ben kasım ayında TURGUT ÖZAL UNIVERSITESI HASTANESNDE tup bebek yaptırdım doktorum zehra candan iltemr duvandı. Büyük bı umursamazlık veya bılgıszlıkle 3 cm polıpım olmasına rağmen tup bebeğe başladı .İnsulın degerım 86,9 gelmıs negatıf sonucu alınca konuşmaya gıttım ve ınsulınımın 8,6 olarak görmüş negatıfın sonunda ben aa ınsulınım yuksekmıs dedıgımde farkettı tabı yenı demedı hım evet bu böyle olur 2. yı deneyelim asla hata yaptım demez.ben Allah nasıp etmedı dıye ve hakkım yok dıye kırılmadım kızmadım surat asmadım . soğuk ve benı tatmın etmesede bırsey demedım ama sonra sekerım ve polıpım ıcın baka doktora gıttıgımde bana soyledıklerıne cok uzuldum polıpın gebelıge engel olacağı , sekerımın tıroıdımın aso ve crp testlerımın yüksek olduğu ve once bunlara bakalım sonra tup bebeğe başlayalım demesiyle yıkıldım ben nasıp diyerek cıktıgım yolda anladım kı ınsanın doktoru nce kendı olmalı araştırmalı asla tek doktorun sözüne ınanmamalı benım bu kadar engelım varken dırek adetın 2.gunu gel başlayalım demesiyle nasıl bır tıcarethane olduğunu da anladım.ısteyene ozelden raporlarımı gonderırım cunku bılyorum kı maddı manevı yıpratıcı bırsey.bel ağrısıyla yatması parası hayallerı ve sonunda yıkılan umutları ....Allah herkese yardım etsın ...