zaten ameliyattan sonra yatmadığın için sorun olmaz ankda tanıdıkat varsaa sorunda olmaz inşş senide istediğin gibi burnuşun olur tatlım:)
sevgili ank32 gösterdiğin ilgi için teşk.ederim.
ünide okuyorum ben okulum bitsin bi önce muayene olmaya gidicem.
bnde hem deviasyon var hemde biras ana burun kemiğinde eğrilik var bu yüsden çok rahat nefes alamıyorum.ee bıçak altına yatmışkende daha güsel olsun diorum:)
burdan fiyat sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama cnm bi tahminin var mı?zühtü bey için?
burdan sana bi fiyat söylemem doğru olmaz cünki ben 3 sene oldu o zamanki fiyatla şimdiki fiyatlar farklı canım sana özelden yazayım ve senin gibi benimde burnumun içinde kemikte egrilik vardı hemen hemen benim burunda öleydii zaten fotolarım var bakabilirsin tatlım
tşk ederim ank32.
arkadaş olarak eklersen sevinirim.
@ank32 teşekkürler ilgin için ama msj atamıyorumbir de özelden fiyatla ilgili bilgilendirirmisin. en azından tahmini? dediğin gibi senin önerinle geldiğimi söyleyeceğim.. cevap bekliyorum
canım özelden msj atıyorum ortalama fiyatını ben olalı 3 sene olduğu için burdan yazmam saçma olur ama yeni bi arkadaşım daha oldu ordan ortalama söyleyebilirim
hatta davet attım bile
canım sana özelden msj attım ve ekledimde
teşekkürler..burnun gerçekten güzel olmuş.
ben de özel mesaj atamıyorumameliyat olmayı düşünenlerle msn de bi konuşsak :) ben ünal şahinden randevu almıştım ama bu aralar kimse cevap yazmadı burdan... başka doktorla mı görüşsem diye düşünmeye başladım..... ameliyata da 10 gün falan kaldı
tabi canım yardımcı olurum sizede cok kişiye oldum msn adresimi atıyorum özelden fakat bu ara msnde sorun olabiliyor eklemeler bana gelmeyebiliyor mail atarak ulaşın bana kızlar
:18:
bunun çok kibar olmuş,iyi günlerde kullan .....
ünal şahin'e ameliyat olanlar , ona ameliyat olmuş birini bilenler bana ulaşabilir mi acaba? hiç fotoğraf göremedm onunla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?