Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Herkese selamlar. Ben 2 sene once dr. kenan atabay'a ameliyat oldum, memnun oldugumu soyleyemem. Benim zaten duzgun guzel bi burnum vardi, sadece bazi acilardan goruntusunu begenmiyordum, ama simdi cok daha cirkin oldu. Ayrica kenan atabay cok pahaliya yapiyor. Daha detayli bilgi isteyene bilgi verebilirim, ama kisacasi dr. kenan atabayi tavsiye etmiyorum. Burnumun ucu top gibi duruyor ve ortasi biraz gocuntulu oldu, ayrica daha once hic nefes alma sorunum yoktu, artik var. Simdi ikinci bir ameliyat icin yine ankarada doktor ariyorum, ama acele etmek istemiyorum, sonuclardan cok korkuyorum... simdilik burnumun ortasindaki gocuntuyu doldurmak icin dolgu dusunuyorum. Gecici dolgu enjeksiyonlari yaptirmayi planliyorum, bunu sanirim herhngi bir doktor yapabilir cunku zaten gecici birsey ve ameliyat degil, ama ben dr. mustafa sengezeri dusunuyorum dolgu icin, kendisini ikinici bir ameliyat icin de dusunuyorum ama emin degilim. dr. tunc safak ve zuhru demirle de gorusmek istiyorum ikinci ameliyat konusunu. Tavsiyelerinizi bekliyorum... tesekkurler.

Canım yarın foto yükleyeceğim telimle çekip.Fakat şuan kavisi çok belli değil.Burnumun üstü fısır fısır şiş.Fakat alçının alındığı güne göre bile güzelleşmiş.

cok acısı ve sıkıntısı oluyor mu? doktorunuzun muayenehanesi var mı acaba

ilk ameliyatındaki şanssızlığına gerçekten çok üzüldüm ameliyat oldunmu, hangi doktoru seçtin merak ettim? umarım şimdi burnunla mutlusundur:)

ank32 ben snn resimlerini görmek istiyorum ama olmuyo bnde zühtü demiri düşünüyorum güzel görüşler var burda ama kimsenin güzel burnunu göremedim

ank32 ben snn resimlerini görmek istiyorum ama olmuyo bnde zühtü demiri düşünüyorum güzel görüşler var burda ama kimsenin güzel burnunu göremedim

canım yeni gördüm yazını sen bende eklisin eger mesaj sayını doldurduysan görebilirsin fotolarım arkadaşlarıma acık

kızlar ankara da zeki can'a ameliyat olan var mı . ben onu düşünüyorum ama kesin karar veremedm .

kızlar zeki can'a ameliyat olan var mı . ben onu düşünüyorum ama karar veremedm :S

Bir de yavuz fuat yılmaz diye bir doktor var . numunede. bu doktoru duyanınız ya da ameliyat olanınız var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…