Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba,
Batıkentte oturuyoruz.
5 yaşında ve 1 yaşında iki kızımız var.
Yavrularımıza sevgi ile bakabilecek, merhametli, güler yüzlü, sevgi dolu, anlayışlı bir bakıcı teyze istiyoruz.

Şartlarımız: hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında evimizde olabilecek, cep telefonu ve televizyon bağımlılığı olmayan, sigara kullanmayan biri olması.

Beklentilerimiz: Çocuklarımızın temiz yiyip, temiz içmesi, ve en önemlisi onları mutlu görmek.

Eğer uygunsa görüşebiliriz.

Tabi ki de görüşebiliriz. Ben de Batıkent'te oturuyorum, kayınvalidem için de çok uygun olur. Özelden telefon numarasını yazabilirim, görüşürsünüz isterseniz.

Merhaba, benim kayınvalidem 16 senedir bebek ve çocuk bakıyor. Çocuk bakımı yanı sıra ev işlerine de yardımcı oluyor. Şu anda da iş arayışında. Konuyu görünce yazmak istedim. Onun için yol problem olmaz, Ankara'nın hemen hemen her yerine gidebilir. Referansları da çok iyi, istenirse verebilir. Fazlasıyla sıcakkanlıdır :) Çocukları da çok sever. İlgilenen olursa özelden konuşabiliriz.

Merhaba. Kaç yaşında kayınvalideniz. Bende bakıcı arıyorum. Macunköy Serhat mahallesinde oturuyorum. Oğlum 1 yaşında. Sabah 8-akşam 7 saatleri arasında haftanın 4 günü. Günler değişebiliyor sağlık personeli olduğum için çalışma listesine göre haftalık günleri belirleriz.

Ankarada iş arıyorum.... Merhabalar keçiörenin hemen girişinde oturuyorum 10 sene bebek ve çocuk bakımı tecrübem var... iki yetişkin çocuk annesiyim... referans verebilirim ( 05422312143...

Son düzenleme:
Bulunduğum yere yakın acil yarım gün bir işe ihtiyacım var. Bebek çocuk bakımı, ev yardımcısı olabilir. İlgilenenler lütfen bana özelden ulaşabilirsiniz.

" Merhabalar keçiörenin hemen girişinde oturuyorum.. ankara'da 10 sene bebek ve çocuk bakımı tecrübem var... iki yetişkin çocuk annesiyim... referans verebilirim ( 05422312143... hepinize kolay gelsin

25 yaşındayım.
Ankara'da Seyranbağlarında Ailemle yaşıyorum.
Çocuk gelişimi mezunuyum(lise)
Universite okuyorum fakat (bankacilik)
2sene boyunca staj gordum.(anaokulu ve kres)
2sene boyunca 8/9 9/10 yaş süre zarfında okul çıkışı ders ve bakim konusunda yardim ettim.
Malesef evli ve anne degilim fakat gozunuz arkada kalmayacak kadar cocuk sevgim var.
Kisa bir donem gecici sure ile 2 yas bebege baktim. (Kendisi calismak istemiyordu ama sozlesmeli oldugu icin calistigi icin bakici zorunlulugu vardi)
Ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
Saygilarimla

merhaba ücret olarak ne düşünüyorsunuz

merhabalar lise mezunu çocuk gelişimi-özel eğitim mezunuyum. acil olarak işe ihtiyacım var 2 sene çocuk bakıcılığı yaptım ve gelişimini destekleyici bir takım etkinlikler yaptırdım. oyunlar öğrettim ,yemek problemi olan çocuğa zamanla yemediği şeyleri oyun yoluyla yedirdim. 20 yaşındayım etlikte oturuyorum eğer ihtiyacınız olursa ulaşmanıza sevinirim. gözünüzün arkada kalmaması için elimden gelen her türlü çabayı gösterebilirim referans da verebilirim
merhaba msjınız üzerinden çok zaman geçmiş ama iş arıyormusunuz hala

Ankara, Eryaman Göksu Mahallesinde oturuyorum. Mayıs 2017 sonunda doğum yapacağım. Hemen işe başlayacak, ben işe başlayana kadar ev işlerinde ve yeri geldiğinde 3 yaşındaki kızımın bakımında da bana yardımcı olabilecek, temiz, sigara kullanmayan, daha önceden çocuk bakmış ve referans verebilecek, tecrübeli, güvenilir, insan ilişkilerine önem veren, tercihen çocuk sahibi olan, 30-50 yaş aralığında ve en önemlisi ÇOCUKLARI SEVEN ve çocukla çocuk olabilen, çocukla iyi vakit geçirebilen bir bakıcı arıyorum.

NOT: 3 yaşındaki kızım şu an kreşe gidiyor. Doğumdan sonra da devam edecek inşallah. 2 çocuğa aynı anda bakılması gibi bir talebim yok.

Kucukmucize, merhaba msjınız üzerinden çok zaman geçmiş ama iş arıyormusunuz hala........

Daha önceki ilanlarımız var evet silemediğimiz için tekrar onun üstünden devam etmek zorındayız... o aralarda çalıştığımızda oldu ara verdiğimiz zamanlarda oldu saygılar :)

Kucukmucize, merhaba msjınız üzerinden çok zaman geçmiş ama iş arıyormusunuz hala........

Daha önceki ilanlarımız var evet silemediğimiz için tekrar onun üstünden devam etmek zorındayız... o aralarda çalıştığımızda oldu ara verdiğimiz zamanlarda oldu saygılar :)

eğer şuan iş arıyorsanız görüşmek isterim sizinle

Ben atsyr.. evet iş aroyorum.. tabikide görüşebiliriz.. özelden mesaj göndermiştim sitede ilanım ve tlfn numaram mevcut.. kolay gelsin

ankara gölbaşında oturuyorum. 19 aylık ikiz bebeklerim var.08:00 ve 18:00 arası bebeklerime bakacak referansı olan ve kameralarla takip etmemi sıkıntı yapmayacak bir bakıcı arıyorum.. çocukları çok seven ve Allah korkusu olan kişiler bana özelden yazarsa sevinirim.

Merhabalar
Ankara Keçiören'de oturmaktayım.

Haftanın 5 günü kendi evimde çocuk bakabilirim. İki çocuğum var, biri 19 diğeri 16 yaşında. Bakacağım çocuğa da en az kendi çocuklarım kadar özen göstereceğime emin olabilirsiniz

Daha öncesinde 1.5 yıl olmak üzere kendi evimde bir kız çocuğuna baktım. Referans verebilirim.

Oğlum için bakıcı arıyorum.(nisanda 7 aylık olacak insallah). Evim yenimahalle polis karakolunun arkasında.Çalışma saatleri sabah 7:30- akşam 18:30 (haftaiçi beş gün). Çocuk bakımı ve ev yemekleri ve günlük ev işleri yapılacak.Temizlik konusunda bakıcıdan beklentim sadece günlük dökülenin temizlenmesi, onun dışında evime düzenli olarak temizliğe yardımcı bayan geliyor.Çocukları seven, diksiyonu düzgün, merhametli ve evimi sahiplenecek biri ile çalışmak istiyorum. Anlaşabilirsek nisan ayında başlatacağım, kendimde işe mayısta başlayacağım.Düşünenler bana özelden yazabilir, detayları o şekilde görüşebiliriz.
Bakıcının evinde düşünmüyorum.

Merhabalar.....Ankara yenimahalle şentepede oturuyorum.
Bebek cocuk bakimi yapacagim is ariyorum.10 senelik bebek cocuk bakim tecrubem ve sertifikam vardir..referans verebilirim ilgilenenler bana bu nodan ulasabilirler. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Arkadaşlar ben dikmen ilker de oturuyorum 9 aylık bebegime yakın çevreden acil bakıcı arıyorum kamera dan rahatsızlık duymayan kişiler tercihimiz maaş 1000 + ssk ilgilenenler ....den ulasabilir

" İş arıyorum... Ankarada 10 sene ve üzeri " bebek ve çocuk bakıcılığı yaptım tecrübem var.. referans verebilirim.. benim için herşeyden önce karşılıklı sevgi saygı ve güvendir :) iki yetişkin çocuk annesiyim.. Keçiörende oturuyorum ( ankaranın bütün iç semtleri tercihimdir.. kolay gelsin... ( ...)

Back
X