• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara ve abiye :(

jillican

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
210
0
116
pek kıymetli KK üyeleri helpppppp diyorum :)
yakın zamanda bir düğüne katılacağım ve abiye alıcak güzel yer bulamıyorum. hep ürünler tüylenmiş ya da fermuardan patlamış..
var mıdır acaba önerebileceğiniz yer :(

ulus anafartalar carsisinda abiyeler vardi, oraya yakin disarda bir kac abiyeci daha var meydan gibi bir yerde
birde kizilayda kuyumcularin oldugu bir pasaj var orda yukarda gelinlikci coktu belki abiyecilerde vardir bilmiyorm bakman lazim..

taç mağazası denilen yere hep bakıyorum ama hiçbiri hoş değil hep bilindik modeller :(

abiye konusunda kesinlikle karumu tavsiye ederim ama gelinlikçilerde güzel şeyler oluyor

karumda aynı kızılayda ne varsa orada da o var :( çıldırmak üzereyim :( bu akşam ankamall den bakıcam park bravoya falan

karumda aynı kızılayda ne varsa orada da o var :( çıldırmak üzereyim :( bu akşam ankamall den bakıcam park bravoya falan

park bravoda pek bişey yoktu ben 2 gün önce baktım sana kolay gelsin bişey alırsan fotoğrafını koyar mısın?

garnet alırsam birşey bulabilirsem inş resmini de eklerim.
forever new daha yeni aklıma geliyor. insanlar çok kötü deniyorlar kıyafetleri :( kotonda hakan yıldırım koleksiyonu fiyatları çok iyide derin dekolte giyecek kadar kendime güvenmiyorum :(

garnet alırsam birşey bulabilirsem inş resmini de eklerim.
forever new daha yeni aklıma geliyor. insanlar çok kötü deniyorlar kıyafetleri :( kotonda hakan yıldırım koleksiyonu fiyatları çok iyide derin dekolte giyecek kadar kendime güvenmiyorum :(

kotondaki elbiseler maalesef herkesin üzerinde var :/ ama forever newi unutmuşum ben bence panoradaki şubesine bakmalısın

panoraya anca eşimle geçebilirim :( işten çıktığımda kızılaya gelmem çayyolundan 19.30 oluyo en kolay metro ile ankamall e geçerim oraya bakıyım aman ya bahtsız bedeviyim poffzzzz

Back
X