Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

zaten ameliyattan sonra yatmadığın için sorun olmaz ankda tanıdıkat varsaa sorunda olmaz inşş senide istediğin gibi burnuşun olur tatlım:)

sevgili ank32 gösterdiğin ilgi için teşk.ederim.
ünide okuyorum ben okulum bitsin bi önce muayene olmaya gidicem.
bnde hem deviasyon var hemde biras ana burun kemiğinde eğrilik var bu yüsden çok rahat nefes alamıyorum.ee bıçak altına yatmışkende daha güsel olsun diorum:)
burdan fiyat sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama cnm bi tahminin var mı?zühtü bey için?

burdan sana bi fiyat söylemem doğru olmaz cünki ben 3 sene oldu o zamanki fiyatla şimdiki fiyatlar farklı canım sana özelden yazayım ve senin gibi benimde burnumun içinde kemikte egrilik vardı hemen hemen benim burunda öleydii zaten fotolarım var bakabilirsin tatlım

tşk ederim ank32.
arkadaş olarak eklersen sevinirim.

@ank32 teşekkürler ilgin için ama msj atamıyorum bir de özelden fiyatla ilgili bilgilendirirmisin. en azından tahmini? dediğin gibi senin önerinle geldiğimi söyleyeceğim.. cevap bekliyorum

@ank32 teşekkürler ilgin için ama msj atamıyorum bir de özelden fiyatla ilgili bilgilendirirmisin. en azından tahmini? dediğin gibi senin önerinle geldiğimi söyleyeceğim.. cevap bekliyorum

canım özelden msj atıyorum ortalama fiyatını ben olalı 3 sene olduğu için burdan yazmam saçma olur ama yeni bi arkadaşım daha oldu ordan ortalama söyleyebilirim

canım özelden msj atıyorum ortalama fiyatını ben olalı 3 sene olduğu için burdan yazmam saçma olur ama yeni bi arkadaşım daha oldu ordan ortalama söyleyebilirim

ank32 fotoğraflarını merak ettim de ben de görebilirmiyim?zühtü bey de revizyon için düşündüğüm bir isimdi çünkü

ben de özel mesaj atamıyorum ameliyat olmayı düşünenlerle msn de bi konuşsak :) ben ünal şahinden randevu almıştım ama bu aralar kimse cevap yazmadı burdan... başka doktorla mı görüşsem diye düşünmeye başladım..... ameliyata da 10 gün falan kaldı

tabi canım yardımcı olurum sizede cok kişiye oldum msn adresimi atıyorum özelden fakat bu ara msnde sorun olabiliyor eklemeler bana gelmeyebiliyor mail atarak ulaşın bana kızlar

canım sana yardımcı olmayı isterim özelden sanada msj atıyorum

:18:
tabi canım yardımcı olurum sizede cok kişiye oldum msn adresimi atıyorum özelden fakat bu ara msnde sorun olabiliyor eklemeler bana gelmeyebiliyor mail atarak ulaşın bana kızlar

bunun çok kibar olmuş,iyi günlerde kullan .....

ünal şahin'e ameliyat olanlar , ona ameliyat olmuş birini bilenler bana ulaşabilir mi acaba? hiç fotoğraf göremedm onunla ilgili

kızlar size mail adresimi attım fakat bana msn ye eklemeler gelmiyor cünki msnde sanırım sorun var önce bana maille msj atınki bende sizi görüp ekleyebileyim yada ordan soru sorun ordan yanıtlayım burdan msj atamıyosun anca öyle iletişim kurabiliriz..

ünal şahin'e ameliyat olanlar , ona ameliyat olmuş birini bilenler bana ulaşabilir mi acaba? hiç fotoğraf göremedm onunla ilgili

malesf bende ünal şahine ameliyat olanlar varmı diye sayfa açtım, kimseden tık yok,bende çok merak ediyorum,pek kimse olmadı herhalde ameliyat olmadı ünal şahine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…