Ankarada en iyi tüp bebek merkezi budur değiniz bir yer varmı?

lotus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
28
1
36
Ankara
merhaba arkadaşlar 3 ay önce acı bir haberle sanki hayatım değişti. eşimin azospermi olduğunu öğrendim. 3 aydır düşünüp üzülüp ağlayıp duruyorum. ama artık toparlanıp harekete geçme zamanım geldi. yoksa kendimi bitirip duracağım. ankarada tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun, tavsiye edebileceğiniz merkezler ya da doktorlar hangileri?

araştırmalarıma başladım, birkaç merkezle görüştüm ama sonuçta birinci ağızdan yani tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmemin çok faydalı olacağını düşndüm. benim gibi tek çözümü tüp bebek olan arkadaşlar gelin birlikte dertleşelim.

arkadaşlar yok mu hiç cevap verecek olan? lütfen cevağlarınıza çoook ihtiyacım var

anatolia fena değil,temiz,düzenli bir merkez ama biraz yoğun oluyo.bence ankarada bir merkez istiyorsanız gidip birkaç merkezlerle görüşürseniz daha iyi karar verirsiniz,herkese göre değişiyo bazılarının iyi dediği merkezden bir başkası memnun olmuyo

Son düzenleme:
mümkünse istanbulu tercih et derim..

ama ankarada gitmek zorunda olsaydım anatolia yı tercih etmezdim..genart ın labratuarının iyi olduğunu duydum bu iştede en önemli mutfak yani embriyolog

bende Ankarada Anatoliada yaptırmıştım tedavimi..iyi bir merkez..ilgililler,her aradığımda ulaşabildim,rapor çıkartma konusunda da çok yardımcı oldular..evet biraz yoğun ama ben bir sorun yaşamadım..hem yumurta toplamaya hemde transferime Bülent Hoca kendisi girdi..ama yumurta takibini başka bir bayan doktor yapıyor.o da iyi bir doktor zaten..eğer Anatoliayı tercih etmeseydim Maya'ya giderdim sanırım..

teşekkürler arkadaşlar bende bu hafta sonu araştırma yaptım eşimle, anatoliayada gittik, maya ya da, birde medicanaya gittik sanırım orda olucam, gerçi daha yeni regl oldum bir ay beklemem gerekecek ama, biz nakit yaptıracağımız içinde medicana fiyat olarak daha uygun geldi, birde doktorda ilgili alakalıydı. peki sizler tedavi gördünüz sonuç olumlu sonuçlandımı arkadaşlar?:26::26:

mümkünse istanbulu tercih et derim..

ama ankarada gitmek zorunda olsaydım anatolia yı tercih etmezdim..genart ın labratuarının iyi olduğunu duydum bu iştede en önemli mutfak yani embriyolog

çok haklısın embriyolog çok önemli, genarta bakmadım henüz birde oraya gideyim, istanbula gitme imkanım yok, onun için ankarada iyi bir araştırma yapmam gerekio

canım benim eşimde azosperm.eğer devlet güvenceniz varsa zekai tahir burak ı tavsiye ederim.ben oraya gittim başta devlet hastanesi çok kalabalık olur ilgilenmezler falan diye düşünmüştüm önce maya tüpbebek te başlamaya karar vermiştim.buarada bende çok araştırdım ankaradaki tüm merkezleri gezdim internetten araştırdım.ama yanılmışım tüp bebek bölümü ayrı ve kalabalık değil hemşireler olsun doktorları olsun hepsi çok iyiler.dr murat özel var onuda tavsiye ederim.hem maddi hem manevi olarak tedavi süresince rahat hissettim kendimi.ayrıca transferden sonra hastasıyla ilgilenmeyi bırakmayan tek hastaneymiş.bebek olmazsa neden olmadığı en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor.

canım maalesef devlet güvencemiz yok, önceden eşimden faydalanıodum ama sonra bir işe girdim, ve benimde sigortam henüz beş yıllık değil onun için karşılamıo, yoksa bende ilk önce devleti tercih ederdim, sonuçta devlet hastanesindekiler çok daha fazla hasta gördükleri için tecrübeli oluyolar.
bu arada bişi sorucam transferin oldumu yani mikrotese sonucu sperm bulundumu eşinde beni sperm çıkmama durumuda çok korkutuyor, çünkü benim eşimde hiç sperm yok, ogünü heyecanla bekliorum eğer çıkmazsa metanetli olmam lazım..

canım bende ilkini medicanada yaptırdımsonuç negatif ve biz 5 hastaydık sonuç negatifti şimdi anatoliayaya karar verdik sana tavsiyem inan zor bir süreç moral olarak zaten maddi olarak sarsılıyorsun bırak biraz fazla sarsıl iyi bir yere git bence

beşinizdede negatif çıktı öylemi? offf çok zor bir süreç insanın kafası allak bullak oluyo haklısın zaten yapıoruz yapacağımız ödemeyi üç beş fark etmez ama ben anatolia yada gittim, baya yoğun oranında kalabalığı gözümü korkuttu. öyle kalabalık görünce bunlarda bıkmıştır hastadan gerekli ilgiyi gösterirlermi acaba diye kuşkuya düştüm kafam çok karışık, karar vermesi bile oldukça zorlu bir süreçmiş

anatolia da yaptırdım. hiç memnun kalmadım.iyice araştır derim..yeni teknoloji donanımına sahip değiller.ben hiç de ilgi görmedim kimseden...negatif sonuç aldım. hakan hoca 10 gün oldu daha bir arayıpta açıklama yapma tenezülünde bulunmadı..eee paralarını aldılar daha ne yapsınlar.onlar için önemli olan o zaten..

geçmiş olsun canım , bu tür merkezler hep öle zaten, bizim içinde olduğumuz durumu anlayamıyolar, onlar için önemli olan para, işte bu durum korkutuyo beni, tek sığınağım Rabbim, ben elimden geleni yapıorum, inşallah iyi gider herşey bende tedavi olduktan sonra burada sizlerle olumsuzluklar yerine mutluluklar paylaşırım.Dilerimki hepimiz dileğimize kavuşuruz..

:84:
kızlar mrb bende tedaviye baslıycam ve neyapacağımı bılemıyorum nerden başlıycam özel klinikler dediğiniz gibi hakan yaralıya gıttık hıc.. adam sölediklerini 2.kez tekrarlamak bıle ıstemıyor.bir de anatolıa da dış gebelikten cok şikayet eden var dikkatimi çekti.bende aü de başlıycam galiiba fırat hocaya kist amelıyatı olmustum gecen yaz, heralde yıne oraya devam ederım..ama kafam cok karısık lütfen ankarada özel veya devlet has.dr ismi tavsiye edersenız sevınırım..tesekkürler

canım bende araştırma aşamasındayım, ama hafta sonu medicanaya gittim, dr mehmet beyin açıklamaları hoşuma gitti. sanırım orda yaptırıcam, anatolia yada gittim, ama randevu almadan gittiğim için kimse ile görüşemedim. medicanaya ende bir bak istersen. ora ile görüşmeni taviye ederim. ama tedavi nasıl olacak ondan sonra ne düşünürüm henüz bende bilmiorum

canım benim eşimdede hiç yoktu sperm bide bize normal tese yaptılar ve bulundu.benim transferim oldu şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim.mikro tesede daha çok şansınız var.eşinin genetik olarak problemi yoksa Allahın izni ile bulunur inş tabiki bulunmazsada isyan etmeyin üzülmeyin eşinizide kendini mahvetmeyin.ben daha çok bulunmuycak diyerek gitmiştim kendimi kötüye hazırlamıştım.

ne güzel canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, güzel dileklerin içinde çok ama çooook sağol, inşallah bende senin gibi muradına kavuşabilrm, tavsiyenide dikkate alıcam, bu hafta zekai tahir ede bakıcam, ben orayı çok kalabalık olur die düşünüodum ama sen içimi rahatlattın

evet kesinlikle bi git görüş canım fikir sahibi ol en azından pazartesi günleri biraz daha kalabalık özellikle çarşamba perşembe çok boş olur.10 kişi anca oluyor.doktorlardan murat özeli tavsiye ederim hemşireler falan hepsi iyi insanlar.çünkü bu dönemde bizim ne kadar stres altında olduğumuzu biliyolar. orda herkez okadar cana yakınki herkezle arkadaş gibi oluyosun.ben ilk gittiğim gün beğenmemiştim ama sonuçta devlet dedim daha güvenli para için olmuycak tedaviler denemezler dedim başladım ve inan hiç pişman olmadım.inş sende bebeğine kavuşursun arkadaşım.bu arada ürolag olarak iki ürolag var.deniz beyi tavsiye ediyorum.ameliyatta tam uyutmadıkları için kendilerinde oluyolar.eşim gayet mutlu çıkmıştı deniz bey çok güzel sohbet ediyomuş.eğlenceli bi ortam yapmaya çalışıyolar yani

valla kim ne derse desin benim için en iyi hastane anatolia tüp bebek...

çok ilgili ve alakalılar...ayrıca ücretide çok değil...
tedavim 6 gün sürdü..bana iki embriyo koydular...ve ilk denememde tuttu...şu an Allahıma şükürler olsun 6 aylık ikizlerime hamileyim..Allah olmayan herkese versin...umutla bekleyen herkesin umudu gerçek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…