Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, Ankara'da tuttuğunu koparacak, başarılı bir boşanma avukatı tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
İnsan halinden anlayan, kendimi yanında rahat hissedebileceğim bir avukat arıyorum. Tecrübesi olan var mı acaba bu konuda?
Ankara'da "Pelin Erçelik Kayalı" var benim bildiğim iyi bir avukat. Yakın arkadaşımın boşanma avukatıydı aynı zamanda annemin de 2. eşiyle davasına bakmıştı. sıkıntılı bi boşanmaydı sağolsun tereyağından kıl çeker gibi halletti tavsiye ederim.
Var hem de çok iyi halanın gelininden tavsiye aldım.kendisi çok memnun kalmış bende tanıdım tam 5yıl oldu hem insanlığı hem de merhametine hem dünyada hem de ahirette şahitlik edicem .mahkemelerinde yanımda önsezilerine çok güvenirim .fikrini beyan eder bu şöyle olur bu böyle olur diye bugüne kadarda dedikleri çıkmıştır birlikte mahkeme sonucu sevinçten sarılıp agladıgımızı bilirim adını görünce çok sevindim tuttuğunu koparır onu çok seviyorum arıyan arkadaş hiç düşünme