Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

canım fiyat hakkında bilgi verebilir misin?

Fiyat konusunda yardımcı olamayacağım ne yazık ki çünkü işin o kısmıyla hiç ilgilenmedim ailem ilgilendi. Bu arada bugün atelim çıktı çok şiş olmasına rağmen çook güzel görünüyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktor seçiminde bana yardımcı olacak bilgilendirme yapcak arkadaslar help meee çok kararsızım ve korkuyorm

aramıza hoşgeldin kuzum yalnız değilsin ben ve bi arkadaş daha ankarada doktor araştırıyoruz :)))

ooyyy diğer ameliyatlarını kime olmuştun off bende acayip korkuyorm kötü olursa die ne şikayetin var canım

Kızlar ben 2 kere aynı doktora ankarada burun estetiği oldum. sonuçsa herkesin farkedeceği şekilde burun ucu yamuk burundaki bombeler kocaman burun delikleri çok farklı oldu, aşırı sarkma oldu ve eski estetiksiz burnumda ne kemer vardı ne kırıktı ne yamuktu ne de sarkıktı. simdi baska doktora revizyon oldum bantlıyım daha. bantlarım cıksın eski ankaradaki doktorumun ameliyatının fotosunu da yeni olduğum ameliyatın fotolarını paylaşıcam.
bunda bi sakınca yoktur sanırım eski doktorumu kötülemek istemiyorum sonucta o da bu işten para kazanıyor ama sonucu göstermeye yaptığı burnu göstermeye hakkım da olmalı değil mi?

bende ankarada ameliyat olanlardanım Tevfik sözene ameliyat oldum bugün 5.günüm kızlar

kılzar bende uzun zamandr arastırıyorum aslında tevfık beyle gorustum 3 4 ay once cok ılgılı ozguvenı yuksek gercekten guven verıyor yaptıgı burunlarda bence gayet basarılı ama 2 senedır muhammet dılberde aklımda suan kpss surecındeyım ve sınavdan sonra ıstıyorum amelıyatı .bır tanıdık nafız korfezde esabıl beye olacak fıyatıda uygunms sırf merakımdan gıttım belkıde cok basarılı aama kımsede farkında degldır dıye esabıl beye 2 yıldr doktor arastırıyorum gıbı bır cumle kurdum daha oturmadan alaycı bı gulusle daha 2 sene arastır sen dedı saygısızlık yapmamak ıcın cıkmadım odasından ama o an zaten notumu verdım kendısıne burnumun kusurlarını kendımın soylememı ıstedı neyı var burnunuzn dedı bırden agzımdan bellı degılmı dedım kı barız kemerlı bozuk burnum vr yanı tevfık bey dırek saymıstı kusurlarımı ve hemen muayene edıp hareketlı ve enerjık tavrıyla benı amelıyat ıcın heveslendırmıstı ama esabıl bey masabası memurmusta evrak ısı yapıyormuscasına tavırda soguktu ama sunuda atlamaıyım sıra bekleyen sanırım kontorle gelen ıkı hastasını gordum hastalarnın burunları hostu ama beklentısı yuksek olanlarınkını karsılamayabılır bilginiz olun ıstedım

ooyyy diğer ameliyatlarını kime olmuştun off bende acayip korkuyorm kötü olursa die ne şikayetin var canım

canım ben ılk amelıyatım 15 yasında oldum amelıyat sırasında dılım soluk borusuna kaçmış doktorda apar topar ameliyattan çıkarmış.. sonra ıkıncı amelıyatımı hem düzgün nefes alayım dıe hemde estetık açıdan burnumun kemerı gıtsın dıe yaptırdım 18 yasında ama berbat ettı resmen burnumu hakkımı helal etmıorum.. hıç araştırmadım sadece iyi demişler die yattım ameliyat masasına.. şimdi burnum eğri ve burnumun ucu top gbi ve halen kocaman tek artısı nefes alabılıorum.. aradan 9 yıl geçti düşün artık yenı yenı amelıyata karar verdım o kadarki korkmustum.. ve benım zamanımda bez tamponlar vardı resmen canım çıkmıştı

yaa bence bu kötülemek değil zaten yamuk bi burun yapabiliyorsa ve senin hayatını bu denli etkiliyorsa kötülenmeyi hakediyordur hiç kusura bakmasın.
Göz var sonuçta ben çok korkuyorum ameliyattan vazgeçmeye çok elverişliyim

Bende geçen cuma zeki can a oldum,herkes inanılmaz memnundu o hocadan tek bi olumsuz yorum duymadım,bi cesaret gidip oldum, su an morluklar tamamen geçti pazartesi tamponlar çıkacak

canım merak nettm kıme oldun ozelden yazarmısın ynaı ankaradakı burnunu bozan doktorun adını bende ankarada olucam en azından kım oldugunu bılırsem olmam ona

canım merak nettm kıme oldun ozelden yazarmısın ynaı ankaradakı burnunu bozan doktorun adını bende ankarada olucam en azından kım oldugunu bılırsem olmam ona

tamam size özelden yazayım normalde şimdilik eski doktorumun ismini yazmıyorum bi yere ama kimsenin ona gidip pişmanlık yaşamasını da istemem

yan ben hiç burnumun kavisine kalkıklığına takılamadım ay şurası söyle böyle diyemedim çünkü burun ucum ve burun deliklerim çok yamuktu ve öyle yakından farkedilecek gibi bi fark da değildi burnuma kim baksa farkederdi o derece yamukluk vardı. burun ucum da öyle bi sarkmıştı ki.. herkes farkediyordu estetik olduğumu bilenler niye böyle oldu diyordu bilmeyenlerden bikac arkadasım burnun mu yamuk bile dedi düşünün..
burun estetiği cidden zor hem hastanın beğenisi zor hem de doktorun becerisi cok önemli. eğer doktorunuzu iyi secerseniz ve paraya da kıyarsanız çok da korkmayın :)

tamam size özelden yazayım normalde şimdilik eski doktorumun ismini yazmıyorum bi yere ama kimsenin ona gidip pişmanlık yaşamasını da istemem

Canım merhaba çok geçmiş olsun.. Burada herkes burun için doğru dr u arıyor ve sen de korktuğumuz çileden muzdaripsin.. Bencil olup bana özelden yaz demem fakat yardımcı olmak adına Dr unu direk afişe etmeyeceğin bir yöntemle burada bizlere yardımcı olabilirsin. Sadece bizlerin anlayacağı gibi kısaltma yapablirsin. Örneğin: Dr Z.C, S.I veya Z.D gibi.. Tşkkr edrm.

Canım merhaba çok geçmiş olsun.. Burada herkes burun için doğru dr u arıyor ve sen de korktuğumuz çileden muzdaripsin.. Bencil olup bana özelden yaz demem fakat yardımcı olmak adına Dr unu direk afişe etmeyeceğin bir yöntemle burada bizlere yardımcı olabilirsin. Sadece bizlerin anlayacağı gibi kısaltma yapablirsin. Örneğin: Dr Z.C, S.I veya Z.D gibi.. Tşkkr edrm.

yok ben zamanı gelince direk ismini yazıcam açık açık. suan baska doktora revizyon oldum daha 2 hafta önce. burnumun şişlikleri iyice insin fotoğraf da paylasıcam simdi kuru kuru ismini yazmak istemiyorum bikac ay gecsin hele :)

İyi bakalım askıda kalmaz inşallah takibindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…