Ankara yı bilen anneler buraya bakar mısınız?

kızlar hepinize cok tesekkur ederim. dün ankara ya gittik eşimle,
gercekten cok düzenli bi şehir.ben gop yazmıştım ama işyeri birlik mahallesinde. mekanı cok beğendim, hele benim küçücük ve sokak arasında olan evimden sonra... şartları biraz zorlayıp ordan ev tutmayı düşünüyoruz. bi kaç emlakçı dolaştık, siteler pahalı gerçekten, bileniniz var mı bilmiyorum ama oyak sitesinden bahsetti bi emlakçı, 750 tl ye bi ev varmıs 200 kadarda aidatı. siteyi bileniniz varmı?

oyak sitesi ankarada çankaya civarı oturan herkesin bildiği bi yerdir ama alışveriş merkezlerinin geneline uzak bi 365 eçok yakınsın yürüme mesafesi ve panora ankaranın en büyük avm lerinden biri dolmuşla 10 dk sürer allah ağız tadıyla oturtsun çabuk alışırsın

nesibe82 nereye gidiyonn bacımmm sana benden bi şarkı gelsin ozman
yoksun aslında yanlızım bu kumsalda
neler neler yapıyorsun bensizken ankardaaa
sırnaşık şey

Nesibe ankaraya bende yenı tasındım sayılır,herkez cok kolay dıyo genelde.insanları bana cok soguk gelmedı en basıtı yol bıle tarıf etmek ıcın ellerınden gelenı yapıyolar.bıde memur ve ogrencı agırlıklı bır sehır oldugundan genelde sakin insanlar..ve herkez bırbırıne saygılı...

bende İstanbuldan Ankaraya 1.5 sene evvel gelin geldim..doğma büyüme izmirli olup son 13 senemi istanbulda geçirmiş biri olarak Ankara ya alışması hayli zor..hala alıştım diyemem..ama geldiğimde işim hazırdı ev iş arası vaktim olmuyor bile gezmeye..ben dikmen keklikpınarında oturuyorum..kızılaya falan ulaşım çok rahat..alışmak için biraz kendine vakit tanımalısın..ama insan neye alışmıyor ki değil mi:D

canlar hepinize tesekkür ediyorum. eşim iş görüşmesini yaptıktan sonra istanbulda açık olan bi pozisyona yerleştirildi. şimdilik istanbuldayız Allah ın izniyle

Back
X