Üst dudak ile burun ucu arasında yanlış hatırlamıyorsam 110 derecelik bir açının olması gerekiyor.Benim doktorum -Ferruh Bingül- bunu dikkate alarak tüm operasyonlarını gerçekleştiriyor.Bu açının fazla oluşu burun deliklerini çirkin gösterirken açının az oluşu burnu olduğundan uzun gösteriyor.Benim doktorum bunu dikkate aldığından hiçbir şey söyleme gereği hissetmedim.Öncesinde de tasarlatmadım.Gayet memnunum.
gazi hastanesinde selahattin özmen hakkında bilgisi olan var mıı
Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.
damili osman latifoğlu ameliyatı kaç tl ye yaptı yazabilirmisin.
kızlar amalyt olalı 2 sene oldu yaklaşık pek memnn değilm ben..sanki burnmn ucunda çökme oldu böle durumda olan var mı????*
gilebek sen amlyt oldun mu?
ben ameliyat olmadım canım :)
damili siteyi çok takip edemiyorum. sen ne zaman amlyt düşünüyorsun. dr. hakkında karar verdin mi?
arkadaşlar kendisine 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum kesinlikle çok başarılı çok dürüst bir insan ve işinde kesinlikle bir numara kesinlikle öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?