Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

ben Ankara'da Osman Latifoğluna oldum kızlar sonra neden 25 yaşıma kadar bekledim dedim adam harika bir insan her şey tam istediğim gibi oldu :)

ben ünal şahine ameliyat oldum kızlar

merhaba canım öncelikle gecmis olsun ben basta ünal beyi cok istemiştim ama sonradan zeki beye yöneldim insallah güzel olur pişman olman bu dönüşümden dolayı. ne kadara yaptı canım ünal bey ameliyatını. ve sonrası durumun nasıl?

Burun ameliyatı olmak isteyenlerin karar vermeden önce kendisiylede mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim. Ben sonuçtan çok memnunum 1 sene oldu ameliyat olalı. Öncesinde sonrasında sorunsuz ve rahat geçti. Sonuç tam istediğim gibi

Ankaradami doktorunuz? Resminizi görmek mumkunmu

ne kadara olmuştunuz ünal bey de ameliyatı?

Canım birde fiyat konusunda bilgilendirebilirsen çok sevinirim

canım fiyat sormuşsun ben olalı bayagı sene oldu.ama burnunu doktor görmeden fiyatda vermiyor.cünki her burun aynı değil sadece okuduğum ve olan arkadaşlardan zühtü demir 4500 yapıyordu en son.bildiğim fiyat

Slm arkadaşlar,

Dr Metin Önerci'ye ameliyat olan veya yakını, yakınının yakını vs var mı? Varsa yardım dileniyorum.. :) Teşekkür ederim..

merhaba arkadaşlar albümlere burnumun eski ve tasarım halini ekledim yorum yaparsanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…