Eren Hoca Ankara Hastanesinde çalışıyor. Benim ameliyatım çok komplexdi. Yani Kanal eğriliği, arkaya doğru büyüyen kemik, et parçaları alındı ve düzeltildi. Ardından patates gibi olan burnuma estetik yapıldı. Fiyatlar tamamen burundaki işleme göre değişir.İnternette numarası var isteyene de verebilirim. Ben 2 ay doktor araştırdım. tam 11 tane doktorla görüştüm yüz yüze. Ne parasına ne de yazılıp çizilenlere inanmayın. Gidip yüzyüze görüşün tüm doktorlarla. Çünkü görmek güven hissini size vermesi çok farklı arkadaşlar.
serdar öztürk mü, zühtü demir mi sizce
ankarada dr zühtü demire oldum. cnm
kapalı mı açık ameliyat mıydı? memnun musun?
Kesinlikle Zühtü Hoca. Kendisine birkaç ameliyat birden oldum, içinde burnum da dahil. Yarın da benlerimi alacak.
canım gecmiş olsun zühtü hoca cok ilgili bir doktordur.iyikide ameliyatımı ona olmuşum seneler gecti.halen bi sıkıntı yaşamadım bende ona cok şeyler yaptırdım.
Canım çok teşekkür ederim.Gözü kapalı güvendiğim tek doktor Zühtü Bey.Az önce meraktan benlerimin bandını açtım ve şok oldum.Ne iz ne kızarıklık yok!Halbuki cuma günü aldı.
Kesinlikle Zühtü Hoca. Kendisine birkaç ameliyat birden oldum, içinde burnum da dahil. Yarın da benlerimi alacak.
Canım çok teşekkür ederim.Gözü kapalı güvendiğim tek doktor Zühtü Bey.Az önce meraktan benlerimin bandını açtım ve şok oldum.Ne iz ne kızarıklık yok!Halbuki cuma günü aldı.
ben de zühtü hocayı asla bırakmam artık ankarada güzellikle ilgili güwenebileceğim tek adres oldu kendisi:) burnumu yaptırdım ne bir abeslik ne bir şişlik war sadece içler normal olarak şiş 3 aya kadar tam oturucak inş..şimdi dudak dolgusu istiorm benm de benlerim war 4-5 tane yüzümde fazlalık ben de aldırıym o wakit:))
özel mesaj atamıyorum, burnunun resmini görme şansım var mı?Kesinlikle Zühtü Hoca. Kendisine birkaç ameliyat birden oldum, içinde burnum da dahil. Yarın da benlerimi alacak.
özel mesaj atamıyorum, burnunun resmini görme şansım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?