- Konu Sahibi depresif2222
-
aslında burdan yazsan hepimiz takip etmiş oluruzanlaştık... amin bitanemm cümlemiz inş...bakalım yarını iple çekiyorumm :)
Kuzenim kontrole gittiginde ebru hanim cok iyi iylesmis hicbir riskin yok dedi. Yok dikis falan koymadi dugununde de kanamasi oldu hatta ertesi gunde olmus. Bi bilsen ne stres oldum kanamassa diye cunku kuzenim konyadan geldi ve ebru hanimi ben buldum ve goturdum. Cok sukur hic sikinti yasamadik. Ebru hanim zaten cok guven veriyor konusunca hem de rahatlatiyor.
bende bir kez ameliyat bir kez de kontrole giderim daha sonra gitme şansım olacağını sanmıyorum
Canim ben gecen yil yaptirdim 10 ay falan oldu benim param cok yoktu ama ebru hanima biriktirdigim 1400tl ile gittim cunku hemen yaptirmassam kendime guvenimi kaybedecek gibiydim sonra kuzenimle gittigimde ve kontrolde kalanini topladim, konusunca ebru hanim sonra getirirsin diyo arkadasim.
canım hareketlerinde kısıtlama var mı şu an oturup kalkmanda rahatmısın ..tuttuktan sonra bi sorun olr mu mesela bağdaş kurup oturabilirmiyiz cnm doktor ne dedi bu konudayaralarım geç iyileşiyor biraz da ondan korkuyorum cnm
kızlar bugün evde değildim şimdi bakıyorum foruma- başlığıma
ben tatilde yaptıramam okullar açılınca da haftasonu gidebilirim. ameliyat olduktan sonra ayakta durmak sorun olur mu onu merak ediyorum. ağır yük kaldırmak, merdiven çıkmak sorun olur mu ki?
bir de vajina bölgesinin temizliğini ne ile yapacaksınız ameliyat olunca?
agır yuk kesınleıkle tasımayacaksınız baya arastrdm cunku ne agır yuk ne de fazla yurumek,,,vajina temizligide onu bılmıyorum ama sureklı kuru tutlması gerekır ve kesınlıkle beyaz ıccamasırı gıyılmelıdır
kızlar bugün evde değildim şimdi bakıyorum foruma- başlığıma
ben tatilde yaptıramam okullar açılınca da haftasonu gidebilirim. ameliyat olduktan sonra ayakta durmak sorun olur mu onu merak ediyorum. ağır yük kaldırmak, merdiven çıkmak sorun olur mu ki?
bir de vajina bölgesinin temizliğini ne ile yapacaksınız ameliyat olunca?
ağır kaldırma.elinden geldiğince oturmak gerektiğini duydum çok fazla ayakta kalmamk gerekymş sanrm.merdivenleri yavaş çkman,eğilirken dikkat etmen.otururken bile yan ve dikktli oturman gerk canım.ayrıca bi sene yi geçmesin düğününle yaptırdığın ara yoksa esneme daha çk olr bence
elimde para varken yaptırmak istiyordum ama burda 300den fazla yazı okudum her ne kadar fleep yöntemi ile 10 yıl sonra bile kanama olacak dense de güvenemiyorum.
ama şöyle bir şey var hayatıma biri girdiğinde de ondan gizli saklı gidip nasıl yaptırırm hiç bilmiyorum
Beyinsel gelişimini tamamlayamamış bir sığır çobanı sırf ilk gece 2 damla kan görmek istiyor diye kendinize yapmayın bunu.
kesinlikle etik olmamak ile birlikte kendinize saygısızlıktır. ayrıca hymen onarımından sonra akacak o 2 damla kan düşündüğünüz gibi pembe değil daha çok koyu kırmızı tonlara yaklaşacak şekilde akacaktır ki, eğer o sığır çobanı durumu anlarsa seneler boyunca içine attığı cehaleti bir anda ortaya kadına şiddet olarak yansıyacaktır.
Not; ben doktorumla konuştum pembe renk kan akacakmış öyle söyledi diye kendinizi kandırmayın tecrübe ile sabittir kırmızı renk akıyor.
Diğer bir not; Kimisinden kırmızı kimisinden pembe akar diye düşünen arkadaşlar ne yazık ki öyle değil orjinal hymen zarı'nın kan rengi pembedir.
orjinal kan rengimiz pembe olmadığı için dediğiniz saçmalıktan başka bişey değil.
kan kırmızıdır, pembe görünmesinin nedeni ise ;salgılanan salgılar beyaz renkte olduğu için kanla karışıp pembe oluyor.
yoksa vücudumuzun o kısmındaki kan pembe değil.
kırmızı akanlar demekki ön sevişme yaşamadan ilişki yaşamışlar. salgı salgılanmadığı için kan kırmızı renkte olur.
cahil cahil konuşup birde akıl vermeye çalışırlar ya
Canım inş dediğin gibidir yaaa bak şimdi soru işareti kaldı kafamda. Çünkü erkek arkadaşım pembe olur ve yıkayınca çıkmaz diye taa en başından söylüyo((
pembe olurmu olmazmı bilmiyorum ama benim kızlığım gittiğinde eve geldiğimde kıpkırmızı kandı adet kanı gibiydi çok koyu bi rengi vardı yani pembe olacak diye birşey yok
orjinal kan rengimiz pembe olmadığı için dediğiniz saçmalıktan başka bişey değil.
kan kırmızıdır, pembe görünmesinin nedeni ise ;salgılanan salgılar beyaz renkte olduğu için kanla karışıp pembe oluyor.
yoksa vücudumuzun o kısmındaki kan pembe değil.
kırmızı akanlar demekki ön sevişme yaşamadan ilişki yaşamışlar. salgı salgılanmadığı için kan kırmızı renkte olur.
cahil cahil konuşup birde akıl vermeye çalışırlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?