malesf bende ünal şahine ameliyat olanlar varmı diye sayfa açtım, kimseden tık yok,bende çok merak ediyorum,pek kimse olmadı herhalde ameliyat olmadı ünal şahine..
kafam çok karışık revizyon olmak istiyorum şimdiki burnum da hoş aslında ama ben daha kalkık ve daha kısa burun istyrm çok hafif ucunda sorun var bide bi yerin daha törpülenmesi lazım sanırım...Eski dr.uma da olablrm revizyon ameliyatsz burnum çok sorunluydu dr.a başarısız diyemem ama bu 3. operasyon olacak ve inşALLAH son olsun istiyorum. Kafamda Serdar bey var, Zühtü ve Ünal Beyler de var. İstanbul'a gidebilme imkanım olsa keşke ama yok. İstanbul'daki Yakup Avşar gibi iddalı estetik burun yapabilen dr kim acaba ank.da..Ankda çoğu dr doğal burun yapıcm diye hantal hantal burunlar yapıyo kimi begeniyo doğal diye ama göreceli bi kavram ben sevmiyorum. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin kızlar zor bu işlerr
kızlarr resim ekleyin bakalım
kafam çok karışık revizyon olmak istiyorum şimdiki burnum da hoş aslında ama ben daha kalkık ve daha kısa burun istyrm çok hafif ucunda sorun var bide bi yerin daha törpülenmesi lazım sanırım...Eski dr.uma da olablrm revizyon ameliyatsz burnum çok sorunluydu dr.a başarısız diyemem ama bu 3. operasyon olacak ve inşALLAH son olsun istiyorum. Kafamda Serdar bey var, Zühtü ve Ünal Beyler de var. İstanbul'a gidebilme imkanım olsa keşke ama yok. İstanbul'daki Yakup Avşar gibi iddalı estetik burun yapabilen dr kim acaba ank.da..Ankda çoğu dr doğal burun yapıcm diye hantal hantal burunlar yapıyo kimi begeniyo doğal diye ama göreceli bi kavram ben sevmiyorum. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin kızlar zor bu işlerr
merhaba ,ben ankarada burun ameliyatı olmak istiyorum burnumda kırık var rahat nefes alamıyorum,eğrilikde var tabii,devlet hastenesinde önerebileciğiniz bir doktor varmı...nefes alamamak çok rahatsız ediyor bihassa bu problemin çözülmesini istiyorum,dikkat dağınıklığı ve uykusuzluk yapıyor çünkü ...
arkadaşlar zühtü demir e revizyon ameliyatı olan var mı acaba?
bi de ne kadara yapıyo ameliyatlarını acaba?
zühtü demire ameliyat olupta pisman olan varmi acaba.. hic kötü yorum okumadim henüz daha, ama gözümden kacmisda olabilir tabi.. cevap yazarsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?