Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Sürekli faranjit oluyorum burundan daha önce ameliyat oldum rezil oldum. Ankara'da yaşıyorum sürekli kbb doktorlarındayım 2. ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon adı altında görüntü de berbat fonksiyon da bu gittiğim kbb doktorlarının 6 tanesi bana fikret ileri ismini verince gidip bir görüşeyim vardır bir bildikleri dedim. Gittim Ankara balgat'ta özel muayenehanesine. Çok konuşan bir tip değil, diğer doktoların kaburga ya da kulak arkasından kıkırdak alıp ekleriz biraz zor olacak 3-4 saat sürecek dediğini söyledim. Fikret hoca eliyle burnu bir yokladı kıkırdak almaya gerek yok 1.5 saatlik işi var dedi muayene bitti. Forumda ya da başka yerde pek yoruma rastlayamadım ameliyat olana da ayrıca Var mı bir bilgisi olan kafam çok karışık.
merhabalar, ameliyat oldunuz mu acaba? Ben de henüz doktora karar veremedim. Aklımdaki 2-3 isimden birisi de Fikret İleri. Tekrar görüştünüz mü acaba?

merhabalar :) siteye az önce üye oldum, öncelikle burnumda 3 yerde kırık ve deviasyon var, artık nefes almam imkansız hale geldi, ameliyat olmam şart. gerek cevrem gerekse kadınlar kulübü üyesi arkadaşlar yardımıyla 10 doktor belirledim. en son 2ye indirdim. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir arasında kaldım. Zühtü Beyden 12 kasım için randevu aldım, Osman Beyle de ayrıca görüşücem, burda fotoğraflarla birlikte tüm süreci paylaşmak istiyorum.

en yakın arkadaşım bundan 12 yı önce mersinde ameliyat olmuştu. gördüğüm en doğal ve güzel burunlardan birine sahip. cok yoğun deviasyon ve kırık teşhisiyle gitti, sonuç mükemmel. bu sebeple bi iki gün önce mersine gidip cüneyt bozkutla görüştüm ama acıkcası bana cok da güven vermedi. burun tasarımı yaparken size söz hakkı tanımıyor, benim burnum hafif kavisli, gözlerimin birleştiği noktaya ekleme yapacağını, burun ucuma ekleme yapacağını söyledi. burnumun ucu hafif havaya kalkcakmış, dudaklarım da dolgunlaşacakmış. hani istediğim şeyin nefes almak ve doğal görünen bi burun olduğunu söyledim fakat tasarımında bile yaptığı burun doğal görünmüyordu, ben estetiğim diye bağırıyordu. evet, zamanında güzel burunlar yapmış olabilir fakat ben karşımda özensiz bi adam gördüm. bir de tam odasından cıkıcam bi bayan geldi burnu sargılı, ilkinde sorun cıkmış, kadını 2. kez ameliyata almış, en başta anlamadım, bayana hanfendi alçılar cıkmış, maşallah bandaj kalmış kaç gün oldu dedim ilk ameliyat olanı, 24 dedi, normalde 7-8 gun içinde cıkıyor bandaj vs hepsi. kısacası ondan vazgeçtim. zühti bey ve osman beyle görüşeyim, bütün gelişmeleri yazıcam :)
merhaba canım, ameliyat oldun mu acaba? Osman Latifoğlu'yla görüşmeyi düşünüyorum demişsin. Aklımdaki 2-3 isimden birisi de o olduğu için yorumlarını almak isterim...

kızlar kafam karısık netlestırmem gerekıyo :S tevfık bey var aklımda ancak uzun zamandır muhammet dılberın burunlarını takıp edıyorum ve hayran kalıyorum muhammet bey dusunup ankaraya gekmesını ısteyen yokmu ıstanbula gıdıp bu surecı atlatmak zor olur.dusunen varsa ıletsıme gecelım lutfenn :KK43:
muhammet beyle görüştün mü acaba canım? yorumların nedir?

Ben Dr Zühtü demire oldum çevremdende çok olanlar var. İstediğimiz gibi oldu. Hiç bir sorun yaşamadık. Merkezine gidince zaten çok hastası var mutlaka daha önce ameliyat olan birilerini görüp deneyimlerini öğreniyorsunuz. Kesinlikle öneririm

Merhaba arkadaslar bir sene boyunca burdaki burun estetiği konularını hatmettim resmenkafam o kadar karıştı ki ruyalarima giriyordu bu mesele. Ankarada yaşıyorum. En ünlü doktorlar hakkında bile kötü yorumlar görünce istanbuldakileri de çokca araştırdım. Onların da istedikleri utopik rakamlar beni kararsız birakiyordu. Bi devlet veya uni hastanesinde ameliyat olmayı asla dusunedim(büyük konusmusum ) Forumda arastirirken hacettepede tevfik beyle gorusmeye karar verdim.kendisi kbb ci. O sirada maalesef yurt disindaydi. Bi kere karar verince isan hemen oluversin istiyor bekleyemedim tabi. Aynı hastanede haldun bey var. Ondan randevu aldım. Cok kisa gorusebildim. Kendisi gayet olumlu konuştu çok ozguvenli bi bey. Ama ne yalan soyliyim bu beni pek rahatlatmadi. Dr bey yurt disina gidecegi icin ameliyat tarihini da bi yıl sonraya verince bu seçeneği eledim. (Odedigim 155 tl muayene ucreti icime oturdu tabi) . Tevfik beyi instagramdan takibe devam ettim. En sonunda yurda döndü ve kendisiyle gorusebildim. Haziran 2015 te ameliyatimi yaptı. Ameliyat sonrası beni baya zorladı ama sonuç iyi oldu çok şükür. Iyi ki dedim iyi ki rabbim böyle nasip etti. Kafama o kadar çok takmistim ki bu ameliyat meselesini kafayı yiyecektim arastirmaktan. Uzun bi yazı oldu biliyorum ama bunu foruma borçluydum yazmasam olmazdı ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem belirlediginiz doktorlarla yüz yüze görüşün ve cok ucuza kacmamaya çalışın. Bu ameliyat bi defa yapılıyor sonuçta. Ille de su doktora git harika falan diyenlere de çok aldirmayin. Hepinize başarılı ameliyatlar güzel ömürlük burnuslar dilerim

ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.

merhaba bende ankaradyım sekizinde yar. doç hakan uzuna amliyat olaca inşallah ama emin değilim kafamda bir sürü soru var siz kime oldunuz hakan bey plastik cerrah hacettepede kendisi

Kızlar aranızda Haldun Kamburoğluna eğrilik şikayetiyle ameliyat olan var mı?
mesajınızın üzerinden epey zaman geçmiş aradığınız soruya bir cevap bulabildiniz mi? zira bende ankarada nefes problemi için doktor arıyorum ve kamburoğlu favorimdi ta ki hacettepeden ayrılana kadar :S

mesajınızın üzerinden epey zaman geçmiş aradığınız soruya bir cevap bulabildiniz mi? zira bende ankarada nefes problemi için doktor arıyorum ve kamburoğlu favorimdi ta ki hacettepeden ayrılana kadar :S
Maalesef bulamadım :(

Ben de yaklaşık 3 hafta önce ameliyat oldum; burnumda kemer ve 2 tarafta da kemik eğriliğim vardı; ameliyattan sonra ağrı acı hiç hissetmedim morluklarim ve sisliklerim 1 haftada geçti hokka gibi burnum var şimdi :) şiş biraz ama takmıyorum böyle kolay olacağını bilsem önce olurdum ameliyatı; korkmayın derim ameliyat olacaklar ;)

merhaba bende ankaradyım sekizinde yar. doç hakan uzuna amliyat olaca inşallah ama emin değilim kafamda bir sürü soru var siz kime oldunuz hakan bey plastik cerrah hacettepede kendisi
canım ben ankarada zühtü demire oldum cokta memnunum

Merhabalar,size 15 qunluk burnumla slm vermek istedim..yaklasik bir yildir doktor arayisinda olan ben en sonunda ameliyat oldum..ne kadar cok okuyup arastirirsaniz o kadar cok kafaniz karisir bunu oqrendim..bir de doktora karar vermenin ameliyat olmaya karar vermekten daha zor olduqunu:) herseye raqmen cokk sansli olduqumu dusunuyorum..sevqili doktorum Prof.Dr.Omer Taskin Yucel le tanistiqim icin..kendisi muayene olduqum 3. Doktor du. Aslinda tamamen icinize sinmesiyle ilqili bi durum bence..tasarim yaptiqinda dahi karisamadim cunku benden once ne istedimi bilir qibiydi:))butun bu surecteki ilqisi ve mutevaziliqini zaten solememe qerek yok.. goruntu kadar sonrasinda nefesinde cok onemli oldunu unutmayin..bunun icin hem estetik yapabilen kbb doktoru arayisinda oldum..ve doqru adreste buldum kendimi:)ve buqun hala sis olmasina raqmen ne quzel burun yapmisim dedi hocam bana..benide cok mutlu etti:)
canım geçmiş olsun, fiyatı neydi ?

Selçuk ışık a ameliyat olan kimse yokmu :KK43:(
Ben oldum, siz pazartesi oldunuz heralde vazgeçmediyseniz eğer. Ben memnunum 4ay geçti ameliyat olalı şu an alçılar vardır büyük ihtimal sizde. Öncesinde yardımcı olamadım ama merak ettiğiniz bi şey varsa sorabilirsiniz

Ben oldum, siz pazartesi oldunuz heralde vazgeçmediyseniz eğer. Ben memnunum 4ay geçti ameliyat olalı şu an alçılar vardır büyük ihtimal sizde. Öncesinde yardımcı olamadım ama merak ettiğiniz bi şey varsa sorabilirsiniz
Evet oazartesi alçılarım alınacak inşallah morluğum biraz fazla oldu o gitsin diye baya krem kullanıyorum:( birde alçı çıkarken acıyormu? Burnunuzun resmi varmı. Bide çok merak ettim:)

Evet oazartesi alçılarım alınacak inşallah morluğum biraz fazla oldu o gitsin diye baya krem kullanıyorum:KK43: birde alçı çıkarken acıyormu? Burnunuzun resmi varmı. Bide çok merak ettim:)
Azıcık acıyor çok değil:) özelden atıyım fotoğraf

Bende bu hafta yaptırıyorum burun estetiğimi,yıllardır hep aklımdaydı cesaretimi yeni topladım...korkuyla karışık bir heyecan var..hayırlısı artık,doktorum Prof dr muhitdin eski..

Back
X