Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba herkese etlikte oturuyorum 2yasindaki oğlum icin deneyimli donanimli cocuguma gercekten iyi seyler katacagina inanan temiz titiz icinde Allah korkusu olan cocuguma bir anne sefkatiyle yakasabilecegine inanan bakici bir teyze ariyorum
Ayin yarisi cocuk bakimi diger yarisi icin ev islerini yapabilecek bayanlar görüselim hoscakalin

Merhabalar
Ankara altındağ yeniziraat mh.de oturuyorum. 9 aylık oğluma evimde 08:00-17:30 arası bakacak deneyimli, Oğlumla oyun oynayacak, Iletişime açık, vicdan sahibi bakıcı arıyorum.

Merhaba,
Bağlıca semtinde oturuyoruz. Birkaç sitede daha ilan yayınladım. Yarım zamanlı bir bayan arıyorum.Şu an oğlum 10,5 aylık.
Anneanne veya babaanne ile dönüşümlü olarak bakılacak olup asıl olarak bebeğin işlerinden sorumlu olacak bayanın anneanne/babaanne bebekle ilgilenirken veya bebek uyurken de evin işlerini,yemeği,ütüyü yapması beklenmektedir.

Çalışma saatleri: Sabah 11.00
Akşam 17.00

20 ile 45 yas aralıgı tercih edilecektir.

Kesinlikle sigara kullanmaması gerekmektedir.

Merhaba,
Ankara Çukuramabar'da oturuyorum. Mayıs'ın başında doğum yapacağım. Doğumla birlikte başlayacak, evde olduğum sürede bana yardımcı olacak, sonrasında bebeğime bakacak bir bakıcı arıyorum.

Merhaba,
Bağlıca semtinde oturuyoruz. Birkaç sitede daha ilan yayınladım. Yarım zamanlı bir bayan arıyorum.Şu an oğlum 10,5 aylık.
Anneanne veya babaanne ile dönüşümlü olarak bakılacak olup asıl olarak bebeğin işlerinden sorumlu olacak bayanın anneanne/babaanne bebekle ilgilenirken veya bebek uyurken de evin işlerini,yemeği,ütüyü yapması beklenmektedir.

Çalışma saatleri: Sabah 11.00
Akşam 17.00

20 ile 45 yas aralıgı tercih edilecektir.

Kesinlikle sigara kullanmaması gerekmektedir.
Ben bakıcımı buldum. İnş herkes gönlüne göre iyi insanlarla karşılaşır. Bebek emanet etmek çok zor...

Merhabalar, etimesgut semtinde oturan bebek bakıcısına ihtiyacim olacak haziran ayindan sonra dusunuyoruz, ilgilenen varsa bana ulasabilirmi?

merhaba etimesgut civarında oturan referanslı bakıcı arıyorum. 2,5 yaşında oğluma kendi evimde baktırmak istiyorum

Ankara dikmende oturuyorum ev temizligine gidiyorum referans verebilirim düzenli işlerim var arayanlar 0545 327 53 85 den bana ulaşabilir

Merhaba,
Ankara Çukuramabar'da oturuyorum. Mayıs'ın başında doğum yapacağım. Doğumla birlikte başlayacak, evde olduğum sürede bana yardımcı olacak, sonrasında bebeğime bakacak bir bakıcı arıyorum
Merhaba ALLAH.tan bebeğinizi sağlıklı ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etmesini diliyorum.. bende bakıcılık işi arıyorum daha önceden tecrübem var bakmış olduğum bebeklerimin arasında sizin gibi hamileyken,de anlaşmış olduğum anneler vardı.. eğer görüşmek istreseniz sitede ve bu sayfalarda ilanım var size kolay gelsin.. daha öncede çukurambar,da çalıştım

Merhaba,

Ankara 100. yıl, Çukurambar ya da Çiğdem Mah. civarında oturan bebek bakımından sorumlu olacak, yemek ve evin toparlanmasında yardımcı olacak referanslı bakıcılar arıyorum.

Merhaba sevgili Anneler... ben torunumdan önce yani t0runum hariç .. 12 .. sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım .. 4 .. BEBEK büyüttüm tecrübeliyim... bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım... ben bakıcıdan ziyade bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var .. 3 .. sene torununuma baktığım için ve üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden... dolayı sitede ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı... zaten kendimde acele etmedim torunum için.! artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var... ALLAH her şeyin hayırlısını versin ( ŞİMDİ KENDİME İŞ ARIYORUM... İlgilenirseniz ( tel 05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim... 48 yaşındayım.. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim evliyim.. eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir ) referans verebilirim.. sgorta istemiyorum..

Merhabalar ben ( atsyr ( ANKARA,DA BEBEK BAKIMI İŞİ ARIYORUM TECRÜBELİYİM ) hepinize kolay gelsin..

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar.Benim 1 aylık bir bebeğim var.Kırıkkale'de kendime ait avukatlık bürosunda çalışıyorum.Hamileliğimin son döneminde tanıdık bir ablamızı bebeğime büroda bakmak üzere çalıştırdık.Ancak kendisi bir süre sonra oğlunun yanına şehirdışına yerleşeceğini söyleyip ayrıldı.Şu an bebeğimin bir bakıcısı yok ve ben acilen bir bakıcı abla/teyze arıyorum.Annem büroda yanımda bir hafta kadar idare edecek ama kendisi rahatsız benim bir an önce bu sorunu çözmem gerek.Bu bölüm çok ziyaret edildiği için derdimi buraya yazdım.Kırıkkale'de tanıdığınız güvenilir,çocuk bakımı konusunda bilgili,tecrübeli,ilgili kişiler varsa lütfen burdan benimle irtibata geçin.Konuya ilgi olursa tüm detayları yazacağım özelden telefon numaramı vereceğim.Şu sıkıntılı günlerimde derdime deva olursanız duamı alırsınız.

Ankara batıkentte, kendi evimde, güvenilir sigara kullanmayan bebek bakıcısı aramaktayız, ilgilenenler özelden mesaj atsın.

10 aylık bebeğim için deneyimli bakıcı arıyorum. Balgat migros yakınında oturuyorum.
Yakında işe döneceğim için şimdiden arayışa geçtim.
Haftada 6 gün (cumartesi dahil) 07.30 - 18.30 saatleri arasında bebek bakımı, yemeği, oyunu ile ilgilenecek bir aday aramaktayım. Bebeğin yanında babannesi de olacak. Bebekle ilgilenilmediği zamanlarda evin genel düzeni, temizlik, yemek, ütü vs için de yardımcı olması tercihimizdir. Adayların kesinlikle sigara içmemesi gerekmektedir. İçinde Allah korkusu olan, referanslı, güvenilir, 1-2 ay sonra işi bırakarak bizi zor durumda bırakmayacak, dakik kişilerle görüşmek isterim.

10 aylık bebeğim için deneyimli bakıcı arıyorum. Balgat migros yakınında oturuyorum.
Yakında işe döneceğim için şimdiden arayışa geçtim.
Haftada 6 gün (cumartesi dahil) 07.30 - 18.30 saatleri arasında bebek bakımı, yemeği, oyunu ile ilgilenecek bir aday aramaktayım. Bebeğin yanında babannesi de olacak. Bebekle ilgilenilmediği zamanlarda evin genel düzeni, temizlik, yemek, ütü vs için de yardımcı olması tercihimizdir. Adayların kesinlikle sigara içmemesi gerekmektedir. İçinde Allah korkusu olan, referanslı, güvenilir, 1-2 ay sonra işi bırakarak bizi zor durumda bırakmayacak, dakik kişilerle görüşmek isterim.

BEBEK BAKIMI İŞİ ARIYORUM ) Merhaba sevgili Anneler... ben torunumdan önce yani t0runum hariç .. 12 .. sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım .. 4 .. BEBEK büyüttüm tecrübeliyim... bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım... ben bakıcıdan ziyade sizin bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin,de AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var .. 3 .. sene torununuma baktığım için ve üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden... dolayı sitede ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı... zaten kendimde acele etmedim torunum için.! artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var... ALLAH her şeyin hayırlısını versin.. torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim... 48 yaşındayım.. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim evliyim.. eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ( tel 05422312143 ) ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir ) referans verebilirim.. sgorta istemiyorum..

Ankara-gölbaşı evimde çocuk bakacak bakıcı teyze arıyorum 15 aylık kızım özelden görüşelim..

Back
X