ankarada ev almayı düşünenler

Haksızlık etmeyelim ben küçükken haber vardı Mamak çöplüğü doldu taştı diye 😂😂😂

Çöplük nerede tam olarak bilmiyorum ama işte aklımda kalmış 🙈🙈

hayatimda mamakta hic bulundum mu bilmiyorum shdjshsjsh ama laf butun ankaraya gidiyosa orda bi durcan hdkdhskshs

hayatimda mamakta hic bulundum mu bilmiyorum shdjshsjsh ama laf butun ankaraya gidiyosa orda bi durcan hdkdhskshs

Açıkçası ben de gitmedim Cebeciyi Kurtuluşu iyice geçince o tarafta sanırım. Sadece çöplüğü tvde görmüştüm çocukken🙈

An karada acaip isimli yerler var zaten Hacıkadın, Solfasol ve nice acaip isimler🙈

Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.
Siz hangi zamanda kaldınız 20 yıl önce evet berbattı kokuyordu ama şimdi öyle değil.Tesis yapıldı çöpler ayrıştırıldı metan gaxından elektrik üretimine başlandı.nata Vega AVM fiyatların artmasında çok büyük etken oldu.Ayrıca Elmadağ manzaralı ve çok havadar ben çok beğeniyorum gayette elit bir kesimin oturduğu biryer şu anda.Hiç de öyle küçümsediğiniz gibi değil

Back
X