- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
aynen katılıyorum.Bulamadığınız kadın doğum doktorunu bulacaksınız.
Dr. Bülent Alp AYDIN..Akropol Hastanesi.
10 numara bir doktor,mutlaka tanıyın derim.:lepi:
arkadaşlar
daha öncede dikkatimi çekmişti
gene çekti
bu arkadaş
bu forumda sadece bu dr u övmüş başka hiç bir paylaşımda bulunmamış aralıklarla süper dr yazıp çıkmış
anlamadım
dr a hasta topluyo yakını sanırsam !!!!!
merhaba ben bilgi hastanesine gidiyorum çokta memnunum, yanlız doktorum erkek...
Arkadaşlar epidural normal doğum konusunda hangi hastane daha iyi ?
ankarada doğum yapmak isteyip doktor arayanlar kesinlikle doktor BÜLENT ALP AYDIN ' a gidin asla pişman olmazsınız bence her yönden mükemmel bir doktor arkopol hastanesinde çalışıyor.
Merhaba
Ben Sernur Yorulmaza gittim.Kocatepede muayenehanesi var.Çok tatlı bir bayan.Güzel güzel sakin bir şekilde tüm sorularınızı cevaplıyor.
Arkadaşım HRS de doğum yaptı.Tarık Aksunun hastasıydı.Arkadaşım ve ablası Tarık Aksudan çok memnunlar.Hastadede 5 yıldızlı otel gibi.Hemşireler çok ilgili.SGK anlaşmalı bir hastane.Muayene 216 Tl ama testler için fark ödüyorsunuz.Doğumda 2 günlük oda ile birlikte 2000tlye mal oldu.Ocak ayında.
Ben de onlar memnun diye gittim Tarık Aksuya.Tamam işini iyi bilen bir doktor.Ama sürekli acelesi ve sırada bekleyen birsürü hastası var.Kendimi karşısında sadece cüzdan yada kredi kartı gibi hissettim.
Sadece hamile kalabilirmiyiz sorunumuz varmı diye gittik.Herşey normal demekle birlikteHemen çatlatma iğnesi ve aşılama yapalım dedi.Aşılama zaten 400 tl.tutma garantiside yok.HEm neden hemen aşılama herşey normalse.Benimle ilgilenen hemşirede çok laubali geldi bana.Ben orayı hiç sevmedim.
Sernur Yorulmaz en iyisi bence.
canım ben de HRS yi tavsiye etmiyorum anlatsam...
oncelikle randevularda mutlaka bır anlasmazlık oluyor bır kac kere magdur oldum..bırgun otoparkta bıle arabanın anahtarını teslım alan gorevlı bende degıl diyip bizi şaşkına cevırdı.oncelerı temızdı,sonra zemın bıle temızlenmemeye baslandı.su ıcecek bardak bıle koymadılar.dogum ıcın paket kapsamında eve 15.gunde hemsire geliyor dedıler dogumdan sonra oyle bısey yok dedıler..dogum oldugu aksam suıt oda tututugumuz halde guvenlık gorevlısı ıcerıye dalıp refakatcılerımı cıkarmaya calıstı.dogum sabahı cocuk doktoru ben burdayım deyıp yuzunu gosterdı gıttı (pazar sabahı tabıı) gıdıs o gıdıs dogumdan1 saat sonra geldı odamda muayene ettı bebegı.Allah'tan resusıtasyona gerek kalmamıs bebegım mekonyum ++ olmasına ragmen hemsıremızın elıne saglık.apgarı hemsire hanım degerlendırmıs neysekı norolojık bır sorunumuz yok.
tabıkı sorunlar bıtmedı..dogumdan sonra dogum sertıfıkası elımıze verılmedı bebegı muayeneye getırınce verırız dendı.3 gun sonra.aradan 2 hafta gectı sertıfıka ortada yok..sadece dogum raporu.sertıfıka postaya verılmısmıs 1 ay sonra aldık nıhayet ustelık bız gıttık teslım aldık
ama hemsıre hanımlar superdı kendınızı cok ıyı hıssedıyorsunuz oyle bakım verıyorlar kı.
doktorum Ümit Göktolga orda calısmıyor olsa cok daha super olacaktı
tabıkı konfor ust sevıyede ama cok dagınık bır ekıp.bu arada bebısımın epıkırızı ayreten ıstedım tek ben ıstemısım bu gune kadar ya.ona da normal dogum olmasına ragmen sezaryen yazmıslar ustelık ertesı gun muayene eden dr ımzalamıs ne alakaysa.
daha da yazabılırım sımdılık bu kadar...ustelık ben ozel hastaydım sevklı de degıl..
Arkadaşlar Merhaba,
Bebek isteyen çözüm arayanlar için kesinlikle HRS hastanesini ve Tarık Aksuyu önermiyorum.Herkes çok iyi işinde bir numara diyor.Ticarete dökmüşler işi.Adam aynı zamanda Hacettepede Ana bilim dalı başkanıymış.Ama insanların hayatıyla umutlarıyla kumar oynuyor.Kendisine başvuran bir hastaya bir iki kan hormon değerinden başka birşeye bakmıyor.Başka doktorlarda böyle ama bu adam tüp bebek uzmanı diğer meslektaşlarından daha tecrübeli ve bilgili olmalı.Buna rağmen hemen yumurtlama ilacı arkasından yumurta çatlatma hatta aşılama olayına geçiyor.Sen karşısında bilgisiz tecrübesiz güveniyorsun.Sen ona göre deneme tahtasısın.Tüplerin tıkalımı rahim bebek için uygunmu ve bilemediğim daha birçok şeyi test etmeden bu uygulamalara geçiyor.Sonra hamile kaldım diye sevinemiyorsun bile.Bakıyor "aa tüpe takılıp kalmış dış gebelik hadi ver 1.200 Tl ameliyatla alalım" Oldu ne kadar rahatsın.Bedenimizle umutlarımızla böyle sorumsuzca nasıl oynayabiliyorsun.Rahim filmi sıkıntılı bir işlemmiş ama bir on dakikalık ağrının ne önemi varki bebek kaybetmek insanın ruhunda telafi edilmez izler bırakıyor.Adamın umurunda değil.Denerim düzeltirim zaman,para duygular hep sizden gitsin önemli değil tarzı beni çok sinirlendiriyor.
Aman arkadaşlar bu ticaretin içinde bulunmayın.HRS yi Tarık Aksuyu kesinlikle tercih etmeyin.
Doktor olarak ZTB da Hüseyin Yeşilyurt var.Süper bir doktor.Tek sorun ZTB hastanesinde.Orasıda kasaplarla dolu.Kapıdaki güvenliğinden içerideki görevlileri doktorlarına kadar saygısız sevimsiz.Hastalara sürü muamelesi yapılıyor bir oraya bir buraya savurup canlarını acıtıyorlar.Allah oraya düşürmesin.Düşenide sağlıkla kurtarsın.Uzman doktorları iyi ama hastanede yapılan işlemleri yapan diğer doktorların görevlilerin eline düşmek istemezsiniz.
Bu durumda bende çaresizim.Hangi hastaneye hangi doktora gidebilirim bilemiyorum.Hüseyin Yeşilyurt iyi ama tekrar ZTB gitmek kabus gibi.
Şimdi bir de rahim filmi çektirmem gerekiyor.Aranızda Rahim filmi çektiren varmı.Nerede nekadara yaptırdınız.Önerebileceğiniz bir doktor ve hastane varmı?
Teşekkürler
Sevgiler...
:CüvCüv: merhaba ben de Güven hastanesine gitmeyi planlıyorum tavsiye edrmisiniz? Güvende emekli sandığına tabi olanlara farklı uygulama var diye duydum doğru mu? Bir de tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar? yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar
daha öncede dikkatimi çekmişti
gene çekti
bu arkadaş
bu forumda sadece bu dr u övmüş başka hiç bir paylaşımda bulunmamış aralıklarla süper dr yazıp çıkmış
anlamadım
dr a hasta topluyo yakını sanırsam !!!!!
selma tokuçoğlu...süper bir dr..
Selam arkadaslar,
Ben de bir haziran annesiyim ins. Ben guven'e gidiyorum ama doktorumdan pek memnun degilim. Acaba sizler hangi hastaneye , hangi doktora gidiyorsunuz. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?