ank 32 çok araştırma yapmışsın. burnunuzu görmek ve sizinle iletişime geçmek istiyorum.
mesaj hakkım dolmadı .msn adresim profilimden görünüyor mu.eklediniz mi?
arkadaslarr ben estetık olalı 1 yıl olduu burnumu hıc begennmedım dumduz ve uzun bır burun yaptı doktorum bana burnum zaten duzduu2.kez amelıay oldumm kaldrmasını ve duzlugu gıdermesını ıstedım tamam dedı am aburnum gene aynııı suan 3.ayımdayım sıslık ındıkce burnun kalkıcak dıyoo hıc ınandırıcı gelmıyoo baska bı doktora amelıay olmayı dusunuorum ama 3.kez olcagı ıcın korkuyorum
ben sadece burun ucu oldum kemiğe hiç dokunmadılr bende bile morarma oldu yani şişlikte oldu ama çok kısa sürede gecti ki kapalı teknikle ameliyat oldum ona ragmen.. tabiki bünye ,doktor ,teknik ,ameliyat süresi söz konusu ama hiç morarmama ,şişmeme diye birsey mümkün değil gibi geliyo bana..azda olsa illaki vardır
çağ hastanesinde ameliyat olan var mı?
memnun musunuz?
revizyonda yatmayabilirsin dedi doktor. ona güveniyorum bende. ama gece olursa ağırlasırım, hastanaede kalmam en güzeli
asla tavsiye etmem.burnumu fena hale getirdi
Arkadaşlar bende 3 yıl önce ameliyat oldum ama burnum inanılmaz çirkin oldu maymun burnuna benzetiyor herkes, revzyon ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum sonuç ne olacak diyr dr konusunda kararsızım zühtü bey diye düşünüyorum ama bilmiyorum,yardım edin...
asla tavsiye etmem.burnumu fena hale getirdi
geçmiş olsun, umarım çok kötü olmamıştır?
Prof. Dr. Fikret İleri'ye oldum çok çok memnunum herşeyim düzeldi. İsteyene özelden ulaşırsa bilgi verebilirim..
ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
kıme oldunuz hangı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?