Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala is ariyor musunuz görüşmek isterimMerhaba mamak'dan billur ben.
30 yaşındayım, evliyim, anneyim.
Çocuğunuzun bakımını kendi evladıma nasıl özenli ve hassasiyetle yaptıysam aynı duygularla aynı sorumlulukla sevgiyle ve şefkatle yapacağımdan, yavrunuzu gönül rahatlığıyla bana emanet edeceğinizden emin olmanızı isterim. Numaramı yazıyorum size, uygun görürseniz görüşmek isterim.
Merhaba bakıcı arayışınız devam ediyor mu halen ?Mamakta benimle beraber 9aylik bebeklerime bakicak birini arıyorum
1000 liradan az olmaz sanırım.Maddi durumunuz ne kadar çıkarsınız bilemem ama.Merhaba Ankara Keçiören'de bakıcı fiyatları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 3 yaş ve 10 aylık 2 çocuğa kendi evinde bakan bir bakıcıya ne kadar aylık ücret vermek gerekir?
Görümcem ben bakarım dedi ama fiyat konuşmadık .eşim 1500 lira verelim diyor da ben de merak ettim fazla mı diye.normalde aileden biri olmasa ne kadar vermek gerekirse o kadar verelim diye düşünüyorum1000 liradan az olmaz sanırım.Maddi durumunuz ne kadar çıkarsınız bilemem ama.
Bütçeniz elveriyosa asgari ücret verin derim.Görümcem ben bakarım dedi ama fiyat konuşmadık .eşim 1500 lira verelim diyor da ben de merak ettim fazla mı diye.normalde aileden biri olmasa ne kadar vermek gerekirse o kadar verelim diye düşünüyorum
Özelden telefon yazdimMerhabalar,
Ankara-eryaman-ata mahallesinde oturuyorum. Haftaiçi 8:00-12:30 saatleri arasında 9 aylık oğlumla ilgilenecek bir bakıcı arıyorum. Bakıcıda aradığım özellikler:
* Tercihen daha önce bakıcılık yapmış ve referanslarının iletişim bilgilerini paylaşabilecek
* Sigara kullanmayan
* Diksiyonu düzgün
* Çocuk seven, sevecen, sıcakkanlı
arkadasım bebeğın evınde 1600 bakıyor ata parkta1000 liradan az olmaz sanırım.Maddi durumunuz ne kadar çıkarsınız bilemem ama.
Ankarada onbeş sene yenidoğan bebek ve çocuk bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. referans verebilirim '' memur eşiyim.. iki çocuk annesiyim " yaptığım işin bilincindeyim gerektiği gibi ve layıkı ile yaptığımı düşünüyorum.. saygılar diğer ayrıntılar için..