Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pek kıymetli KK üyeleri helpppppp diyorum :)
yakın zamanda bir düğüne katılacağım ve abiye alıcak güzel yer bulamıyorum. hep ürünler tüylenmiş ya da fermuardan patlamış..
var mıdır acaba önerebileceğiniz yer
ulus anafartalar carsisinda abiyeler vardi, oraya yakin disarda bir kac abiyeci daha var meydan gibi bir yerde
birde kizilayda kuyumcularin oldugu bir pasaj var orda yukarda gelinlikci coktu belki abiyecilerde vardir bilmiyorm bakman lazim..
garnet alırsam birşey bulabilirsem inş resmini de eklerim.
forever new daha yeni aklıma geliyor. insanlar çok kötü deniyorlar kıyafetleri kotonda hakan yıldırım koleksiyonu fiyatları çok iyide derin dekolte giyecek kadar kendime güvenmiyorum
garnet alırsam birşey bulabilirsem inş resmini de eklerim.
forever new daha yeni aklıma geliyor. insanlar çok kötü deniyorlar kıyafetleri kotonda hakan yıldırım koleksiyonu fiyatları çok iyide derin dekolte giyecek kadar kendime güvenmiyorum
panoraya anca eşimle geçebilirim işten çıktığımda kızılaya gelmem çayyolundan 19.30 oluyo en kolay metro ile ankamall e geçerim oraya bakıyım aman ya bahtsız bedeviyim poffzzzz