mümkünse istanbulu tercih et derim..
ama ankarada gitmek zorunda olsaydım anatolia yı tercih etmezdim..genart ın labratuarının iyi olduğunu duydum bu iştede en önemli mutfak yani embriyolog
merhaba arkadaşlar 3 ay önce acı bir haberle sanki hayatım değişti. eşimin azospermi olduğunu öğrendim. 3 aydır düşünüp üzülüp ağlayıp duruyorum. ama artık toparlanıp harekete geçme zamanım geldi. yoksa kendimi bitirip duracağım. ankarada tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun, tavsiye edebileceğiniz merkezler ya da doktorlar hangileri?
araştırmalarıma başladım, birkaç merkezle görüştüm ama sonuçta birinci ağızdan yani tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmemin çok faydalı olacağını düşndüm. benim gibi tek çözümü tüp bebek olan arkadaşlar gelin birlikte dertleşelim.
canım benim eşimde azosperm.eğer devlet güvenceniz varsa zekai tahir burak ı tavsiye ederim.ben oraya gittim başta devlet hastanesi çok kalabalık olur ilgilenmezler falan diye düşünmüştüm önce maya tüpbebek te başlamaya karar vermiştim.buarada bende çok araştırdım ankaradaki tüm merkezleri gezdim internetten araştırdım.ama yanılmışım tüp bebek bölümü ayrı ve kalabalık değil hemşireler olsun doktorları olsun hepsi çok iyiler.dr murat özel var onuda tavsiye ederim.hem maddi hem manevi olarak tedavi süresince rahat hissettim kendimi.ayrıca transferden sonra hastasıyla ilgilenmeyi bırakmayan tek hastaneymiş.bebek olmazsa neden olmadığı en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor.[/Q
canım maalesef devlet güvencemiz yok, önceden eşimden faydalanıodum ama sonra bir işe girdim, ve benimde sigortam henüz beş yıllık değil onun için karşılamıo, yoksa bende ilk önce devleti tercih ederdim, sonuçta devlet hastanesindekiler çok daha fazla hasta gördükleri için tecrübeli oluyolar.
bu arada bişi sorucam transferin oldumu yani mikrotese sonucu sperm bulundumu eşinde beni sperm çıkmama durumuda çok korkutuyor, çünkü benim eşimde hiç sperm yok, ogünü heyecanla bekliorum eğer çıkmazsa metanetli olmam lazım..
canım benim eşimde azosperm.eğer devlet güvenceniz varsa zekai tahir burak ı tavsiye ederim.ben oraya gittim başta devlet hastanesi çok kalabalık olur ilgilenmezler falan diye düşünmüştüm önce maya tüpbebek te başlamaya karar vermiştim.buarada bende çok araştırdım ankaradaki tüm merkezleri gezdim internetten araştırdım.ama yanılmışım tüp bebek bölümü ayrı ve kalabalık değil hemşireler olsun doktorları olsun hepsi çok iyiler.dr murat özel var onuda tavsiye ederim.hem maddi hem manevi olarak tedavi süresince rahat hissettim kendimi.ayrıca transferden sonra hastasıyla ilgilenmeyi bırakmayan tek hastaneymiş.bebek olmazsa neden olmadığı en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor.
canım bende ilkini medicanada yaptırdımsonuç negatif ve biz 5 hastaydık sonuç negatifti şimdi anatoliayaya karar verdik sana tavsiyem inan zor bir süreç moral olarak zaten maddi olarak sarsılıyorsun bırak biraz fazla sarsıl iyi bir yere git bence
anatolia da yaptırdım. hiç memnun kalmadım.iyice araştır derim..yeni teknoloji donanımına sahip değiller.ben hiç de ilgi görmedim kimseden...negatif sonuç aldım. hakan hoca 10 gün oldu daha bir arayıpta açıklama yapma tenezülünde bulunmadı..eee paralarını aldılar daha ne yapsınlar.onlar için önemli olan o zaten..
geçmiş olsun canım , bu tür merkezler hep öle zaten, bizim içinde olduğumuz durumu anlayamıyolar, onlar için önemli olan para, işte bu durum korkutuyo beni, tek sığınağım Rabbim, ben elimden geleni yapıorum, inşallah iyi gider herşey bende tedavi olduktan sonra burada sizlerle olumsuzluklar yerine mutluluklar paylaşırım.Dilerimki hepimiz dileğimize kavuşuruz..
:84:
kızlar mrb bende tedaviye baslıycam ve neyapacağımı bılemıyorum nerden başlıycam özel klinikler dediğiniz gibi hakan yaralıya gıttık hıc.. adam sölediklerini 2.kez tekrarlamak bıle ıstemıyor.bir de anatolıa da dış gebelikten cok şikayet eden var dikkatimi çekti.bende aü de başlıycam galiiba fırat hocaya kist amelıyatı olmustum gecen yaz, heralde yıne oraya devam ederım..ama kafam cok karısık lütfen ankarada özel veya devlet has.dr ismi tavsiye edersenız sevınırım..tesekkürler
canım maalesef devlet güvencemiz yok, önceden eşimden faydalanıodum ama sonra bir işe girdim, ve benimde sigortam henüz beş yıllık değil onun için karşılamıo, yoksa bende ilk önce devleti tercih ederdim, sonuçta devlet hastanesindekiler çok daha fazla hasta gördükleri için tecrübeli oluyolar.
bu arada bişi sorucam transferin oldumu yani mikrotese sonucu sperm bulundumu eşinde beni sperm çıkmama durumuda çok korkutuyor, çünkü benim eşimde hiç sperm yok, ogünü heyecanla bekliorum eğer çıkmazsa metanetli olmam lazım..
ne güzel canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, güzel dileklerin içinde çok ama çooook sağol, inşallah bende senin gibi muradına kavuşabilrm, tavsiyenide dikkate alıcam, bu hafta zekai tahir ede bakıcam, ben orayı çok kalabalık olur die düşünüodum ama sen içimi rahatlattıncanım benim eşimdede hiç yoktu sperm bide bize normal tese yaptılar ve bulundu.benim transferim oldu şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim.mikro tesede daha çok şansınız var.eşinin genetik olarak problemi yoksa Allahın izni ile bulunur inş tabiki bulunmazsada isyan etmeyin üzülmeyin eşinizide kendini mahvetmeyin.ben daha çok bulunmuycak diyerek gitmiştim kendimi kötüye hazırlamıştım.
ne güzel canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, güzel dileklerin içinde çok ama çooook sağol, inşallah bende senin gibi muradına kavuşabilrm, tavsiyenide dikkate alıcam, bu hafta zekai tahir ede bakıcam, ben orayı çok kalabalık olur die düşünüodum ama sen içimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?