Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

sızın burnunuz nasıl eymacım

canım ben daha olmadım ameliyat dr arayışı içindeyim.en kısa zamanda olmayı düşünüyorum.dr bulursam tabi şu an muhammet dilberi düşünüyorum ama ankara da bulursam burada olmak istiyorum canım...

canım ben daha olmadım ameliyat dr arayışı içindeyim.en kısa zamanda olmayı düşünüyorum.dr bulursam tabi şu an muhammet dilberi düşünüyorum ama ankara da bulursam burada olmak istiyorum canım...

ankarada olun cunku
7 .gun kontrol
10. gun alcı alımı ve sılıkon alımı
haftalık kontrol olcak uzaklarda olmayın

Kizlar birkac gundur yogunum... pek giremiorum girincede cvp yazamiorum bi sorim daha olcak.. yalnizmi karar verdiniz siz ameliyata yoksa yaninizda bi buyugunuz varmiydi:$ ben oralari pek.bilmiyorum ya yalniz becerebilirmiyim diye soruyorum...

Yok cnm ya konuyla ilgili yorum atmadigm icin artik özel msjda yazamiorum tekrar 50 yorum atmam gerekiomus :). Sislikler inince beyenirsin umarim cnm sisken belli olmuyomus zaten ve zamanla oturuyo burun

Anneniz dolguyu hangi klinikte yaptiriyor?

Kizlar birkac gundur yogunum... pek giremiorum girincede cvp yazamiorum bi sorim daha olcak.. yalnizmi karar verdiniz siz ameliyata yoksa yaninizda bi buyugunuz varmiydi:$ ben oralari pek.bilmiyorum ya yalniz becerebilirmiyim diye soruyorum...

Ankaraya daha once geldiysen sorun olscagini dusunmuyorum ama yaninda birinin olmasi senin icin daha iyi olur bence cnm

Yok cnm ya konuyla ilgili yorum atmadigm icin artik özel msjda yazamiorum tekrar 50 yorum atmam gerekiomus :). Sislikler inince beyenirsin umarim cnm sisken belli olmuyomus zaten ve zamanla oturuyo burun

inşallah canım bekliyorum bakalım

ben erkek arkadaşımla gitmiştim. ameliyat günüde o yanımdaydı refagatci olarakta hastanede yanımda o kaldı. tek gitme bence canım yanında birisi olsun

Eyma aynı durumdayız seninle de.. Ben de doktor arayışındayım ve Ankarada yaşıyorum. İstanbul olursa sürekli gitmek gerekir işim gereği öyle gidip gelemem sürekli, bi ayağım orada olmalı. Ankara da burnumu onaracak iyi bir dr bulunca teslim edicem burnumu kırpsın adam etsin.. :) Zeki beye haftaya gidicem Volkan Bey de aklımdaki ilk isim Ankaradaki.. Fikirlerimizi paylaşalım.Özelden de yazabilrsin..

Anladim canim benim tesekur ederim. Ameliyattan sonra kilo alip verme gibi bi sorunla karsilastinizmi??

51 kilo ile girdim ameliyata canım. ilk 3 gün sıvı beslendigin için 1 kilo fln kaybede bilirsin. ama sonradan tekrar toparlanirsn merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…