Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba Gölbaşı Toki'de oturuyoruz. 4 aylık bebeğimize bakıcı arıyoruz, hafta içi sabah 8 akşam 5 saatlerinde çalışacak.

Merhaba çayyolunda oturuyorum dogum iznindeyim iznim bitene kadar 3 aylık bebeğime benimle evde bakabilecek daha sonra işe başladığımda bebeğime bakıp ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum 8:00-18:00 saatleri arası

Öncelikle bebeginizi Güle güle büyütün
.ben kendi evimde bakabilecegim bir bebek -çocuk düşünüyorum. Çay yolu zaten bana bayağı bir uzak. İnşallah istediğiniz gibi birini bulabilirsiniz. Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Arkadaşlar merhaba, 14 aylık bir oğlum var İncekte oturuyorum ve oğlumla ilgilenebilecek bir arkadaş arıyorum. Ev işi yemek vs. istemiyorum ilgililenen veya ilgilenebilecek birilerini tanıyan varsa çok sevinirim.

Böyle mesajları okuyunca cok üzülüyorum. Keşke yakın olsa k.sabah bırakıp akşam alirdiniz. Allah yardımcınız olsun

Merhaba hala iş arıyormusunuz çayyolunda oturuyorum dogum iznindeyim iznim bitene kadar 3 aylık bebeğime benimle evde bakabilecek daha sonra işe başladığımda bebeğime bakıp ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum 8:00-18:00 saatleri arası

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba çayyolunda oturuyorum dogum iznindeyim iznim bitene kadar 3 aylık bebeğime benimle evde bakabilecek daha sonra işe başladığımda bebeğime bakıp ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum 8:00-18:00 saatleri arası

Merhaba aybike hanm.. maalesef yardımcı olamayacağım üzgünüm ;( uzaksınız çünki.. gönlünüze göre bir bakıcı bulursunuz inşallah.. :)

merhabalar yenimahalle ragıp tüzünde oturuyorum, 9 aylık bebegim için sabah 8.30 aksam 17.30 arası bakıcı arıyorum, haftaya başlamayı ümit ediyorum işe.
haftasonu görüşme gerçekleştirebiliriz.

Merhaba

Yatili cocuk bakicisi ariyorum.
Yemek yapabilmesi ve ev islerine yardim etmesi iyi olur.
Haftada 1 gun izin
Ucret telefon da konusulur.

Çayyolu çok uzak kalıyor maalesef uymuyor mesafeden dolayı sevgiler.

Billur hanim mamak ta nerde oturuyorsunuz? 1 yasindaki kizim icin evimde bakabilecek birini ariyorum. Ege mahallesindeyim
Merhaba bana gelen bir bayan var temizliğe gidiyor işe ihtiyacı var mamak akdere de oturuyor dilerseniz bir gün temizlik için gelsin bakıcı konusunda konuşabilirsnz

Merhabalar, 1 yaşındaki kızım için Ankara Çayyolu'na gelebilecek, güleryüzlü, sevecen, tecrübeli, referanslı, sigara kullanmayan bir bakıcı arıyorum.

Merhaba yenimahalle Demetevler civarinda oturmaktayim ikiz 2 yasindaki cocuklarima babannenin yaninda ona yardim edebilecek bir Bakici ariyorum.08.00. 19.00 saatleri arasinda.

Merhabalar Etimesgutta oturuyorum 7 aylık oğluma bakacak ve kasım ayında başlayabilecek bir bakıcı arıyorum... saatler 08.00 ve 17.00 arasında

Ankara susuz ata mahallesınde guvenılır bır sıtede oturuyorum.4 yasında kızım var krese baslayacak.Annem ıle bırlıkte evımızde cocuk bakmak ıstıyoruz.Daha onceden de baktıgımız cocuklar olmustu.Yakın semtlerde oturan,yarım gün veya tüm gün bırakmak ısteyen olursa özelden yazabılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…