- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Bende oglum icin bakici ariyorum 1.5 yasinda. Eryamanda oturuyorum.4 yıllık bakıcılık tecrübem var referans verebilirim Eryaman 5 etapta oturuyorum mesaj atarsanız görüşebiliriz
Bende 3. Etaptayim bakici ariyorum. Ancak ben kendi evimde bakrirmak istiyorum. Ilgileirse gorusebiliriz. Bana ozelden yazabilirEryaman 3. Etapta site içinde bi tanıdık evinde bakmak için bakıcı arıyor arkadaşlar iletişim kurmak isteyenler bana msj gönderebilir.
Merhabalar Ankara Cebeci semtinde ikametgah ediyorum .Ön lisans Çocuk Gelişimi mezunuyum 3 sene öğretmenlik yaptım şuanda evde çocuk bakıyorum ilerleyen dönemlerde özel bir kreş açacağım ilgili veliler iletişim'e geçebilir. Elif:0531 383 82 80
Kendi evinizde mi baktırmak istiyorsunuz?Merhaba. 19 aylık kızım için, yakın mesafe ya da kısa mesafe tek vasıta bakıcı arıyoruz. Yenimahalle belediyeye yakın oturuyoruz.
Merhaba bende saime kadın da yim bebeğim var hala düşünür musunuzMerhabalar, mesajınızı geç gördüm.sanırım oğlunuz doğmuştur:)Size özelden mesaj yazacağım.Ben Saimekadın - Mamak'ta oturuyorum.Şartları görüşmek isterim.
Slm. Yabancı bakıcı arayan arkadaşlar temin ettiğim sirket var tam değil yarım komisyon alıyor yarım da getirdiği bayandan aliyor.. buradan numara paylasmak serbest mi bilmiyorum..serbestse paylasabilirim.. getiren bey aynı zaman da aile sosyal güvenlik bakanlığında çalışıyor oturma izinlerini de yapıyor sizden para almadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?