ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

Depresif arkadadim ben de oldum hymenoplasti ankarada ebru zulfikarogluna bana enson flep tuttu dedi icim rahat. En son kuzenime de yapti onun ki de kanadi bence guvenebilirsin ebru hanima. Sen hangi sehirdesin ben ankaradayim..

Depresif arkadadim ben de oldum hymenoplasti ankarada ebru zulfikarogluna bana enson flep tuttu dedi icim rahat. En son kuzenime de yapti onun ki de kanadi bence guvenebilirsin ebru hanima. Sen hangi sehirdesin ben ankaradayim..

cnm özel msj atamıyorsun herhal.sana ve kuzenine son kontrolde dikiş attı mı merak ediyorum..bi de bnm akıntım olyor biraz kalıcı olmam sorun olur mu tutmaması için ilaç falan veriyor mu ebru hanım bunun için?

yaşadığım şehir kars ama şu an memleketimdeyim şehrin ismini vermek istemiyorum canım. özelden de mesaj atamıyorum henüz yeni olduğum için. para da önemli ama en önemlisi güvenilir anlayışlı bir doktorda olmak.
aylin sen ne zaman yaptırdın ve fiyat nasıldı. diğer başlıklarda yorumları okuyorum da çok sayfa var

bende bir kez ameliyat bir kez de kontrole giderim daha sonra gitme şansım olacağını sanmıyorum

Kuzenim kontrole gittiginde ebru hanim cok iyi iylesmis hicbir riskin yok dedi. Yok dikis falan koymadi dugununde de kanamasi oldu hatta ertesi gunde olmus. Bi bilsen ne stres oldum kanamassa diye cunku kuzenim konyadan geldi ve ebru hanimi ben buldum ve goturdum. Cok sukur hic sikinti yasamadik. Ebru hanim zaten cok guven veriyor konusunca hem de rahatlatiyor.

Canim ben gecen yil yaptirdim 10 ay falan oldu benim param cok yoktu ama ebru hanima biriktirdigim 1400tl ile gittim cunku hemen yaptirmassam kendime guvenimi kaybedecek gibiydim sonra kuzenimle gittigimde ve kontrolde kalanini topladim, konusunca ebru hanim sonra getirirsin diyo arkadasim.

ebru hanımla ilgili başlığın 350 sayfasının 100 ünü okudum. şimdi bilgi toplayayım da en yakın zamanda istiyorum. aslında şimdi bile yaptırabilirim ama 1 ay sonra ev taşıyabiliriz o yüzden her şeyi düzene oturtup öyle olsun diyorum.

Canim benim de vardi akintim ama zaten antibiyotik veriyo doktor hanim benim akintim sonradan azaldi ama kuru tutman lazim ben bir ay dar kot giymedim ya etek ya bol pantolonla gezdim...

bende en fazla 2 kez gidebilirim düğün öncesi gitmem mümkün değil.
kadınlar kulübünü daha önceden sürekli takip ediyordum ama yeni üye oldum vallahi iyi ki varsınız. güzel haberleri duyunca umutlanıyorum :)

İnsallah hersey iyi olur arkadasim hayirlisi olsun iyce icine sinsin oyle yaptir.

Ben de bu forumdan cok faydalandim her nerak ettigimi ogrendim ebru hanimi burada kanamasi olup memnun kalanlardan buldum ayni dedikleri gibi bi doktor. En onemlisi yalniz olmadigimi anlamak beni rahat ettirdi. Sen de uzulme sogukkanli ol arkadasim biz yanindayiz unutma...

Canım cumartesi yani yarın gidecem.yalnız foruma yeni kayıt oldugum için özelden mesaj atamıyorum.mailimi verebilirim sana canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…