bende hayırlısıyla bır ameliyat olsam çok istiyorumhayırlı bir şekilde olmak utanıyorum konuşurken gülmekten çok korkuyorum allahım sen eşime hayırlı bir iş nasıp et banada hayırlı bir burun
Ben ankara dan fatoş
ben volkan beyi tv de izleyip internet üzerinden sürekli yaptığı ameliyatları takip ederek başladım volkan beyi.
Insanlara karşı saygısı;sevgisi;merhameti olan ender bulunan nezih birisiydi.bir gün onunla tanışma hayalim vardı.
24 ağustos 2013 de bu hayalim gerçek oldu.randevu aldım ,o beni tanımıyordu ama ben onu yıllardır takip ettiğim için bir heyecan vardı.onunla yüz yüze geldiğimde aynen hayal ettiğim gibi sıcak candan çok farklı biriydi.
Benim sorunlarımı dinledi burun ameliyatı diye gitmiştim fakat volkan bey sadece burun değil 3 bölgeyi (burun,alın,göz altı)ameliyat lazım dedi,hiç itiraz etmeden kabul ettim.her şeyin en uygun alanı yapacağından emindim.
26 ağustos 2013 ameliyat olacağımı söyledi ameliyat öncesi ve sonrası her kolaylığı sağladı moralimi yüksek tutmayı sağlamayı başaran eşsiz doktoruma sonsuz teşekkür ederim.
şu an bende önemli değişiklikler oldu. Insan kendisini daha önemli,değerli ve güzel hissediyor,yaşamak istiyor.
Kendisine önem veren estetiğe ihtiyacı olan bayanlar zaman kaybetmeden volkan tayfur beye illaki başvurup tanışmalarını onun sihirli ellerinin size de değmesine fırsat verin.
Her kadın güzeldir.
Kızlar bu işin ameliyatsız yapılanı var dolgu ile neden fonksiyon bozukluğu yoksa ameliyat olasınız ki
benim sinizütüm var kemık egrılıgım var bıde burnum kemerlı ucu düşük daha 20 yaşındayım yapmak ıstıyorum ameliyattan korkum yok ama paramda yokmalesef uygun fıyata güzel bır ameliyat olmak ıstıyorum sürekli başım agrıyo benım burnumda sürekli gözüme batıyo artık
Madem ki paranız yok o halde dolgu sizin için çok daha uygun bir seçenek olur
Madem ki paranız yok o halde dolgu sizin için çok daha uygun bir seçenek olur
Ben ankara dan fatoş
ben volkan beyi tv de izleyip internet üzerinden sürekli yaptığı ameliyatları takip ederek başladım volkan beyi.
Insanlara karşı saygısı;sevgisi;merhameti olan ender bulunan nezih birisiydi.bir gün onunla tanışma hayalim vardı.
24 ağustos 2013 de bu hayalim gerçek oldu.randevu aldım ,o beni tanımıyordu ama ben onu yıllardır takip ettiğim için bir heyecan vardı.onunla yüz yüze geldiğimde aynen hayal ettiğim gibi sıcak candan çok farklı biriydi.
Benim sorunlarımı dinledi burun ameliyatı diye gitmiştim fakat volkan bey sadece burun değil 3 bölgeyi (burun,alın,göz altı)ameliyat lazım dedi,hiç itiraz etmeden kabul ettim.her şeyin en uygun alanı yapacağından emindim.
26 ağustos 2013 ameliyat olacağımı söyledi ameliyat öncesi ve sonrası her kolaylığı sağladı moralimi yüksek tutmayı sağlamayı başaran eşsiz doktoruma sonsuz teşekkür ederim.
şu an bende önemli değişiklikler oldu. Insan kendisini daha önemli,değerli ve güzel hissediyor,yaşamak istiyor.
Kendisine önem veren estetiğe ihtiyacı olan bayanlar zaman kaybetmeden volkan tayfur beye illaki başvurup tanışmalarını onun sihirli ellerinin size de değmesine fırsat verin.
Her kadın güzeldir.
dolgu fıyatı ne kadar acaba merak ettımde şimdi:/
Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?