merhabalar :) siteye az önce üye oldum, öncelikle burnumda 3 yerde kırık ve deviasyon var, artık nefes almam imkansız hale geldi, ameliyat olmam şart. gerek cevrem gerekse kadınlar kulübü üyesi arkadaşlar yardımıyla 10 doktor belirledim. en son 2ye indirdim. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir arasında kaldım. Zühtü Beyden 12 kasım için randevu aldım, Osman Beyle de ayrıca görüşücem, burda fotoğraflarla birlikte tüm süreci paylaşmak istiyorum.
en yakın arkadaşım bundan 12 yı önce mersinde ameliyat olmuştu. gördüğüm en doğal ve güzel burunlardan birine sahip. cok yoğun deviasyon ve kırık teşhisiyle gitti, sonuç mükemmel. bu sebeple bi iki gün önce mersine gidip cüneyt bozkutla görüştüm ama acıkcası bana cok da güven vermedi. burun tasarımı yaparken size söz hakkı tanımıyor, benim burnum hafif kavisli, gözlerimin birleştiği noktaya ekleme yapacağını, burun ucuma ekleme yapacağını söyledi. burnumun ucu hafif havaya kalkcakmış, dudaklarım da dolgunlaşacakmış. hani istediğim şeyin nefes almak ve doğal görünen bi burun olduğunu söyledim fakat tasarımında bile yaptığı burun doğal görünmüyordu, ben estetiğim diye bağırıyordu. evet, zamanında güzel burunlar yapmış olabilir fakat ben karşımda özensiz bi adam gördüm. bir de tam odasından cıkıcam bi bayan geldi burnu sargılı, ilkinde sorun cıkmış, kadını 2. kez ameliyata almış, en başta anlamadım, bayana hanfendi alçılar cıkmış, maşallah bandaj kalmış kaç gün oldu dedim ilk ameliyat olanı, 24 dedi, normalde 7-8 gun içinde cıkıyor bandaj vs hepsi. kısacası ondan vazgeçtim. zühti bey ve osman beyle görüşeyim, bütün gelişmeleri yazıcam :)