- 29 Ekim 2014
- 216
- 101
- 33
Masajların çok etkisi var sanırım. Dün bir arkadaşın kontrolü vardı, doktor burun ucunun kalın kaldığını söylemiş. Günde 5 kere masaj yap yoksa böyle kalır demiş. Masajları aksatmayın lütfen. Ben günde 1-2 kere yapabiliyorum maalesef. Onun burnu da çok kalkık ama o şikayetçi değil.sizin çok güzel duruyo üç ay olmasına rağmen, 7 ay oldu benim hala önden çok kalın, şekilsiz ve de kalkık
masallah cok guzel olmus kim yapti ankarada bir turlu guvendigim birini bulamadimElim değmişken bir foto daha ekleyeyim bari bu dün çekildi. Eki Görüntüle 1317689
sakin. kutlu sevin ( ozur dilerim ama gercekten yazmazsam vicdanen rahat olamazdim) benim gordugum en basarisiz doktorlardan biri. ozur dilerim. ama soylemek zorunda hissettim. bir botox ta bile hile yapip 500 den ne kar edecegini dusunen asiri paraci bir insan. muayenehanesindeyken sgk dan gorevliler geldi. meger muayenehanelerde sekreter zorunluymus yasal olarak var takilini yapin dedi sorarlarsa. disarda dedi falan. rezalet ya . sakin gidin kime yaptirirsaniz yaptirin ama yazik gunah boyle doktorlarin sirf okumakla prof. adini almalarina yazik. el becerisi yok insanlik yok... doktor olmak okumakla sonlanmiyor. el becerisi ve insanlik da olursa pekisiyor bence. haddim olmayarak yazdim icimdekileri .tesadufen gorunce. yoksa bugune kadar kutlu sevinle ilgili buraya yada baska bir yere bisey yazmis deilim.ki aklima da gelmez. babamin oglu da deil kan davalim da deil. ama insanlar onermeli ve yanlis gordugunu de duruscte soylemeli ki herkes biraz bilerek yaklassin.Zühtü demir'e ameliyat olmayı düşünüyorum bende çok kararsızım. Kızlar Ankara için alternatif var mı ? Kutlu Sevin hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
nolur bana da yazin. 2. ameliyatim olucak o kadar korkuyorum ki. esim zaten kotu de olsa bir daha asla diyor. nolurtamam size özelden yazayım normalde şimdilik eski doktorumun ismini yazmıyorum bi yere ama kimsenin ona gidip pişmanlık yaşamasını da istemem
kım bızede yazınnnn lutfennolur bana da yazin. 2. ameliyatim olucak o kadar korkuyorum ki. esim zaten kotu de olsa bir daha asla diyor. nolur
canım bana fotograf atabılırmısın lutfen:))Sincan Devlet Hastanesinde Esabil Eker'e ameliyat oldum 8. günümdeyim.Bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Merhaba\ Fikret Beyle ben de gorustum/ siz ne zaman oldunuz ameliyatMerhaba, ben hem nefes hem de estetik problemlerle Fikret İleri'ye başvurdum. Kendisinden çok memnun kaldım. İlgili ve çok sempatik biridir kesinlikle güven uyandıran bir yanı var. Şuan yüzüme yakışan ve çok doğal bir burnum var. Yüzümün karakteri çok değişmeden çok daha güzel bir buruna sahip oldum. Ameliyattan sonra hiç morarmalarım olmadı kapalı teknikte oldum daha hızlı bir iyileşme sürecim oldu. Fikret beye tekrar buradan teşekkür ediyorum olurda okursa. Birkaç doktor arasında kaldıysanız gidip tanışmanızı tavsiye ediyorum.
Bir ay oldu benim.Merhaba\ Fikret Beyle ben de gorustum/ siz ne zaman oldunuz ameliyat
Arkadaşlar eski doktorumun ismini isteyenler direk bana özelden yazsın çok yoğunum ilgilenemiyorumnolur bana da yazin. 2. ameliyatim olucak o kadar korkuyorum ki. esim zaten kotu de olsa bir daha asla diyor. nolur
çok geçmiş olsun. nasıl peki memnun musunuz? ben 15 tatilde olmayı düşünüyorum. 15 gün yeterli bir süre mi işe dönebilmek için?Bir ay oldu benim.
Teşekkür ederim memnunum, yeterli 15gün bi sıkıntın olcağını sanmıyorum.çok geçmiş olsun. nasıl peki memnun musunuz? ben 15 tatilde olmayı düşünüyorum. 15 gün yeterli bir süre mi işe dönebilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?