- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
megraynn çok tşk ederim cnm Allah sanada inş. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib eder.etlikte maalesef küvöz yok onun için sen yinede araştır başka hastaneleride en azından aklında bulunsun inş. gerek kalmaz cnm.
Bende elif hanıma gidiyorum.Dediğin gibi güleryüzlü ilgili bir doktor.Yalnız çok yoğun randevu almaya çalışınca 1,5 ay sonrasına alınabiliyor elif hanım için.Bu arada elif hanımla normal doğum tecrübesi yaşayan varmı aranızda?
Epidurali o hastanede sormuştum daha önce uygulanıyor demişlerdi fiyatlarıda vermişlerdi ama şu an aklımda değil.
herkese olduğu gibi size de tek tavsiyem, Doç.Dr. Cem S. Atabekoğlu. ankara üniv. tıp fak. hastanesinde, cebecide
merhaba arkadaşlar hala ankarada nereye hangi doktora gideceğime karar verebilmiş değilim. fatih üniversitesini duydum ona gitmeyi düşünüyorum aylin ayrımı bilen varmı. ona giden yada gideni duyan nolur yardım edin kızlar
merhabalar,
ben 8 haftalık hamileyim. istanbula yeni taşındığım için hiçbir doktor ya da hastane hakkında bilgim yok. bostancı'ya yakın iyi bir doktor öneren olursa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler...mafoldumben
merhaba arkadaişlar, ben de doktor arıyorum. akropol hastanesinde bülent alp aydın ı duydum. devlet memurları fark ödemiyormuş. sezeryanla doğum 750 tl ve tahliller 25tl miş.
2 yıl önce arkadaşım zekai tahirin hocası serdar oğuz a gitti . gayet memnundu. akayda doğum yaptırdı 2000lira ödediler.
ben ilk olarak etlik doğumevine gittim. hiç sıra beklemedim. herşey çok sistemli. ama insan doğum nasıl olur diye düşünmeden edemiyor. hastane enfeksiyonu beni çok korkutuyor.
sizinde görüşlerinizi bekliyorum....
aynen katılıyorum.Bulamadığınız kadın doğum doktorunu bulacaksınız.
Dr. Bülent Alp AYDIN..Akropol Hastanesi.
10 numara bir doktor,mutlaka tanıyın derim.:lepi:
selam canım. benim doktor aylin hanımdı. epidural normal yaptım ve çok memnunum. hem doktordan hem de normal doğumdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?