G Gulten Ozer gecmis olsun, ahmet hocayi duymustum ben de.. eger mumkunse bana ozelden eski yeni fotolarinizi atar misniz?Burnumun görüntüsünden çok şikayetçi olduğum halde etrafımdan gördüğüm ve duyduklarım nedeniyle uzunca bir süre cesaret edememiştim. Uzun araştırmalar ve tavsiye üzerine, Dr. Ahmet Işıkdemir hocamızı buldum ve ameliyatımı gerçekleşti.Şuan tek pişman olduğum şey, hazır burun estetiği için yıllık izne ayrılmışken neden başka şeylerde yaptırmadığım :)
Ameliyatım açık olduğu halde; kısa süre sonra, işe döndüğümde, morluklarım yok denecek kadar azdı. Ağrım ise hiç olmadı. Burnumun yeni görüntüsünden de oldukça memnunum. Hiç tereddüt etmeden kendisine güvenebilirsiniz.
bir doktor bulsam icime sinen, hemen suan ameliyat olucam ya:/ arastir arastir olmuyor, sans biraz da bu is sanirim.. korku bi yandan, zaman azligi bi yandan.. estetik dr umu olmali yoksa KBB dr umu olmali, acik mi kapali yontem mi olmali vs, bir suru soru...
simdiye kadar gorustugum dr larin hic biri icime sinmedi maalesef ( gorustugum dr lar: selcuk isik, eren tastan, tevfik sozen, taskin yucel).
arkadaslar memnun oldugunuz drlari isimlerini, gecirdiginiz sureci kisaca anlatirsaniz ve resim paylasirsaniz cok minnettar kalacagim.
Kemal Fındıkçıoğlu. :)[/QUOTE
Teşekkür ederim, Peki hastanede randevu alıp muayne olabiliyormuyum, yoksa özel bi kliniği falan varmı?
ben 3 yıl önce oldum çokda memnunum, arkadaşlarımda oldular onlarda çok memnun, zaten forumda hocanın adına açılmış bisürü yazı var. onlardan daha rahat görebilirsin.Kızlar aranızda Haldun Kamburoğluna eğrilik şikayetiyle ameliyat olan var mı?
ben 3 yıl önce oldum çokda memnunum, arkadaşlarımda oldular onlarda çok memnun, zaten forumda hocanın adına açılmış bisürü yazı var. onlardan daha rahat görebilirsin.
konusu burası değil ama paraben içermeyen hem uygun fiyatlı hem kaliteli nemlendirici önerisi olan olurmu. şimdi asıl onun için forumdayım, uzun zamandır uğramamıştım
Merhabalar,size 15 qunluk burnumla slm vermek istedim..yaklasik bir yildir doktor arayisinda olan ben en sonunda ameliyat oldum..ne kadar cok okuyup arastirirsaniz o kadar cok kafaniz karisir bunu oqrendim..bir de doktora karar vermenin ameliyat olmaya karar vermekten daha zor olduqunu:) herseye raqmen cokk sansli olduqumu dusunuyorum..sevqili doktorum Prof.Dr.Omer Taskin Yucel le tanistiqim icin..kendisi muayene olduqum 3. Doktor du. Aslinda tamamen icinize sinmesiyle ilqili bi durum bence..tasarim yaptiqinda dahi karisamadim cunku benden once ne istedimi bilir qibiydi:))butun bu surecteki ilqisi ve mutevaziliqini zaten solememe qerek yok.. goruntu kadar sonrasinda nefesinde cok onemli oldunu unutmayin..bunun icin hem estetik yapabilen kbb doktoru arayisinda oldum..ve doqru adreste buldum kendimi:)ve buqun hala sis olmasina raqmen ne quzel burun yapmisim dedi hocam bana..benide cok mutlu etti:)
fiyat nedirMerhabalar,size 15 qunluk burnumla slm vermek istedim..yaklasik bir yildir doktor arayisinda olan ben en sonunda ameliyat oldum..ne kadar cok okuyup arastirirsaniz o kadar cok kafaniz karisir bunu oqrendim..bir de doktora karar vermenin ameliyat olmaya karar vermekten daha zor olduqunu:) herseye raqmen cokk sansli olduqumu dusunuyorum..sevqili doktorum Prof.Dr.Omer Taskin Yucel le tanistiqim icin..kendisi muayene olduqum 3. Doktor du. Aslinda tamamen icinize sinmesiyle ilqili bi durum bence..tasarim yaptiqinda dahi karisamadim cunku benden once ne istedimi bilir qibiydi:))butun bu surecteki ilqisi ve mutevaziliqini zaten solememe qerek yok.. goruntu kadar sonrasinda nefesinde cok onemli oldunu unutmayin..bunun icin hem estetik yapabilen kbb doktoru arayisinda oldum..ve doqru adreste buldum kendimi:)ve buqun hala sis olmasina raqmen ne quzel burun yapmisim dedi hocam bana..benide cok mutlu etti:)
Tesekkur ederim sanada qecmis olsun:)Mutlu olman önemli ve tabiiki rahat olman :) Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Benim de 21. günüm. Çok mutluyum aynı şekilde. Gayet normal nefes alıyorum. Ameliyat olduğum hiç belli değil :)
Hoca muayene etmeden fiyat bilqisini burdan vermek cok saqlikli qelmio bana sonucta herkesde ayni tekniklee kullanilmayabilir ki bi kismini saqlik quvencem karsiladi zaten..fiyat nedir
Sürekli faranjit oluyorum burundan daha önce ameliyat oldum rezil oldum. Ankara'da yaşıyorum sürekli kbb doktorlarındayım 2. ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon adı altında görüntü de berbat fonksiyon da bu gittiğim kbb doktorlarının 6 tanesi bana fikret ileri ismini verince gidip bir görüşeyim vardır bir bildikleri dedim. Gittim Ankara balgat'ta özel muayenehanesine. Çok konuşan bir tip değil, diğer doktoların kaburga ya da kulak arkasından kıkırdak alıp ekleriz biraz zor olacak 3-4 saat sürecek dediğini söyledim. Fikret hoca eliyle burnu bir yokladı kıkırdak almaya gerek yok 1.5 saatlik işi var dedi muayene bitti. Forumda ya da başka yerde pek yoruma rastlayamadım ameliyat olana da ayrıca Var mı bir bilgisi olan kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?