Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

nbilirim;7701433]cüneyt genc hakkında bilğisi olan varsa yazabilirmııı[/QUOTE]

ankaraya yeni taşındığımda sıkı bir şekilde dr hastae arastırması peşine düşmüştüm birkaç dr gittikten sonnra güneyt genç te karar kıldım hem muayenehanesindeki ilgi alaka tüm ekip tarafından hem cüneyt beyin beni ve bebeğimi çok detaylı incelemesi hoşuma gitti. ayrıca muayenehanesindeki ultrason aleti benim geldiğim yerdekiyle aynı 4 boyutlu ank da bölesini bulmak bi muciize baskasında olmayan bişi.. bebeğim hiç yüzünü göstermezken bana kendisini ilk cüneyt beyde göstermişti.resmini tabledip veriyor ayrıca cd de veriyor. hastanede çalışan bir dr değil sadece muayenehanesinde çalışıyor tüm özel hastanelerle anlaşalıymış. ben Allah kısmet ederse 26 gün sonra doğumumu MEDİCANA da CÜNEYT GENÇ le yapacağım.

muayenehanesindeki ücreti peşin 150 kartla 170 di sanırım. doğuma 1500 alıyor galiba (eşim görüştüğü için maddi konuda çok bi bilgim yok :))
ayrıcada doğumdan önce muayenehanesinde BEBEK BAKIM VE EMZİRME SEMİNERİ de veriyor ücretsiz.

tek eksi yanı NST cihazından baska yerlere göre fazla alması ama onunda konforuna rahatına keyfine diyecek birşey yok değiyor

megraynn çok tşk ederim cnm Allah sanada inş. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib eder.etlikte maalesef küvöz yok onun için sen yinede araştır başka hastaneleride en azından aklında bulunsun inş. gerek kalmaz cnm.

Arkadaşlar merhaba, ben şu an hamile değilim ama rutin kontrollerimi Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Onur Karabacak yapıyor. Ben kendisinden şu an memnunum ama sizin fikrinizi de almak istedim. Özellikle hamilelik ve doğum konusunda Onur Bey hakkında bilgisi ya da deneyimi olan varsa öğrenmeyi çok isterim.

Amin canım sağol en iyisi biraz daha doktor ve hastane araştırayım.Peki kimi ve nereyi tavsiye edersiniz?Ben napacağımı kime güveneceğimi şaşırdım iyice....

meraba arkadaşlar ben hamilelikte rutin kontrollerimi ve dogumumu ankara üniversitesi başkent hastanesinde yaptım.rutin kontrollerde genellikle aynı dr baktı.ayrıca son aylarımda bebek ve emzirme seminerine ücretsiz katıldım.doğumumuda rutin kontorllerimi yapan doktorum pınar akkaya gerçekleştirdi.bu arada normal dogum yaptım.öyle sancı odası gibi şeyler yok,aynı odada hem sancını çekiyosun hemde dogumun yine orda gerçekleşiyor.senden başka hasta yok yani yanında.ayrıca annem,eşim vs yanına girebiliyor ben sancımı cekerken annem ve eşim yanımdaydı.dogum baslarken cıktılar.ameliyathane korkusu olanlara söylüyorum öyle bir ameliyathane görüntüsde yok.doktorumunda yardımıyla gayet stressiz bir dogum yaptım.normalde benim doktorum tüp bebek doktoru ama benim isteğimle dogumuma girdi.bu arada dogumda hiç bir ücret ödemedim.(sgk baglıyız)
tavsiye ederim arkadaslar sizlerle paylaşmak istedim..

evet cnm bende hep bır ay arayla gıdıyorum doktora ama sanırım son aylarda oyle yapmazlar yanı sık sık bızı gormek ıster

:CüvCüv: merhaba ben de Güven hastanesine gitmeyi planlıyorum tavsiye edrmisiniz? Güvende emekli sandığına tabi olanlara farklı uygulama var diye duydum doğru mu? Bir de tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, bende yeni mesa hastanesinde normal doğum yaptım. cok cok memnun kaldım. gerek hemşire ekibi olsun gerekse hizmet anlayışı olsun cok güzel ve sitematik bir hastane herkese tavsiye ediyorum. pırıl pırıl odalar, hemşirelerin güleryüzlü yaklaşımı düzgün yürüyen prosedürler en zor anlarımda benim ve eşim için önemliydi.

merhaba arkadaşlar hala ankarada nereye hangi doktora gideceğime karar verebilmiş değilim. fatih üniversitesini duydum ona gitmeyi düşünüyorum aylin ayrımı bilen varmı. ona giden yada gideni duyan nolur yardım edin kızlar

merhaba hanımlar bende doktor arıyorum 100.yıl hast gittim hast güzel ama sanki doktor biraz ilgisiz geldi bende heyecanlıydım soru falan soramadım testleri anlattı ama ne bileyim çok emin olamadım doktor adı esin şener bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım

merhaba arkadaişlar, ben de doktor arıyorum. akropol hastanesinde bülent alp aydın ı duydum. devlet memurları fark ödemiyormuş. sezeryanla doğum 750 tl ve tahliller 25tl miş.
2 yıl önce arkadaşım zekai tahirin hocası serdar oğuz a gitti . gayet memnundu. akayda doğum yaptırdı 2000lira ödediler.
ben ilk olarak etlik doğumevine gittim. hiç sıra beklemedim. herşey çok sistemli. ama insan doğum nasıl olur diye düşünmeden edemiyor. hastane enfeksiyonu beni çok korkutuyor.
sizinde görüşlerinizi bekliyorum....

merhaba canım hale bi arayış içindeysen aylin hanımı tavsiye etmem. ben ona tavsiye üzerine gitmiştim ilk hamileliğimde rutün kontrollerin dışında hiçbir şikayetimi dikkate almadı her aradığımda kendisine ulaşamadım ve sonuç bebeğimi 20. haftasında erken doğurdum. kesinlikle tavsiye etmem.

kızlar henuz hamıle deılım .hamıle kalmaya calısıyorum tedavı goruyorum.once etlık dogumevınde bı dr un ozelıne gıdıyordum ama gecen ay özel kecıoren hastanesıne gıtmeye basladım can kosal dr um.ben cok memnun kaldım cok rahatlatıyo ınsanı herkes ılgılı.bakalım devam edıcem oraya.bılgısı olan orda dogum yapan varmı can beye gıden varmı daha once

merhabalar,
ben 8 haftalık hamileyim. istanbula yeni taşındığım için hiçbir doktor ya da hastane hakkında bilgim yok. bostancı'ya yakın iyi bir doktor öneren olursa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler...mafoldumben

merhaba sanırım yanlıs konuya yazmışın ama tavsiyem
abimin eşi delta hastanesine gidiyo cokta memun.Artı fiyatları cok cok uygun.şimdi onun tavsiyesiyle baska bi arkadasımda gidiyo oda cok memun.e-5 üzerinde küçükyalıda

canım kesinlikle akropol hast. bülent beye git onunla tanışınca zaten başka doktor aramayacaksın çok iddalıyım..

aynen katılıyorum.Bulamadığınız kadın doğum doktorunu bulacaksınız.
Dr. Bülent Alp AYDIN..Akropol Hastanesi.
10 numara bir doktor,mutlaka tanıyın derim.:lepi:

aynen katılıyorum.Bulamadığınız kadın doğum doktorunu bulacaksınız.
Dr. Bülent Alp AYDIN..Akropol Hastanesi.
10 numara bir doktor,mutlaka tanıyın derim.:lepi:

pazartesi günü bülent beye gittim. ben de ilk olarak memnun kaldım. bebeğin ense kalınlığını ölçtü ama birşey demedi. sonuçlar haftaya. 11+6 haftalık hamileyim. kendisine devam etmeyi düşünüyorum. beni çok rahatlattı. eski hayatına devam et ama sadece fazla kilo almak yok dedi. yaklaşık 20-25 dk kaldım. sizin de o kadar mı sürüyor. sağlıklı günler.... teşekkürler....

selam canım. benim doktor aylin hanımdı. epidural normal yaptım ve çok memnunum. hem doktordan hem de normal doğumdan:)

Ben de orada doğum yaptım hem de erken doğum. 26 hafta 5 günlükken yattım hastaneye.. Doktorum Esra hanımdı. Ancak riskli bir doğum olması sebebiyle Esra Hanım girmedi doğumuma Canan Hanım ve Hasan Bey girdiler. Özel hastane mantığı değil fakülte mantığı işleyen bir hastane. Bu da insana daha çok güven veriyor bireyle değil kurumla yanındalar. Anestezi ekibi ve doğum uzmanları yanında yeni doğan ekibi de harika. Allah hepsinden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…