Kizlar birkac gundur yogunum... pek giremiorum girincede cvp yazamiorum bi sorim daha olcak.. yalnizmi karar verdiniz siz ameliyata yoksa yaninizda bi buyugunuz varmiydi:$ ben oralari pek.bilmiyorum ya yalniz becerebilirmiyim diye soruyorum...
Anneniz dolguyu hangi klinikte yaptiriyor?
ılk magnette servet beye yaptırdı
sonra ıkıncıyı tunalıda future akedemıye yaptırdı kursat beye
ucuncuyu akay hastanesınde yaptırdı onu hıc beyenmedı
dorduncuyu ank unu tıp fakultesı plastık cerrah zekı can yaptırdı
en cok memnun kaldıgı futuru kursat ve zekı can bey oldu
ılk magnette servet beye yaptırdı
sonra ıkıncıyı tunalıda future akedemıye yaptırdı kursat beye
ucuncuyu akay hastanesınde yaptırdı onu hıc beyenmedı
dorduncuyu ank unu tıp fakultesı plastık cerrah zekı can yaptırdı
en cok memnun kaldıgı futuru kursat ve zekı can bey oldu
Ben kesin ameliyat olmak istiyorum canim... ama kime olcagim onu bilmiyorum iste ve cabuk karar vermem gerekio... korkuyorum doktor secimim yanlis olur diye( zeki hocayla kesin goruscem allah kismet ederse ama neye dikat edilmesi gerekir hic bilmiyorum turk cerahi olunca zaten hemen icime siner benim ama baska nelere dikat etmem gerekiyor
Eyma aynı durumdayız seninle de.. Ben de doktor arayışındayım ve Ankarada yaşıyorum. İstanbul olursa sürekli gitmek gerekir işim gereği öyle gidip gelemem sürekli, bi ayağım orada olmalı. Ankara da burnumu onaracak iyi bir dr bulunca teslim edicem burnumu kırpsın adam etsin.. :) Zeki beye haftaya gidicem Volkan Bey de aklımdaki ilk isim Ankaradaki.. Fikirlerimizi paylaşalım.Özelden de yazabilrsin..
Cnm sana özelden yazamiyorum 50 yorm daha atmam gerekiomus. Serdar beyin konusmalarini izledim ve yaptigi burun ameliyatlari resimlerini gösteriyorum demisti sana neden boyle birsey demis acaba..
Zeki beyin yaptigi burun ameliyatindan memnunmusun peki?
Ben kesin ameliyat olmak istiyorum canim... ama kime olcagim onu bilmiyorum iste ve cabuk karar vermem gerekio... korkuyorum doktor secimim yanlis olur diye( zeki hocayla kesin goruscem allah kismet ederse ama neye dikat edilmesi gerekir hic bilmiyorum turk cerahi olunca zaten hemen icime siner benim ama baska nelere dikat etmem gerekiyor
evet burnum bı kere guzel nefes alıyor
uzun gargamele benzer bı burnum vardı 2500 tl ye amelyatıma tek kısılık oda bı cok ılgılenen asıstan ve ıyı bır doktor
olan prf dr zekı can tercıh etmem ve arkadaslarımın refaransıyla gıtmem basarılı bır secım oldu :) zaten gorusmede verdım kararı
Zeki beyin yaptigi burun ameliyatindan memnunmusun peki?
doğal bir burun istiyorsan memnun kalırsın canım
Senin resimlerini msj sayimi doldufdugm halde goremiyorum(
canim arkadas olarak ekledim kabul ettigin zaman gorebilirsin
Eyma aynı durumdayız seninle de.. Ben de doktor arayışındayım ve Ankarada yaşıyorum. İstanbul olursa sürekli gitmek gerekir işim gereği öyle gidip gelemem sürekli, bi ayağım orada olmalı. Ankara da burnumu onaracak iyi bir dr bulunca teslim edicem burnumu kırpsın adam etsin.. :) Zeki beye haftaya gidicem Volkan Bey de aklımdaki ilk isim Ankaradaki.. Fikirlerimizi paylaşalım.Özelden de yazabilrsin..
Cnm burnun guzwl olmus ama dedign gibi sislik inince hafif kavislenince cok daha memnun olacaksn
inşallah canım kavislenmesse revizyon olcam
Cnm bir kac ay daha bekle olmadi ozmanda beyenmezsen tekrar olursn. Zeki bey tasarim yapiomu?
Buarada muhammet dilberin ameliyatlari resimlerden fordugum kadariyla super ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?