valla iyi calışılmış zühtü beye
ama bi göremedim yaptığı burunları hic foto yok
Canım yarın foto yükleyeceğim telimle çekip.Fakat şuan kavisi çok belli değil.Burnumun üstü fısır fısır şiş.Fakat alçının alındığı güne göre bile güzelleşmiş.
Herkese selamlar. Ben 2 sene once dr. kenan atabay'a ameliyat oldum, memnun oldugumu soyleyemem. Benim zaten duzgun guzel bi burnum vardi, sadece bazi acilardan goruntusunu begenmiyordum, ama simdi cok daha cirkin oldu. Ayrica kenan atabay cok pahaliya yapiyor. Daha detayli bilgi isteyene bilgi verebilirim, ama kisacasi dr. kenan atabayi tavsiye etmiyorum. Burnumun ucu top gibi duruyor ve ortasi biraz gocuntulu oldu, ayrica daha once hic nefes alma sorunum yoktu, artik var. Simdi ikinci bir ameliyat icin yine ankarada doktor ariyorum, ama acele etmek istemiyorum, sonuclardan cok korkuyorum... simdilik burnumun ortasindaki gocuntuyu doldurmak icin dolgu dusunuyorum. Gecici dolgu enjeksiyonlari yaptirmayi planliyorum, bunu sanirim herhngi bir doktor yapabilir cunku zaten gecici birsey ve ameliyat degil, ama ben dr. mustafa sengezeri dusunuyorum dolgu icin, kendisini ikinici bir ameliyat icin de dusunuyorum ama emin degilim. dr. tunc safak ve zuhru demirle de gorusmek istiyorum ikinci ameliyat konusunu. Tavsiyelerinizi bekliyorum... tesekkurler.
bende yaptirmak istiyorum ama korkuyorum
asla tavsiye etmem.burnumu fena hale getirdi
bende tavsiye edemiyorum..kendisiyle görüşmüştüm ve ilk itibam cok iyi olmadı..fotomu cekti kafasına göre tasarım yaptı bana sormadı bile bana bırak dedi ve cok hiç unutmuyorum.cok kalkık bir burun tasarlımıştı ben sadece bu cok havada olmadımı dedim hayır dedi ben kalkık burun severim cevabını verince eşimle bakışıp direk cıktık ve onu elemiştim..
mesajnı yeni gördm kusura bkma:) Tşkler bilglndrdğin için ama bana Emre İlhanı çok övdüler.Kafam karıştı Valla :)
profi fotonda sanki yaptırmış gibisinn:)) yoksa yoksaa:)[/QUO
evet canım mayısın sonunda oldum:) TEvfik Sözen'e oldum, albümde resimlerim var bakabilirsin:)
fataldanger in burnuna bütün doktorlar el atmış sanırım, çok doktor fena hale getirmiş.
ank32 ben snn resimlerini görmek istiyorum ama olmuyobnde zühtü demiri düşünüyorum güzel görüşler var burda ama kimsenin güzel burnunu göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?