- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
elif hanim mesajlariniza bakar misiniz numarami yolladimmerhaba ben buldum ama isterseniz arkadaşimi önerebilirim ararsanız referansı var sigara kullanmıyor ve sabırlı dürüstdür kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif hanim mesajlariniza bakar misiniz numarami yolladimmerhaba ben buldum ama isterseniz arkadaşimi önerebilirim ararsanız referansı var sigara kullanmıyor ve sabırlı dürüstdür kolay gelsin
tlfn nonuzu göremedim siz arayın beni 05067919708elif hanim mesajlariniza bakar misiniz numarami yolladim
ben güvenmediğim kişiyi asla tavsiye etmem referansınada sordunuz acaba sorun sizde olabilirmibiz güvenilir biri bulamiyoruz isimizden olma noktasina geldik sorumsuz bakicilar yuzunden tavsiyem iyi arastirin herkes kendini pazarliyor
haklisiniz iskence edip carmiha gerdikben güvenmediğim kişiyi asla tavsiye etmem referansınada sordunuz acaba sorun sizde olabilirmi
bide gerseydiniz ayıp ediyonuzhaklisiniz iskence edip carmiha gerdikannem hasta sehir disina gittim dendi bize
size bisey soylemedim bilip bilmeden insanlara camur atmayin
siz atıyonuz tek doğru sizmisiniz demekki güven vermediniz 2 bakıcıdamı tiyatrocu sizmi dürstsünüz siz refarans iştediniz bide verbilıyosanız siz referans verinde dürüstlüğünüzü görelim mesala ben bütün çalıştığım kişileri verbilirim ya sizbide gerseydiniz ayıp ediyonuz
mahalle agzinizla baktiginiz cocuga yazik . hayatiniz ona buna internetten ordan burdan dedikodu yapip iftira atmakla gecmis belli . bende tiyatronun mesajlari kayitlida bu kadar yarali olmaniz ilginc .sahi ya size ne dendi de bu kadar ilgi cekmeye calisiyosunuz?sizi mi sucladim ben? siz ne alaka kendinizi ordan oraya attiniz anlamadim? umarim burda size cocuk baktirmak isteyenler okuyodur cirkeflikle evlat yetistirilmiyor. bu basit muhabbette inanin hic muhattabim degilsiniz seviyesizsiniz .hayati klavye basinda gecirip kendiyle alakasi olmayan konulara laf yetistiren gizli issizlerdensiniz.siz atıyonuz tek doğru sizmisiniz demekki güven vermediniz 2 bakıcıdamı tiyatrocu sizmi dürstsünüz siz refarans iştediniz bide verbilıyosanız siz referans verinde dürüstlüğünüzü görelim mesala ben bütün çalıştığım kişileri verbilirim ya siz
Elif Hnm kusura bakmayın mesajınızı görmedim, mailime bildirim de gelmedi. Ben bakıcımı buldum, sizin içinde insallh hayırlısı olur.merhaba benimde otarihlerde işim bitiyor baktığım çocuk kıreşe başlayacak inşalla hayırlısıyla referans veririm bakacağm çocuk inşallah öncekilerin hepsi referans olurlar sigara kullanmıyorum kesinlikle arayın detaylı görüşelim
teşekür ederim bende çoktan anlaştım zaten size hayırlı olsunElif Hnm kusura bakmayın mesajınızı görmedim, mailime bildirim de gelmedi. Ben bakıcımı buldum, sizin içinde insallh hayırlısı olur.
Merhaba
15 aylik bir oglum var. Eylul ayinda ise baslayacagim yani o zaman 18 aylik olacak oglum. Onun icin bakici ariyorum. Dikmen ilker de oturuyoruz fakat semt sorun degil bakacak olan kisiye yakin bir yere de tasinabiliriz. Ev isi yemek vs yapmasını istemiyorum. Tek istediğim oglumla ilgilenmesi ve yemegini yedirmesi. Sabah 9.00 aksam 17.00 saatleri arasinda bakmasi gerekmektedir.
Merhaba Mamak'dan Billur ben. bakıcı arayışınız devam ediyo mu acaba ?Ankara çankaya da ikamet ediyorum bende 9 aylık kızın için bakıcı abla arıyorum isteyenkwr özel sen yada burdan iletişime gecebilir