- 20 Ekim 2014
- 126
- 12
- 48
- 45
canım sakıncası yoksa resimlerini görebilir miyimcnm kapalı ameliyat yapıyo zühtü bey :)
Daha kansız oluyo, ayrıca burnunda iz falan olmuyo,
kötü bi yanı yok bildiğim kadarıyla yaptığı burunlarda çok güzel oluyo :)
Benim kapalı oldu Zühtü Bey yaptı hiç bi sorunum yok, ağrısız acısız geçti bugüne kadar
canım fotolarını göremiyorum yardımcı olursan sevinirim tşkler:)zühtü bey kapalı teknikle ameliyat yapıyor zaten..ben cok memnunum fotolarıma bakabilirsin ekledim canım
canım resimlerini görebilirmiyim sakıncası yoksaCanım benlerimi aldırdım ben üç hafta olacak neredeyse.
Evet Ankara'da mail adresinizi verirseniz fotoğrafımı göndereyim.
ihmal etme , ameliyat gibi zor kısmını atlattıktan sonra :), bence şu hali bile çok hoş cnm sana zahmet bir ricam olacak ama profilden görme şansım olabilir mi tşkler
Bir kaç fotopraf daha ekliyorum. Son hafta içinde çekilmiş fotom yok.ihmal etme , ameliyat gibi zor kısmını atlattıktan sonra :), bence şu hali bile çok hoş cnm sana zahmet bir ricam olacak ama profilden görme şansım olabilir mi tşkler
Teşekkürler. Ama çok hızlı karar verdim ve ertesi gün de ameliyat oldum. Beklersem fikir değiştirmekten korktum. hiç de korkulduğu gibi değilmiş. Ne ağrı ne tampon sızısı ne de kanama olmadı. Doktora gelince zaten adını duymuştum, işyerime de çok yakındı. Böyle işteteşekkür ederim:)
canım gerçekten çook hoş olmuş ,kaşın gözün burnunmemnun kalman en güzeli bu kadar sancılı (doktoru seç , amliyat kararı vs vs ) süreçten sonra
Canim fiyat hakkinda bilgi verirmisinrıdvan ege de başar kaya ya ameliyat oldum çok memnunum..
canım ekledim fotolarımı görebilirsin.canım fotolarını göremiyorum yardımcı olursan sevinirim tşkler:)
canım sana cok geçmiş olsun hayırlı olsun yeni burnuşun fotolarınıda baktım.daha sanırım bi kaç aylık burunun daha cok yeni gibi cok şişlerin var.burun ucu ve kanatlarında bi sıkıntı var sanki fotolarda onu gördüm.ama zamanla onlarda gecici daha 1 senen var.beklemek varya o zamanı en zoruTeşekkürler. Ama çok hızlı karar verdim ve ertesi gün de ameliyat oldum. Beklersem fikir değiştirmekten korktum. hiç de korkulduğu gibi değilmiş. Ne ağrı ne tampon sızısı ne de kanama olmadı. Doktora gelince zaten adını duymuştum, işyerime de çok yakındı. Böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?