Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

hacettepede ameliyat olmayı düşünüyorum. hacettepede ameliyat olan var mı? varsa hangi doktor ve memnun musunuz? bir de fiyatı nedir bağkurlu falan olunca fiyat değişir mi?

Prof. Dr. Fikret İleri'ye oldum çok çok memnunum herşeyim düzeldi. İsteyene özelden ulaşırsa bilgi verebilirim..

arkadaslarr ben estetık olalı 1 yıl olduu burnumu hıc begennmedım dumduz ve uzun bır burun yaptı doktorum bana burnum zaten duzduu 2.kez amelıay oldumm kaldrmasını ve duzlugu gıdermesını ıstedım tamam dedı am aburnum gene aynııı suan 3.ayımdayım sıslık ındıkce burnun kalkıcak dıyoo hıc ınandırıcı gelmıyoo baska bı doktora amelıay olmayı dusunuorum ama 3.kez olcagı ıcın korkuyorum

canım 3 kez ameliyat olman tabiyki korkutucu 3 ay olmuş daha zaten 1 sene beklemen lazım son halini görmen için inş bu zaman içinde düzelirde 3.ameliyata gerek kalmaz beklemekten başka zaten yapılcak bişeyde yok cok geçmiş olsun

Canım burun ucu ameliyatını kime oldun acaba? Bir de memnun musun , yani bende düşünüyorum ama hiç örnek göremedim cesaret edemiorum yardımcı olursan sevinirim:)

revizyonda yatmayabilirsin dedi doktor. ona güveniyorum bende. ama gece olursa ağırlasırım, hastanaede kalmam en güzeli

revizyonda yatmayabilirsin dedi doktor. ona güveniyorum bende. ama gece olursa ağırlasırım, hastanaede kalmam en güzeli

bencede en doğrusu gece agır gecebilir.ondan 1 gece kal en azından ilk günü öyle gecer..

asla tavsiye etmem.burnumu fena hale getirdi

bende tavsiye edemiyorum..kendisiyle görüşmüştüm ve ilk itibam cok iyi olmadı..fotomu cekti kafasına göre tasarım yaptı bana sormadı bile bana bırak dedi ve cok hiç unutmuyorum.cok kalkık bir burun tasarlımıştı ben sadece bu cok havada olmadımı dedim hayır dedi ben kalkık burun severim cevabını verince eşimle bakışıp direk cıktık ve onu elemiştim..

Arkadaşlar bende 3 yıl önce ameliyat oldum ama burnum inanılmaz çirkin oldu maymun burnuna benzetiyor herkes, revzyon ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum sonuç ne olacak diyr dr konusunda kararsızım zühtü bey diye düşünüyorum ama bilmiyorum,yardım edin...

canım korkmakta haklısın tabi ilki böyle olunca ikincide böyle olursa diye düşünüyosundur..kararsız olmana gerek yok sonuçta bu ameliyatı olacaksın tabi olmuşkende iyi bir doktora olman lazım..zühtü beyde işinde uzaman birisi yıllarını vermiş zaten doktoru araştırdığın zamanda anlıyacaksın doktorla görüştüğünde ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın.tabiykide zühtü beyi tavsiye ederim 3 senedir bi sorun yaşamadım cünki.ayrıca tanıdığım cok kişide kendisinden memnun zor bir karar senin için kolay gelsin

geçmiş olsun, umarım çok kötü olmamıştır?

ya nefesi geç o zaten bitik durumda.bi de şekli çok kötü oldu.böyle dümdüz şekilsiz bişey önden bakınca,basık şekilde bişey iniyor yani o üçgen doğal burun görüntüsü yok,aynı zamanda çökük ve ucu sarkık

Prof. Dr. Fikret İleri'ye oldum çok çok memnunum herşeyim düzeldi. İsteyene özelden ulaşırsa bilgi verebilirim..

canım özelden msj atamıyorum. ne zaman ne kadara oldun bir de ameliyat tarihini çok sonraya mı veriyorlar? ben ara tatil için düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…