akay hastanesinde bildiğim kadarıyla. Ben orda çalıştım ama açıkçası ameliyatlarını pek gözlemleyemedim. O yüzden de ne iyi ne de kötü diyebilirim...
nebil bozdoğan ın muayene ücreti varmı ve taksit yapıyomu bilginiz varmı
Resminiz varmı acaba profilde sizi arkadaş olarak ekledim.Bir de ücret olarak ne kadara yaptırdınız Gazide Prof'a?Bilgi verirmisiniz.
ben de doğal bir burun istiyorum kesinlikle arkadaşım ve mayısta olucam inşallah ama hala doktora karar veremedim, serdar öztürk e yaptıran bir arkadasımızı gördüm ben gayet doğaldı bi ön görüşmeye de gitmeyi düşünüyorum bu aralar ücretsizmiş zaten ön görüşmesi, ama ben istanbuldakileri de araştırıyorum benm nefes problemim de var onu da halletmesi lazım doktorun, ameliyattan sonra en cok bu problemin düzelmemesinden korkuyorum..tavsiyesi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.
Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.[/QU
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğin gibi olur.Bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ederim . Fiyatı hakkında da bilgi vermeni rica etsem?
Yeni burnunla güzel günlerr dilerim.. :)
ben de doğal bir burun istiyorum kesinlikle arkadaşım ve mayısta olucam inşallah ama hala doktora karar veremedim, serdar öztürk e yaptıran bir arkadasımızı gördüm ben gayet doğaldı bi ön görüşmeye de gitmeyi düşünüyorum bu aralar ücretsizmiş zaten ön görüşmesi, ama ben istanbuldakileri de araştırıyorum benm nefes problemim de var onu da halletmesi lazım doktorun, ameliyattan sonra en cok bu problemin düzelmemesinden korkuyorum..tavsiyesi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.
Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.[/QU
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğin gibi olur.Bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ederim . Fiyatı hakkında da bilgi vermeni rica etsem?
Yeni burnunla güzel günlerr dilerim.. :)
Canım tesekkur ederim, insallah. benim kombine ameliyat oldu bu nedenle biraz daha ekonomikti sadece burun yanılmıyorsam 4000tl falan tabi burnuna uygulanacak işleme göre değişebilir fiyat
Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.
Canım tesekkur ederim, insallah. benim kombine ameliyat oldu bu nedenle biraz daha ekonomikti sadece burun yanılmıyorsam 4000tl falan tabi burnuna uygulanacak işleme göre değişebilir fiyat
kombine derken :)) hımm anladım canım çok teşekkür ederim:) bunun sigortanın karşıladığı bir kısmı yok mu yahuuu, pöff :)
kombine derken :)) hımm anladım canım çok teşekkür ederim:) bunun sigortanın karşıladığı bir kısmı yok mu yahuuu, pöff :)
:))anladın sen onu:)eğer devlette yaptırırsan daha uygun olur Osman hoca Gazi'de ama orada ameliyata girip girmediğini bilmiyorum
Aman sakın dr.a çok doğal olsun demeyin bu sefer sadece kemer alıyolar burun ucuna ellemıyolar burun ucu da şişler indikçe iniyo benden söylemesi kalkık isteyin kızlar
Üst dudak ile burun ucu arasında yanlış hatırlamıyorsam 110 derecelik bir açının olması gerekiyor.Benim doktorum -Ferruh Bingül- bunu dikkate alarak tüm operasyonlarını gerçekleştiriyor.Bu açının fazla oluşu burun deliklerini çirkin gösterirken açının az oluşu burnu olduğundan uzun gösteriyor.Benim doktorum bunu dikkate aldığından hiçbir şey söyleme gereği hissetmedim.Öncesinde de tasarlatmadım.Gayet memnunum.Aman sakın dr.a çok doğal olsun demeyin bu sefer sadece kemer alıyolar burun ucuna ellemıyolar burun ucu da şişler indikçe iniyo benden söylemesi kalkık isteyin kızlar
meraba evrim06 hacettepede prof.dr.metin önerci yi öneririm kesinlikle.ben onun özel hastanesinde yaptırdım burnumu 17 gün oldu.şu an çok iyiyim.hiç morluğum ve şişliğim kalmadı.hem içten hem dıştan bütün sorunları çok başarılı bi şekilde düzeltiyo.internetten bi sitesine gir.özgeçmişini oku derim.kesinlikle gidip görüşmek isticeksin.kent kbb özel hastanesi.internetten bakıp numarasını alabilirsin canım.tabi hala ameliyat olmadıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?