Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

bir doktor bulsam icime sinen, hemen suan ameliyat olucam ya:/ arastir arastir olmuyor, sans biraz da bu is sanirim.. korku bi yandan, zaman azligi bi yandan.. estetik dr umu olmali yoksa KBB dr umu olmali, acik mi kapali yontem mi olmali vs, bir suru soru...

simdiye kadar gorustugum dr larin hic biri icime sinmedi maalesef ( gorustugum dr lar: selcuk isik, eren tastan, tevfik sozen, taskin yucel).
arkadaslar memnun oldugunuz drlari isimlerini, gecirdiginiz sureci kisaca anlatirsaniz ve resim paylasirsaniz cok minnettar kalacagim.

G Gulten Ozer gecmis olsun, ahmet hocayi duymustum ben de.. eger mumkunse bana ozelden eski yeni fotolarinizi atar misniz?

Merhabalar, teşekkür ederim.

Üzgünüm ama internet ortamında fotoğraf paylaşmıyorum. Muaynesi ücretsiz, talep ettiğinizde de zaten size eski hastalarının foto larını gösteriyor.

tesekkurler G Gulten Ozer Ahmet hoca medical parkta calismiyor mu? medical park muayene ucreti aliyor, ahmet hocaya ulasip gorusmek burun ameliyati ile gorusmek istiyorum diyince mi almiyorlar, nasil oluyor?

Evet Medical Park hastanesinde çalışıyor. Ben muayne ücreti ödediğimi hatırlamıyorum. Siz yine bir araştırın.

Merhabalar. Görüştüğünüz doktorlar bildiğim kadarıyla Ankara'da burun ameliyatı konusunda ön plana çıkan ve başarılı olan doktorlar. Siz neden memnun kalmadınız hiçbirinden ?

Merhaba, bence bir Ahmet Işıkdemir 'i ziyaret edin. Bende çok korkuyourdum ama süreç tahminimden hızlı ve kolay geçti. Bunu da Ahmet hoca nın marifeti olduğuna inanıyorum Çok pişmanım keşke biraz daha erken yaşta yaptırsaymışım. Üzgünüm ama kendi resimlerimi internet ortamında paylaşmıyorum. Ahmet hoca nın elinde bol miktarda var.

hastaneden randevu alıp muayene olabilirsin. Özel bir klinikte çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Ben hastanede muayene oldum. 14. kat estetik :)

Kızlar aranızda Haldun Kamburoğluna eğrilik şikayetiyle ameliyat olan var mı?
ben 3 yıl önce oldum çokda memnunum, arkadaşlarımda oldular onlarda çok memnun, zaten forumda hocanın adına açılmış bisürü yazı var. onlardan daha rahat görebilirsin.

konusu burası değil ama paraben içermeyen hem uygun fiyatlı hem kaliteli nemlendirici önerisi olan olurmu. şimdi asıl onun için forumdayım, uzun zamandır uğramamıştım

Evet fiyatı çok zamlanmış bu sene 7-8 bin olmuş.
4500 olsaydı bende Haldun hocaya olmak istiyordum

Ben Haldun hocaya 2.5 yil once amlyt oldum ve gercekten cook memnunum cunku ben gercekten guvendim doktoruma benimle birlikte arkadaslarimda oldu amlyt onlarda cok memnun sormak istediginiz birsey olursa mrvyc89@gmail.com ulasabilirsiniz

Merhabalar,size 15 qunluk burnumla slm vermek istedim..yaklasik bir yildir doktor arayisinda olan ben en sonunda ameliyat oldum..ne kadar cok okuyup arastirirsaniz o kadar cok kafaniz karisir bunu oqrendim..bir de doktora karar vermenin ameliyat olmaya karar vermekten daha zor olduqunu:) herseye raqmen cokk sansli olduqumu dusunuyorum..sevqili doktorum Prof.Dr.Omer Taskin Yucel le tanistiqim icin..kendisi muayene olduqum 3. Doktor du. Aslinda tamamen icinize sinmesiyle ilqili bi durum bence..tasarim yaptiqinda dahi karisamadim cunku benden once ne istedimi bilir qibiydi:))butun bu surecteki ilqisi ve mutevaziliqini zaten solememe qerek yok.. goruntu kadar sonrasinda nefesinde cok onemli oldunu unutmayin..bunun icin hem estetik yapabilen kbb doktoru arayisinda oldum..ve doqru adreste buldum kendimi:)ve buqun hala sis olmasina raqmen ne quzel burun yapmisim dedi hocam bana..benide cok mutlu etti:)

Mutlu olman önemli ve tabiiki rahat olman :) Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Benim de 21. günüm. Çok mutluyum aynı şekilde. Gayet normal nefes alıyorum. Ameliyat olduğum hiç belli değil :)

fiyat nedir

Mutlu olman önemli ve tabiiki rahat olman :) Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Benim de 21. günüm. Çok mutluyum aynı şekilde. Gayet normal nefes alıyorum. Ameliyat olduğum hiç belli değil :)
Tesekkur ederim sanada qecmis olsun:)

hndozmn merhaba, ben de surekli franjit oluyorum, aemliyat olmam sartmis, siz oldunuz mu? sonuc nasil? kime oldunuz? fikret hocaya olduysaniz resim paylasirmisiniz lutfen?

Zühtü demir e 3 sene önce burun ameliyatı oldum çok güzel bir burun yaptı kendisine minnettarım iyiki yaptirmisim diyorum. Estetik te Zühtü demiri tek gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…