ben de zühtü hocayı asla bırakmam artık ankarada güzellikle ilgili güwenebileceğim tek adres oldu kendisi:) burnumu yaptırdım ne bir abeslik ne bir şişlik war sadece içler normal olarak şiş 3 aya kadar tam oturucak inş..şimdi dudak dolgusu istiorm benm de benlerim war 4-5 tane yüzümde fazlalık ben de aldırıym o wakit:))
Merhaba,
Karar verme sürecinin zorluğunu bildiğim için ameliyat olmayı düşünenler için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ben Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde burun ameliyatı geçirdim. Doktorum Doç. Dr. Gürcan ASLAN. Yıllardır düşündüğüm araştırdığım bir şeydi ama Gürcan Beyle görüştükten sonra 1 günde karar verdim, aynı hafta da ameliyat oldum:) Ameliyat sonrası yüzümde ne bir şişlik vardı ne morluk. Kendime geldiğim andan şu güne kadar en ufak bir acı, ağrı, uyuşukluk hiçbir şey hissetmedim. Ertesi gün tamponlarım çıktı, ufacık iki bez ve nefes almaya başladım. Burnumdaki atel dışında ameliyat olduğuma dair hiçbir belirti yoktu, normal hayatıma devam ettim. Bir hafta sonra atel alındı, dün de sargılarım çıktı ve şimdi hiç böyle bir şey olmamış gibi hissediyorum. Mucize gibi bir operasyon geçirdim. Böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim. Ankara'da ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle Gürcan Beyle görüşmelerini tavsiye ediyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim:)
geçmiş olsun öncelikle memnun kalmanız çok güzel ne kadar ücret ödediniz yardımcı olrsanız çok sevinirim
Mail adresini yaz canım göndereyim fotoğrafımı.
Merhaba,
Karar verme sürecinin zorluğunu bildiğim için ameliyat olmayı düşünenler için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ben Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde burun ameliyatı geçirdim. Doktorum Doç. Dr. Gürcan ASLAN. Yıllardır düşündüğüm araştırdığım bir şeydi ama Gürcan Beyle görüştükten sonra 1 günde karar verdim, aynı hafta da ameliyat oldum:) Ameliyat sonrası yüzümde ne bir şişlik vardı ne morluk. Kendime geldiğim andan şu güne kadar en ufak bir acı, ağrı, uyuşukluk hiçbir şey hissetmedim. Ertesi gün tamponlarım çıktı, ufacık iki bez ve nefes almaya başladım. Burnumdaki atel dışında ameliyat olduğuma dair hiçbir belirti yoktu, normal hayatıma devam ettim. Bir hafta sonra atel alındı, dün de sargılarım çıktı ve şimdi hiç böyle bir şey olmamış gibi hissediyorum. Mucize gibi bir operasyon geçirdim. Böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim. Ankara'da ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle Gürcan Beyle görüşmelerini tavsiye ediyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim:)
Alıntı yapmayı beceremedim:) Ünal Şahin için cevap yazan arkadaşa teşekkür ederim bana 3500 dedi burdan öğrendim Ünal Şahini de umarım iyi olur
Unal sahini ben de cok arastiriyorum cok iyi oldugunu duydum ama henuz yaptigi hicbir burnu goremedim insallah cok iyi olur senin icin
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Sakın çok emin olmadan karar verme. Çok iyi araştır:))
[video]http://m.youtube.com/watch?v=Az-yiVcXSTk&desktop_uri=%252Fwatch%253Fv%253DAz-yiVcXSTk[/video]
öncelıkle sunu belırtıyım ben arkadasım amelyat oldu dıye ölesıne gıtmıstım prof dr zeki can beye
arkadasım o kadr memnun kaldıkı aradan uc dort ay sonra baska ıslemlerde yaptırdı
tesedufen bende gıtmemle amelyat oldum ve ıkna oldum
sorunuz varsa acıkayabılırım
ayy benim genzimde et var nefes alamıyorum ama ameliyat olmam gerekiormuş
çokk korkuyorum burnu kırıolar sanırmofff
Zeki Can beye bende anca cuma gününe randevu alabıldım benimde arkadasım cok memnun hastaları da sanırım forum da aynı şekilde
biraz korkuyorum amelyat için eger kararımı verirsem ki ona olmayı düşünüyorum ara tatilde olmayı planlıyorum
fiyat olarakta 2.500 tl yapıyor
ısallah uygun olurda olurm kararımı verdıkten sonra
bitanem eski yöntemlerle yapmıyoooo artık doktorlar
işin ehli biri olursa bideeee agrın sızın zaten olmıcaktır bi kereeee bundan emin ol
ben oldum ınan iğneden korkan biriyim ben
eger olucaksan zeki hocayla gorus ne dedımı anlarsın randevu ve bılgı almak ıcın zaten ucret almıyor
acıklamasını yapıyor
her ne kadr senınkı duzeltme olsada ne ıstedıgını ıyı anlat hocaya
oda buna gore soyluyor
işaaalallah olur bılemıorm yurt dısındaaa semineri olmaz fılansa yapar heralde
zaten senınkı estetık oldu ıcın bır saatte amelyat bıtıverıyor hemencecık
bır de uyanma surenle 2 saatı buluyor
uyandında agrın sızın yok olmuyorda[/QUOT
Evet aklımda bir kaç sorum var benimde ara tatil de uygun olursa hoca
Nasıl ne şekilde açık mı ya da kapalı olmak mı daha iyi olur .
Ağrım sızım çok olur mu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?