ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

ben de öyle istiyorum canım kontrole gittiğimde senin gibi bi daha gelmene gerek yok desin bana da inşallh zaten yırtık pek olmadığından mı bilmiyorum seni bi kez çağıracağım dedi garanti mi de verdi pek riskim yok sanırım .kendisi ile de tanıştım bu arada konuştuk sohbet ettik terapist gibi gerçekten.

bende bir kez ameliyat bir kez de kontrole giderim daha sonra gitme şansım olacağını sanmıyorum

canım bnde öyle istiyorum ama belli olmaz belkiseni çağırmaz bi riskin olmazsa ebru hanıma güven bence de aylin arkdaşın dediği gibi.

canım hareketlerinde kısıtlama var mı şu an oturup kalkmanda rahatmısın ..tuttuktan sonra bi sorun olr mu mesela bağdaş kurup oturabilirmiyiz cnm doktor ne dedi bu konuda yaralarım geç iyileşiyor biraz da ondan korkuyorum cnm

kızlar bugün evde değildim şimdi bakıyorum foruma- başlığıma

ben tatilde yaptıramam okullar açılınca da haftasonu gidebilirim. ameliyat olduktan sonra ayakta durmak sorun olur mu onu merak ediyorum. ağır yük kaldırmak, merdiven çıkmak sorun olur mu ki?
bir de vajina bölgesinin temizliğini ne ile yapacaksınız ameliyat olunca?

agır yuk kesınleıkle tasımayacaksınız baya arastrdm cunku ne agır yuk ne de fazla yurumek,,,vajina temizligide onu bılmıyorum ama sureklı kuru tutlması gerekır ve kesınlıkle beyaz ıccamasırı gıyılmelıdır

hiç de dikkat edemem kendime yük kaldırmayı geçtim de yürümek veya ayakta durmak sakıncalı..

kızlar yakın bir zamanda evliliği düşünmüyorum forumda okuduğum kadarıyla uzun süre önce olunca doku esnekliği olabiliyormuş fleep yöntemiyle :S
çok kararsız kaldım ben bir an önce olsun bitsin diyorum bu olay yüzünden hayatıma kimseyi almıyorum

ağır kaldırma.elinden geldiğince oturmak gerektiğini duydum çok fazla ayakta kalmamk gerekymş sanrm.merdivenleri yavaş çkman,eğilirken dikkat etmen.otururken bile yan ve dikktli oturman gerk canım.ayrıca bi sene yi geçmesin düğününle yaptırdığın ara yoksa esneme daha çk olr bence

Son düzenleme:

elimde para varken yaptırmak istiyordum ama burda 300den fazla yazı okudum her ne kadar fleep yöntemi ile 10 yıl sonra bile kanama olacak dense de güvenemiyorum.
ama şöyle bir şey var hayatıma biri girdiğinde de ondan gizli saklı gidip nasıl yaptırırm hiç bilmiyorum

Bence de daha fazla sıkıntı üzüntü yaşamadan yaptırman en iyisi; eninde sonunda yaptırmak istediğin için böyle söylüyorum.
İstersen ebru hanıma bir e-mail at ve sor, operasyon sonrası dokularda esneme olurmu, zaman geçtikçe risk oluşur mu diye.

Olaya mantıken bakınca, kızlık zarının kendi dokusuyla, operasyon sonrası vajinanın içinden alınarak oluşturulan yeni zar dokusu birbirinin aynısı. Herhangi bi doku esnemesi olacak olsa, kızlık zarının kendinde de esneme olurdu.
Tabi yinede sen doktora sor için rahatlasın, ben ilerleyen yıllarda da hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

ankaraya karar vermiş gibisin :) yakın zamanda bu stresi atarsın umarım üzerinden.

canım evlilik düşünüyorsan yaptır istersen 2 sene içinde evlilik falan olacaksa.ama ne zaman sürede
esner,neye göre esner pek bilgim yok bnde ikilemdeyim
en iyisi doktora sorman,konuşman ona göre karar vermen bnce
Allah yardmcın olsun

Beyinsel gelişimini tamamlayamamış bir sığır çobanı sırf ilk gece 2 damla kan görmek istiyor diye kendinize yapmayın bunu.
kesinlikle etik olmamak ile birlikte kendinize saygısızlıktır. ayrıca hymen onarımından sonra akacak o 2 damla kan düşündüğünüz gibi pembe değil daha çok koyu kırmızı tonlara yaklaşacak şekilde akacaktır ki, eğer o sığır çobanı durumu anlarsa seneler boyunca içine attığı cehaleti bir anda ortaya kadına şiddet olarak yansıyacaktır.

Not; ben doktorumla konuştum pembe renk kan akacakmış öyle söyledi diye kendinizi kandırmayın tecrübe ile sabittir kırmızı renk akıyor.
Diğer bir not; Kimisinden kırmızı kimisinden pembe akar diye düşünen arkadaşlar ne yazık ki öyle değil orjinal hymen zarı'nın kan rengi pembedir.

orjinal kan rengimiz pembe olmadığı için dediğiniz saçmalıktan başka bişey değil.
kan kırmızıdır, pembe görünmesinin nedeni ise ;salgılanan salgılar beyaz renkte olduğu için kanla karışıp pembe oluyor.
yoksa vücudumuzun o kısmındaki kan pembe değil.
kırmızı akanlar demekki ön sevişme yaşamadan ilişki yaşamışlar. salgı salgılanmadığı için kan kırmızı renkte olur.
cahil cahil konuşup birde akıl vermeye çalışırlar ya

Canım inş dediğin gibidir yaaa bak şimdi soru işareti kaldı kafamda. Çünkü erkek arkadaşım pembe olur ve yıkayınca çıkmaz diye taa en başından söylüyo ((

Canım inş dediğin gibidir yaaa bak şimdi soru işareti kaldı kafamda. Çünkü erkek arkadaşım pembe olur ve yıkayınca çıkmaz diye taa en başından söylüyo ((

pembe olurmu olmazmı bilmiyorum ama benim kızlığım gittiğinde eve geldiğimde kıpkırmızı kandı adet kanı gibiydi çok koyu bi rengi vardı yani pembe olacak diye birşey yok

Bazı konularda cahil olabilirim ama bu konuda cehaletten payımı aldığıma inanasım gelmiyor tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu!
Eğer squirting söz konusu değilse kan rengi açık pembe olacaktır ki, zaten bu olay yüzdeye vurulduğunda pastanın çok küçük bir payını kapsar kadınlar arasında.

Doktorlar kişiden kişiye farklılık göstereceğini, rengin zar yapısına göre değişiklik gösterdiğini söylüyor..

kızlık zarı pembe olur diye bişey yok benimki koyuydu diyorum hem o sırada o adam o kanın renginemi takıcak hem renge bile okadar takıyosa kontrole götürsün düğün öncesi ömrünün sonuna kadar bekar gezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…