Ankarada onbeş sene yenidoğan bebek ve çocuk bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. referans verebilirim '' memur eşiyim.. iki çocuk annesiyim " yaptığım işin bilincindeyim gerektiği gibi ve layıkı ile yaptığımı düşünüyorum.. saygılar diğer ayrıntılar için.. ..
Merhaba mamak'dan billur ben.
30 yaşındayım, evliyim, anneyim.
Çocuğunuzun bakımını kendi evladıma nasıl özenli ve hassasiyetle yaptıysam aynı duygularla aynı sorumlulukla sevgiyle ve şefkatle yapacağımdan, yavrunuzu gönül rahatlığıyla bana emanet edeceğinizden emin olmanızı isterim. Numaramı yazıyorum size, uygun görürseniz görüşmek isterim.
/QUOTE]
Merhaba çayyolunda oturuyorum dogum iznindeyim iznim bitene kadar 3 aylık bebeğime benimle evde bakabilecek daha sonra işe başladığımda bebeğime bakıp ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum 8:00-18:00 saatleri arası
Çayyolu çok uzak kalıyor maalesef uymuyor mesafeden dolayı sevgiler.Merhaba çayyolunda oturuyorum dogum iznindeyim iznim bitene kadar 3 aylık bebeğime benimle evde bakabilecek daha sonra işe başladığımda bebeğime bakıp ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum 8:00-18:00 saatleri arası
Billur hanim mamak ta nerde oturuyorsunuz? 1 yasindaki kizim icin evimde bakabilecek birini ariyorum. Ege mahallesindeyimÇayyolu çok uzak kalıyor maalesef uymuyor mesafeden dolayı sevgiler.
Merhaba bana gelen bir bayan var temizliğe gidiyor işe ihtiyacı var mamak akdere de oturuyor dilerseniz bir gün temizlik için gelsin bakıcı konusunda konuşabilirsnzBillur hanim mamak ta nerde oturuyorsunuz? 1 yasindaki kizim icin evimde bakabilecek birini ariyorum. Ege mahallesindeyim
Daha once cocuk bakmis mi? Yasi kac? Referansi var mi acabaMerhaba bana gelen bir bayan var temizliğe gidiyor işe ihtiyacı var mamak akdere de oturuyor dilerseniz bir gün temizlik için gelsin bakıcı konusunda konuşabilirsnz
Aslında daha çok temizlik işi ile ilgileniyor sanırım cocuk bakmaz. Ben temizliğe gelirse teklif sunarsnz diye düşündüm. Arada bana geliyor 42 yasında iyi bir bayanDaha once cocuk bakmis mi? Yasi kac? Referansi var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?