Ben Ankara'da Sühan Ayhan'a oldum ameliyatımı. Deviasyon amaçlıydı estetiğin de aradan çıkmasını istedim. Hiçbişey söylemedim sadece burnumun da düzelmesini istiyorum dedim ki o kadar kemerliydi ki benim bir şey söylememe gerek yoktu. Bana direk "kemerini alırız ucunu biraz kaldırırız ben senin burnuna uygun bişeyler yaparım dedi. Böyle girdim ameliyata... Çıktığımda odama geldi "Çok güzel oldu dedi" daha bugün 6. günüm şişliklerim ve morluklarım pazartesi günü yok oldu gibi bişey, çok da acımıyo sızlama gibi sadece -ki çok normal o kadarı da..- ve cuma günü atelim çıkıcak. Şu anda sadece ucu görünüyo ama tahminimce çok da güzel oldu :)
doktor seçiminde bana yardımcı olacak bilgilendirme yapcak arkadaslar help meee çok kararsızım ve korkuyorm
aramıza hoşgeldin kuzum yalnız değilsin ben ve bi arkadaş daha ankarada doktor araştırıyoruz :)))
bende kayserideyım ankarada olmaya karar verdım aklıma yatan olmazsa olmam istanbula giderim bu benım 3. ameliyatım olacak ve doktora kesın güvenmelıyım tekrar pişman olmak istemiorum.. tevfık hocayla irtıbata geçtim resımlerımı yolladım tasarım yapıp yolluycak yanı cvp ını beklıorum.. kızlar... offf ne zor iş miş bu yaa kafam allak bullak
ooyyydiğer ameliyatlarını kime olmuştun off bende acayip korkuyorm kötü olursa die ne şikayetin var canım
rıdvan ege de başar bey var görüşmenizi tavsiye ederim.
Kızlar ben 2 kere aynı doktora ankarada burun estetiği oldum. sonuçsa herkesin farkedeceği şekilde burun ucu yamuk burundaki bombeler kocaman burun delikleri çok farklı oldu, aşırı sarkma oldu ve eski estetiksiz burnumda ne kemer vardı ne kırıktı ne yamuktu ne de sarkıktı. simdi baska doktora revizyon oldum bantlıyım daha. bantlarım cıksın eski ankaradaki doktorumun ameliyatının fotosunu da yeni olduğum ameliyatın fotolarını paylaşıcam.
bunda bi sakınca yoktur sanırım eski doktorumu kötülemek istemiyorum sonucta o da bu işten para kazanıyor ama sonucu göstermeye yaptığı burnu göstermeye hakkım da olmalı değil mi?
Kızlar ben 2 kere aynı doktora ankarada burun estetiği oldum. sonuçsa herkesin farkedeceği şekilde burun ucu yamuk burundaki bombeler kocaman burun delikleri çok farklı oldu, aşırı sarkma oldu ve eski estetiksiz burnumda ne kemer vardı ne kırıktı ne yamuktu ne de sarkıktı. simdi baska doktora revizyon oldum bantlıyım daha. bantlarım cıksın eski ankaradaki doktorumun ameliyatının fotosunu da yeni olduğum ameliyatın fotolarını paylaşıcam.
bunda bi sakınca yoktur sanırım eski doktorumu kötülemek istemiyorum sonucta o da bu işten para kazanıyor ama sonucu göstermeye yaptığı burnu göstermeye hakkım da olmalı değil mi?
canım merak nettm kıme oldun ozelden yazarmısın ynaı ankaradakı burnunu bozan doktorun adını bende ankarada olucam en azından kım oldugunu bılırsem olmam ona
yaa bence bu kötülemek değil zaten yamuk bi burun yapabiliyorsa ve senin hayatını bu denli etkiliyorsa kötülenmeyi hakediyordur hiç kusura bakmasın.
Göz var sonuçta ben çok korkuyorum ameliyattan vazgeçmeye çok elverişliyim
tamam size özelden yazayım normalde şimdilik eski doktorumun ismini yazmıyorum bi yere ama kimsenin ona gidip pişmanlık yaşamasını da istemem
tamam size özelden yazayım normalde şimdilik eski doktorumun ismini yazmıyorum bi yere ama kimsenin ona gidip pişmanlık yaşamasını da istemem
Canım merhaba çok geçmiş olsun.. Burada herkes burun için doğru dr u arıyor ve sen de korktuğumuz çileden muzdaripsin.. Bencil olup bana özelden yaz demem fakat yardımcı olmak adına Dr unu direk afişe etmeyeceğin bir yöntemle burada bizlere yardımcı olabilirsin. Sadece bizlerin anlayacağı gibi kısaltma yapablirsin. Örneğin: Dr Z.C, S.I veya Z.D gibi.. Tşkkr edrm.
yok ben zamanı gelince direk ismini yazıcam açık açık. suan baska doktora revizyon oldum daha 2 hafta önce. burnumun şişlikleri iyice insin fotoğraf da paylasıcam simdi kuru kuru ismini yazmak istemiyorum bikac ay gecsin hele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?