canım senin adına çok sevindim resimlerini görmemiz mümkün mü?
sızın burnunuz nasıl eymacım
canım ben daha olmadım ameliyat dr arayışı içindeyim.en kısa zamanda olmayı düşünüyorum.dr bulursam tabi şu an muhammet dilberi düşünüyorum ama ankara da bulursam burada olmak istiyorum canım...
muane zaten ucretsız bır gorusun develusyaon amelyatı vs prf dr zeki can bey yapıyor
canım daha tamamlamadın mı mesaj sayını. ben doktoruma beğendiğim burnun fotoğraflarını gösterdim canım çok detaya girmedim o yüzden ama sen detaya gir lütfen. çünkü şuan burnum şiş olduğu için beğenmiyorm ama şişlikler inince hafif kavislencek bakalım
sizinkı aslında ıcerden er alımı torpü olucak ben oyle anladım
annem de yuzune her sene duzenlı dolgu yaptıyor
omru max 1.5 sene
ben şu doktor demıcem çunku kımse yogurduna kotu demez bıraz arastırın doktorları
tek yere sabıt kalmamanızı onerırım :)
Kizlar birkac gundur yogunum... pek giremiorum girincede cvp yazamiorum bi sorim daha olcak.. yalnizmi karar verdiniz siz ameliyata yoksa yaninizda bi buyugunuz varmiydi:$ ben oralari pek.bilmiyorum ya yalniz becerebilirmiyim diye soruyorum...
Yok cnm ya konuyla ilgili yorum atmadigm icin artik özel msjda yazamiorum tekrar 50 yorum atmam gerekiomus :). Sislikler inince beyenirsin umarim cnm sisken belli olmuyomus zaten ve zamanla oturuyo burun
Kizlar birkac gundur yogunum... pek giremiorum girincede cvp yazamiorum bi sorim daha olcak.. yalnizmi karar verdiniz siz ameliyata yoksa yaninizda bi buyugunuz varmiydi:$ ben oralari pek.bilmiyorum ya yalniz becerebilirmiyim diye soruyorum...
canım ben daha olmadım ameliyat dr arayışı içindeyim.en kısa zamanda olmayı düşünüyorum.dr bulursam tabi şu an muhammet dilberi düşünüyorum ama ankara da bulursam burada olmak istiyorum canım...
ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
ben erkek arkadaşımla gitmiştim. ameliyat günüde o yanımdaydı refagatci olarakta hastanede yanımda o kaldı. tek gitme bence canım yanında birisi olsun
Anladim canim benim tesekur ederim. Ameliyattan sonra kilo alip verme gibi bi sorunla karsilastinizmi??
Anladim canim benim tesekur ederim. Ameliyattan sonra kilo alip verme gibi bi sorunla karsilastinizmi??
51 kilo ile girdim ameliyata canım. ilk 3 gün sıvı beslendigin için 1 kilo fln kaybede bilirsin. ama sonradan tekrar toparlanirsn merak etme
Zeki bey sigara kullanip kullanmadigini sordumu cnm? Bu konu hakkinda bilgin varmi
kuzum onu tam hatırlamiyorum ama ben sigara kullanmıyorum zaten.
Tmm cnm bilen biri yazsa iyi olur yabsnci sitelerde estetik dedinmi yaklasik uc hafta onceden sigara icilmicek dio dr lar
canım öyle zaten ameliyattan önce ve sonra belli bi süre içmemen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?