Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Mesajlarımda daha yeni ameliyat olduğumu ve şişlik olduğunu yazmıştım zaten. Sanırım sadece fotolara bakmış ama yazılanları okumamışsınız. Ayrıca şişlik dışında bir sıkıntı yok. Siz ne gördünüz bilmiyorum ama insan psikolojisinden bu kadar anladığınız ve bana moral verdiğiniz için teşekkür!!!

Burnunuz ameliyat olalı kısa zaman olmasına rağmen önden çok hoş duruyor. bende serdar öztürke oldum ilk ameliyatımdı 1 yıl 8 ay olacak neredeyse ama hala şiş, burun delikleri farklı. sizin ilk ameliyatınız mıydı burun deliklerinize müdahale etti mi dr. burun deliklerinizde orantısızlık var mı benim ilk 3 ay burnum önden çok çirkin şişmiş ve yamuk gibiydi ama sizin hiç öyle değil benim kalın derili yağlı cildim var çok geç iyiyleşiyormuş.

İlk ameliyatımdı. Burun deliklerine müdahale etmedi ama kemeri aldı, burun sırtına kavis yaptı, kemik eğriliğini düzeltti, burnu kısalttı ve kaldırdı, burun ucunu düzeltti. Yani bayağı uğraştı bu yüzden de çok şişlik oldu. Benim derim ince ve kuru allahtan. Yoksa ne hale geleceğini düşünemiyorum bile

canım ben bütün mesajları okumadım.evt fotonu görünce yazmak istedim.benim gördüğüm burun ucu ve burun kanatlarındaki şişlikler için yazdım.daha zamanın var diye.bazı yorumlarda negatim şeyler okudum.ona istinaden yazmak istedim.moral vermekten ziyade gercekler burun işi zahmetli ve sabır işi

canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle kısa zamanda senide aramızda görcez.bizim burdan kkdan cene ameliyatı olan arkadaşlarımız vardı zühtü beye onlara ulaşabilirsen sana fikir verebilirler.yine doktorun sana en iyisini yapacaktır.allah yardımcın olsun

Merhaba, Ben de Osman Latifoğlu ve Fikret İleri arasında kararsız kaldım. Fikret İleri de listenizde var mıydı? Ve neden elediniz acaba? Bir bilginiz var mı? Rica etsem öğrenebilir miyimmmm?

Ankara da
çarşamba günü Dr osman latifoglu
revizyon oldum.. çok iyi geçti. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. ..

Eklentiler

• C360_2014-11-09-20-55-32-200.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 1.515
  • FB_IMG_1416593536520.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 1.059
kızlar 13 aralıkta başar kayaya ameliyat olacam inşallah hersey güzel olur

Teşekkürler. Evet ilk ameliyat. Hala şişlik var özelliklr burun ucunda. Uçtaki dikişleri aldırmadım çünkü. Masaj yapmayı da unutuyorum bazen ama yine de çok beğeniyor çevremdekiler.
bence sen zatn güzelmişsin iyice güzel olmuşsun :) maşallah

ne kadar süre oldu ameliyat olalı, sizinki çok kalkık durmuyor dikişlerinizi aldırdınız mı?
3 ay önce ameliyat oldum. Burun ucundaki dikişleri aldırmadım, aldırmayacağım. Yüzüm küçük olduğu için çok kalkık bir burun yapmak istemedi doktorum. Ben de doğal olsun istedim. Beni tanımayanlar estetik yaptırdığımı asla anlamıyorlar

Bende Ankara'dayım ve tam 5 ay önce burun ameliyatı oldum. Ameliyat olmadan önce yaklaşık bir yıl doktor araştırması yaptım tabiki..
Sonra kuzenimin tavsiyesiyle Estetik Cerrahi Doç. Dr. Gürcan Arslan'la görüştükten sonra aradığım doktoru bulduğuma karar verdim. Ve hislerim beni yanıltmadı. İlk ameliyat gününden bugüne kadar (5 ay) hiç bir sorun yaşamadım, en ufak bir ağrım bile olmadı.Çok ama çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.

ankara dr osman latifoğlu. harika biri. revisyon oldu.

Eklentiler

• 10805657_424045304409710_5608154418313702820_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 785
  • 1517581_424045277743046_5229379089782317534_n.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.212
merhaba kızlar, ben de temmuz ayında dr.Mehmet Ketene ye burun ameliyatı oldum, tek istediğim profilden daha düzgün ve birazcık daha ufak bir burundu. 4 ay olmasına rağmen burnumdan çok memnunum Mehmet bey doğallıktan yana bir hekim. ameliyattan sonra morluklarım çok fazla oldu hatta morluklar 2-3 gün siyah renkteydi resmen. 2-3 günde kendimi hemen toparladım alçı 10 gün sonra çıktı ilk çıktığındaki yaşadığım şoku anlatamam , şuan burnumu çok seviyorum estetik gibi hiç ama hiç değil. arkadaşlarım çok az fark var diyorlar ama kemik alındı ucu kesilip biraz kaldırıldı, ama doktorum o kadar iyiki simam da hiç değişmedi kimse yadırgamadı yeni görüntümü.

mehmet ketene ye ilk gittiğim zaman ne istediğimi anlattım ; bana güzelce açıkladı dudakların kalın gözlerin büyük sana çok küçük burun yakışmaz dedi , o kadar güven verdiki ben burnumdaki rahatsızlıklarımı dile getirdim o dinledi.ve sonuç ;çok memnunum ,burnum kusursuz değil ,estetik olduğu hiç ama hiç belli değil ,doğal ve güzel bir burun istiyorsanız mehmet ketene kesinlikle doğru bir adres. ama şunu söylemeliyim kendisine ben şöyle bir burun istiyorum diye gidip hatta birde fotoğraf gösterirseniz sizi çok dinlemeyecektir. o kafasında size yakışacak en güzel ve doğal burunu çizmiştir bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…