!!!!! Allah korusun...
evet dikisleri tamponlari asistanlari aliyor ama ben aldirdiktan sonra hep yanina inip gosteriyordum burnumu kendiside bakip yorum yapiyordu kii benim çok takıntılı oldugumuda biliyor kendisi
sen yine benden şanslıymışsın...
ben ne zaman sorsam, ya ameliyatta, ya hastane dışında...
Zeki Hocadan tüm ümidimi kestim artık...
burnumun akıbeti için zorunlu olarak 6 ay bekleyeceğim
başka şansım yok
düzelme olmazsa, yeniden ameliyat(((
sen yine benden şanslıymışsın...
ben ne zaman sorsam, ya ameliyatta, ya hastane dışında...
Zeki Hocadan tüm ümidimi kestim artık...
burnumun akıbeti için zorunlu olarak 6 ay bekleyeceğim
başka şansım yok
düzelme olmazsa, yeniden ameliyat(((
canım bide burnunu cok merak ettim ya face yada msn varsa özelden verir misin
canım yaaaa...
ben doktora zorla birşey yaptırmak zorunda kalmamalıyım değil mi...
onun ilgili, alakalı olması lazım....
en azından ameliyat sonrası gelip bakmaması çok üzdü beni...
sinirden hiç resim çekmedimçekip koymayı denerim...
burun altındaki kapama kısmıda sıkıntılı yapılmış, onuda görürsün.. iki burun deliğide farklı sitilde...
asistan şişler inince düzelir diyor ama ben ümitli değilim...
resimde daha ayrıntılı görürsün...
tabiki canim kesinlikle haklisin. bende burun ucumu bazen begenmiyorum ama gercektende sisler indikce duzeliyo gibi biraz sabret bakalm nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?