Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

aynen katılıyorum.Bulamadığınız kadın doğum doktorunu bulacaksınız.
Dr. Bülent Alp AYDIN..Akropol Hastanesi.
10 numara bir doktor,mutlaka tanıyın derim.:lepi:

arkadaşlar
daha öncede dikkatimi çekmişti
gene çekti
bu arkadaş
bu forumda sadece bu dr u övmüş başka hiç bir paylaşımda bulunmamış aralıklarla süper dr yazıp çıkmış
anlamadım
dr a hasta topluyo yakını sanırsam !!!!!

ben mesa da erken doğum yaptım ankarada bebeğim 1 ay yoğun bakımda kaldı halen hemşirelerle görüşüyorum süper di herşey üstüne hastane tanımam kendim güven hastanesinde paris cad. deki eski binada doğmuşum 1975 de fakat ben ankarada her konuda mesa üstüne isim tanımam dr um prof dr. bülent traş anatolia klınıkten karar sizin

ankarada doğum yapmak isteyip doktor arayanlar kesinlikle doktor BÜLENT ALP AYDIN ' a gidin asla pişman olmazsınız bence her yönden mükemmel bir doktor arkopol hastanesinde çalışıyor.

kızlar yaşadıklarınıza ve yazdıklarınıza gerçekten üzüldüm..Ben de Tarık Aksu'nun hastasıyım ve şimdiye kadar yoğunluğu dışında negatif birşeyini görmedim..İnanılmaz ilgili, herşeyini soruyor, her soruna telefonda bile cevap veriyor...Çok profesyonel bir doktor, hep gülümsüyor ve hep rahatlatıyor sizi...
benim görümcem de Tarık bey'in hastasıydı, doğumuna da girdi, doğumdan sonra defalarca odasında kontrole geldi, aynı şekilde çocuk doktoruda sürekli bebeği kontrole geldi, zaten görümcem de gördüklerime dayanarak HRS ve Tarık Aksuyu seçtim...Acayip güven veriyor doktorum bana,ve bu bile bana yeter

akay hastanesi tolga ecemişi tavsiye ederim .

benimde dikkatimi çekti. üstelik ben o hastanede çalışmıştım kısa bir süre. gitmeyi aklımdan bile geçirmedim.

ben de ilk gebeliğimde gitmiştim hrs ye çok büyük umutlarımız vardı ama hiç bir işe yaramadı.evet çok lüks ama icraat yok.randevu saatinden 1 saat soraa doktora ulaşabildik.izbe karanlık bi yerde saçma sapan bi muayene oldum.rahimde hafif kanamam varmış ama dr bunu göremedi............ve biz bebeğimizi kaybettik.şimdi RUŞEN AYTAÇ a gidiyoruz bebeğimiz yaklaşık 4 aylıkk.çok mutluyuzz allahım sonuna kadar herkesii mutluu etsinn:)

selam kızlar ben henüz hamile değilim ama olmaya çalışıyorum :))) ilk olarak keçiören hastanesine gittik 2 farklı doktora pko olduğumu bilmeme ve bunu sylememe ramen bana pko değilsin dediler. o nedenle güvenim sarsıldı ve bıraktım. sonrasında serdar oğuz beye gittik oda benden bir test istedi. testi söylediği yerde kendisinin yapacağını söyledi sonrasında yaptığım bir fiyat araştırması dudağımı uçuklattı normalin yaklaşık 3 katı fiyat istemişti ve bende çok fazla değidiğimde rahat rahat açıklamasını yaptı: 350 tlsini ben alıyorum 50 tlsini anestezi uzmanına veriyorum 100 tlde işlemi yapacağı kliniğe ödüyorum dedi. tabi ben bunları duyunca şok oldum işlem 5 dakika ancak süren bir işlem ve bu şekilde tavır sergilendi. açıkçası sömürülmekten korktum ve ondanda vazgeçtim. sonrasında arkaaşlarım fatih hastanesinden aylin hanımı tavsiye ettiler ama oda yeni hasta almıyormuş o yüzden olmadı. şuan yine fatih hastanesinden yüksel onaran hanıma gidiyorum ve çok memnunum. endişeyle yanına girsem pozitif bir şekilde çıkıyorum. konuşmasıyla ve güler yüzüyle insanı rahatlatıyor. gayette ilgili tavsiye ederim :)

Hande Fırat Ortaçı ben de araştırdım. Ankara Tıp'ın Prof.'u. Aynı zamanda Güven hastanesinde çalışıyor. Ben Ankara Tıp'ı aradım, artık gebeliklere bakmıyor burada dediler.Şu anda doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…