- Konu Sahibi depresif2222
-
evet canım benim evlilik düşüncem olduğundan yaptırdım ama kafanın rahat etmesi acısından yaptırman iyi olabilir. ilk muayenede 150 verdim operasyonda 2000 liraydı toplamda o civar oluyo yani.kafanın karışması normal son kontrole gitme imkanım benimde yoktu bende ondan tercih ettim. istanbuldaki doktorları düşünüomusun harun bey flnda garanti veriyomuş sanırım
hepsi garanti veriyor zaten inan o kadar kafam karıştı ki bulunduğum şehir de olsa hemen yaptıracağım. malesef yok doğuda bir yerdeyim .. sabırla cevapladığın için sağol narm
haklısın hiç biri başarısızm son dakka çağırırım demiyo ebru hanım içimiz rahat etsin evlenmeden gel diyor kimse kabul etmiyo benimde olduğum yerde yoktu seni çok iyi anlıyorum başka yardımcı olabiliceğim merak ettiğin birşey olursa cvplarım yine
eğer gaziantep e gidersem senden fikir alabilirim. düğünün olacak mı yakında narm?
evet öyle bi fikrin olursa yardımcı olurum sana.düğünüm seneye yazın olucak büyük ihtimalle son zamanlar ortadan kaybolamam diye acelle ettim biraz
epey varmış ama için rahat olsun en azından zorlanma olacak ki doktorun da garanti vermiş
evet içim rahat etsin istedim umarım sonucta iyi olur
kızlar bi de bişey sorcam doku yapıştırıcısı diye bişey duydunuz mu nasıl bişeymiş o?? amelyttan snra garantş olsun diye sürsek nasıl olur??
bilmiyor canım bana msj atmışsın ancak ben henuz msj atamıyorum oyuzden buradan yazmak zorunda kaldım.ben henuz operasyon olmadım.cunku hala sorunlar cozulemedı.hatta ayrılık arefesındeyız dıyebılırım ha kısmet bılmıyorum belki de olur.yaptıramıyorum cunku dugun oncesi kontrol muhabbetı var .hadi ben evlenmedim diyelim yaptırdım 3 sene sonra evlendım farz edelim e nolcak doktor hadı öldü taşındı o esnada hersey bızım ıcın ..o yüzden güvenemiyorum da dolayısıyla nişanlımla durumum belli olmadan hiç bir şey yaptıramıyorum da .aklım bursaya gıttı murat hoca'ya hemde bana daha yakın ..ama hala da karışığım kafamda netleştiremedim..
hangi sehirdesin cnm?? yorumlarında randevu aldım falan degince oldun sandım ...
hayrlsı olsun hakknda cnm ...
belden iğne vurulurken bende korktum ya yanlış biyere vururlarsa naparım bişi olursa diye ama sanırım doğru eldeydim.uyanıktım onun dışında.umarım sağlam bişiler yapmıştır dediğin gibi:)ama doktor ve hemşireleri aralarında konuşuolardı çok güzel oldu dimi ama fln diye garipti.eğer o tarafa yolun düşerse gidebilirsin benim aklımda pek yoktu aslında ebru hanımdan randevu bile almıştım ama son anda belki cvp vermemesinden dolayı belkide son anda çağırırsa naparım bukadar parada vericem düşüncesiyle güvenemedim. bursa tarafına gidebilirseniz murat beyde iyiymiş hemde son zamanda çağırmadan başarılı olduğunuda yazmışlardı. en zor kısmı doktora karar vermek sanırım sonrasıındada kontrolü beklemek hayatım boyunca hiç kendime bukadar dikkat etmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?