Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Canım benlerimi aldırdım ben üç hafta olacak neredeyse.

Merhaba,

Karar verme sürecinin zorluğunu bildiğim için ameliyat olmayı düşünenler için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ben Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde burun ameliyatı geçirdim. Doktorum Doç. Dr. Gürcan ASLAN. Yıllardır düşündüğüm araştırdığım bir şeydi ama Gürcan Beyle görüştükten sonra 1 günde karar verdim, aynı hafta da ameliyat oldum:) Ameliyat sonrası yüzümde ne bir şişlik vardı ne morluk. Kendime geldiğim andan şu güne kadar en ufak bir acı, ağrı, uyuşukluk hiçbir şey hissetmedim. Ertesi gün tamponlarım çıktı, ufacık iki bez ve nefes almaya başladım. Burnumdaki atel dışında ameliyat olduğuma dair hiçbir belirti yoktu, normal hayatıma devam ettim. Bir hafta sonra atel alındı, dün de sargılarım çıktı ve şimdi hiç böyle bir şey olmamış gibi hissediyorum. Mucize gibi bir operasyon geçirdim. Böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim. Ankara'da ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle Gürcan Beyle görüşmelerini tavsiye ediyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim:)

geçmiş olsun öncelikle memnun kalmanız çok güzel ne kadar ücret ödediniz yardımcı olrsanız çok sevinirim

geçmiş olsun öncelikle memnun kalmanız çok güzel ne kadar ücret ödediniz yardımcı olrsanız çok sevinirim

Ben ameliyat olmayı düşünüyordum ama nefes alamama ve horlama olmadığı sürece ameliyata gerek yok dedi doktorumuz ve dolguya karar verdik biz. Öncelikle gidip birkaç işlem izledim. Hastalar ile görüştüm. Paramı ayarlar ayarlamaz da ben yaptıracağım. Aynı durumda olanlara duyurulur.

Canim senin adina cok sevindim fotografini gorme sansim var mi

Alıntı yapmayı beceremedim:) Ünal Şahin için cevap yazan arkadaşa teşekkür ederim bana 3500 dedi burdan öğrendim Ünal Şahini de umarım iyi olur

Unal sahini ben de cok arastiriyorum cok iyi oldugunu duydum ama henuz yaptigi hicbir burnu goremedim insallah cok iyi olur senin icin

[video]http://m.youtube.com/watch?v=Az-yiVcXSTk&desktop_uri=%252Fwatch%253Fv%253DAz-yiVcXSTk[/video]

öncelıkle sunu belırtıyım ben arkadasım amelyat oldu dıye ölesıne gıtmıstım prof dr zeki can beye

arkadasım o kadr memnun kaldıkı aradan uc dort ay sonra baska ıslemlerde yaptırdı

tesedufen bende gıtmemle amelyat oldum ve ıkna oldum

sorunuz varsa acıkayabılırım

Son düzenleme:
ayy benim genzimde et var nefes alamıyorum ama ameliyat olmam gerekiormuş
çokk korkuyorum burnu kırıolar sanırm offf

Zeki Can beye bende anca cuma gününe randevu alabıldım benimde arkadasım cok memnun hastaları da sanırım forum da aynı şekilde

biraz korkuyorum amelyat için eger kararımı verirsem ki ona olmayı düşünüyorum ara tatilde olmayı planlıyorum

fiyat olarakta 2.500 tl yapıyor

ısallah uygun olurda olurm kararımı verdıkten sonra

ayy benim genzimde et var nefes alamıyorum ama ameliyat olmam gerekiormuş
çokk korkuyorum burnu kırıolar sanırm offf

bitanem eski yöntemlerle yapmıyoooo artık doktorlar
işin ehli biri olursa bideeee agrın sızın zaten olmıcaktır bi kereeee bundan emin ol

ben oldum ınan iğneden korkan biriyim ben
eger olucaksan zeki hocayla gorus ne dedımı anlarsın randevu ve bılgı almak ıcın zaten ucret almıyor
acıklamasını yapıyor
her ne kadr senınkı duzeltme olsada ne ıstedıgını ıyı anlat hocaya
oda buna gore soyluyor

işaaalallah olur bılemıorm yurt dısındaaa semineri olmaz fılansa yapar heralde
zaten senınkı estetık oldu ıcın bır saatte amelyat bıtıverıyor hemencecık
bır de uyanma surenle 2 saatı buluyor
uyandında agrın sızın yok olmuyorda

gerçekten açıklamanız okadr iyi geldiki korkum biraz olsun hafifledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…