Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Sentepe de evimde saatlik yarım günlük tüm gün bebek çocuk bakmak istiyorum. Ilgilenen arkadaslar özelden konusabiliriz.

Merhaba 6 aylık bebeğim için Batıkent TEK'i evimde bakabilecek bakıcı arıyorum

Merhaba, 16 aylık oğlum için ona bakacak, ufak tefek ev işlerinde yardımcı olacak (yemek hariç), 09:00-18:00 arası çalışacak sigara kullanmayan bakıcı hanım arıyoruz. Bebeğimin bakımında annem de kendisine yardımcı olacaktır. Evim Çankaya'dadır. Teşekkürler.

Hala is ariyor musunuz görüşmek isterim

Dikmen keklikpınarı civarı 7 aylık bebegim için bakıcı arıyorum. İlk aylar yarı zamanlı devanımda tam zamanlı olmak üzere bakıcı arıyoruz. İlgilenen arkadaslar mesaj atabilirler.

Öveçlerds 27 aylık oğlum için bakıcı arıyorum.Bilgili, şefkatli, çocuğa saygı duyarak eğlendirerek onu hoş tutabilecek birini arıyorum. Ilgilenenler acil cevap yazarsa sevinirim.

Merhaba Ankara Keçiören'de bakıcı fiyatları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 3 yaş ve 10 aylık 2 çocuğa kendi evinde bakan bir bakıcıya ne kadar aylık ücret vermek gerekir?

Merhaba Ankara Keçiören'de bakıcı fiyatları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 3 yaş ve 10 aylık 2 çocuğa kendi evinde bakan bir bakıcıya ne kadar aylık ücret vermek gerekir?
1000 liradan az olmaz sanırım.Maddi durumunuz ne kadar çıkarsınız bilemem ama.

1000 liradan az olmaz sanırım.Maddi durumunuz ne kadar çıkarsınız bilemem ama.
Görümcem ben bakarım dedi ama fiyat konuşmadık .eşim 1500 lira verelim diyor da ben de merak ettim fazla mı diye.normalde aileden biri olmasa ne kadar vermek gerekirse o kadar verelim diye düşünüyorum

Görümcem ben bakarım dedi ama fiyat konuşmadık .eşim 1500 lira verelim diyor da ben de merak ettim fazla mı diye.normalde aileden biri olmasa ne kadar vermek gerekirse o kadar verelim diye düşünüyorum
Bütçeniz elveriyosa asgari ücret verin derim.

Ankara dikmen de oturuyorum.iki yaşındaki kızımın bütün bakımını anneannesi üstlenecek,haftada üç tam gün ev işlerine yardımcı olacak birini arıyorum.Başlayacak kişi bebek bakmayacak,sadece ev işi yapacaktır.

Merhabalar,
Ankara-eryaman-ata mahallesinde oturuyorum. Haftaiçi 8:00-12:30 saatleri arasında 9 aylık oğlumla ilgilenecek bir bakıcı arıyorum. Bakıcıda aradığım özellikler:
* Tercihen daha önce bakıcılık yapmış ve referanslarının iletişim bilgilerini paylaşabilecek
* Sigara kullanmayan
* Diksiyonu düzgün
* Çocuk seven, sevecen, sıcakkanlı

Özelden telefon yazdim

Merhaba iş arayışınız devam ediyor mu acaba? İyi günler dilerim.

Merhaba

1 yaşındaki kızımın bakımını üstlenecek daha öncesinde başka bebeklere de bakmış, evime yakın (Harbiye Mh. Hürriyet Cd. oturuyorum), 07.30-18.30 saatler arasında evimde çocuk bakabilecek dadı arayışı içerisindeyim. İlgilenenlerin bana ulaşmasını rica ederim.

merhaba 9 aylık bebeğime bakıcı arıyorum
günlük işleri yapcak, yemek yapcak
dikmende oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…