Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

kızlar zeki can'a ameliyat olan var mı . ben onu düşünüyorum ama karar veremedm :S

Naptın canım. Zeki beyle gorusme gerceklestırdın mı. Dun kardesım de ona amelyat oldu. Abla kardes :) suan onun da hıc agrısı yok
Amelyat sonrası uc dort gunluk bı morarma harıcınde mukemmel ıyı :)

Naptın canım. Zeki beyle gorusme gerceklestırdın mı. Dun kardesım de ona amelyat oldu. Abla kardes :) suan onun da hıc agrısı yok

canım zeki bey tasarım yapıyor mu ?

canım zeki bey tasarım yapıyor mu ?

Aslında bu konu hakkında tam olarak bır bılgım yok
Cunku ben sole sole burun ıstıorum demedım. Gayet dogal olsun dedımm
Gerısını tamamarn doktora bırakktım:)
Bunu on gorusm yaparak ogrene bılırsın
Randevu alıp gorusmenızı tavsıye edıyorum :)))

tamam canım fırsat bulduğumda gitcem zaten :) senin resimlerini görebilir miyim rica etsem

kızlar gazi hastanesinde sedat tatara ameliyat olan varmı lütfen bana yardımcı olun

Canım dediğim gibi önyargılı yaklaşmak istemem ama ben gazide oldum ve orda olup da memnun olan hiç duymadım.O yüzden uyarmak istedim, Sedat beyi tanımıyorum benim doktorum Kemal fındıkçıoğlu ve asistanı Aynur Hanımdı. Çok iyi insanlar olabilirler, ilgilendiler de ama sonuç çok kötü, özelde muayene olduğum doktorlar inanamadılar o kadar söyleyim. Lütfen iyice araştır gerekirse ertele benim gibi üzülmeni pişman olamanı istemem. Çok çok deneyimli bir doktora olmana tavsiye ederim. Asistan doktorları kötülemek gibi bir niyetim yok ama bu işin gerçeği bu özel devlet çok fark ediyor. Devlette olup daha sonra mecburen özele gitmek zorunda kalan hasta sayısı çok maalesef.

bilmiyorum kafamdan cok karıştı gazıde bır tanıdık ameliyat oldu memmun kaldı o yüzden randevu aldım ama yorumları okuyunca korktum özelde hangi doktoru önerirsin

evet canım görüştüm :) kendisine olmak istiyorum ama aslında bendeki sadece korku , güvenip bırakamıyorum kendimi. biraz da şans meselesi çünkü bu iş

evet canım görüştüm :) kendisine olmak istiyorum ama aslında bendeki sadece korku , güvenip bırakamıyorum kendimi. biraz da şans meselesi çünkü bu iş

Canım görüşme nasıl geçti acaba zeki bey tasarım yapıyor mu bu konuda bir bilgin var mı ?

Canım görüşme nasıl geçti acaba zeki bey tasarım yapıyor mu bu konuda bir bilgin var mı ?

iyiydi . gayet relax bi hali var. hallderz dedi. tasarım yapmıyormuş. çünkü bazı ciltler kalın oluyor bazı ciltler ince oluyor. yapılan burnun üstüne o kalın cilti örttüğünü düşün birde inceyi örttüğünü düşün dedi. ince cilt hatayı belli eder, güzelliğide iyiy gösterir ama kalın cilt çok göstermez dedi. bu nedenle tasarımdan farklı çıkabilir burun. gerek yok dedi.

Anladım ne yapmayı dusunuyorsun peki ?

bende tam 40 gün önce Serdar beye ameliyat oldum hatta bugün kontrolüm vardı.Kesinlikle çook memnunum.İstediğimden daha doğal ve güzel. Ben de iki doktorla da görüştüm. Ama serdar bey en çok ilgilenen oldu ve takibi de çok iyi. Ben memnunum ve işinin ehli biri.Doğal olsun diyorsan tavsiye ediyorum.Şu hali şiş ama öyle yakıştı ki bana.Eski burnum da sorunlu değildi ama bu daha güzel derim. Yardımcı olurum istediğin konuda.Ha Zühtü Bey de gerçekten iyiydi ama Serdar Bey'in sonucunu birebir yaşadığım için öneriyorum. İlgili ve seninle oturup isteklerini konuşup cevap veriyor. Tercih senindir yine de

Anladım canım çok teşekkür ederim

fotoğraflarını görebilit miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…